- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Ayni benadamlara yazık oluyor
Çok sık mı kızıyorsunuz, sıradan normal söylenecek şeylere? Eğer öyleyse eşinizde haklı olabilir. Kimse karşında sürekli ufak tefek şeyler kızan birini istemez bir yerden sonra dediklerini de dikkate almaz hale gelir.normal söylediği bir şeye kızmak değilde mesela ben kızıyorum o bana hadi hadi bak işine der gibi laf edince sinir oluyorum
aynen... benim için yaptıklarını düşünüyorum.. bir de kendimi... resmen rezalet bi insanım...
Herşeyde olumlu olunmaz kendini de ezdirme.. Öyle olmaz.. gerekli yerde gereken tepkiyi ver.. Haa baktın eşin o an çok sinirli veya birşey söylersen tersleyecek o an dur sakinleşmesini bekle sonra söyle bu öyle olmaz falan diye.. Ama çok sert değil anlat.. Olması gerekeni söyle falan.. ne bilim böyle olabilir yanibende diyorum hep olumlu olayım her dediğini yapayım sonra çok yüz vermekten korkuyorum ve de bu yaptıklarımdan pişman olmaktan.Çünkü bir kere vukuatı oldu whatsap yazışması yakalamıştım sonra pişman olmuştum yaptıklarımdan
amin...Kıymet bilelim ellerimizden kayıp gitmeden inşallah
Sakince neden bana ters geldiğini rahatsız ettiğini açıklıyorum. Tersleşmeyle asla bir yere varamazsınız. Aslında örnek bir mesele söylerseniz daha rahat yardımcı oluruzGünaydın,
Merak ettiğim şey siz eşlerinize nasıl davranıyorsunuz ? Söylediği şey ters gelince yani kızıyorsam bende ters bir şekilde cevap verince daha tatsızlık oluyor.Bazı şeyleri görmezden gelip kızsamda ılımlı olunca tepeme çıkarmak istemiyorum(uygun kelimeyi bulamadım burada). .Kıasaca sizin eşlerinizle iletişiminiz nasıl ?
Yok çok kızmam söylediği ters gelirse veya çocuk huysuzsa bende gergin olabiliyorum.Ben bişey dediğimde hadi hadi sen dediğimi yap gibi kelimeler kullanınca sinir oluyorumÇok sık mı kızıyorsunuz, sıradan normal söylenecek şeylere? Eğer öyleyse eşinizde haklı olabilir. Kimse karşında sürekli ufak tefek kızan birini istemez bir yerden sonra dediklerini de dikkate almaz hale gelir.
Daha dün kokuyor diye kavga ettim. Bu aralar hormonlardan panter olup parcalayasim var esimi. Ne derse tersliyorum
Akşamki kızdığım şey bir şey söyledim o da hadi hadi dediğimi yap gibi cümleler kurunca sinir oluyorum geçiştiriyo ben kızdığımı söyleyince hadi hadi bak işine deyınce uyuz oluyorum.Sakince neden bana ters geldiğini rahatsız ettiğini açıklıyorum. Tersleşmeyle asla bir yere varamazsınız. Aslında örnek bir mesele söylerseniz daha rahat yardımcı oluruz
Ben hamileyken öyle sinirli olduğumu hatırlamıyorum arada olmuştur belki ama bazıları fazla yapıyorBir insan neyse odur. Hamilelik hormonu bir kadın yüzde yüz değiştirmez.
Asabiyet asabidir, kavgaciysa kavgacidir . Sadece biraz duygusal olunuyor o kadar.
Bu hamileliğin , duygu bakımından çok arkasına sığınıyor kadınlar.
Valla bizim iletisimimizde şımartmak tepeye çıkartmak korkusu yok. İkimizde ölçülü insanlarız . Ben eşimden daha çok iltifat ve sevgi gösterilerinde bulunurum. Bugüne kadar acaba şımarır mı tepeme çıkar mı değerimi kaybeder i diye düşünmedim. Ben onu dinlerim o beni dinler orta yolu buluruz. Zaman zaman o benim için fedakarlık eder zaman zaman ben onun için fedakarlık ederim. Artık küçük çocuklar değiliz ki simarmasin alışmasın tepeme çıkmasın hissiyatı gudeyimGünaydın,
Merak ettiğim şey siz eşlerinize nasıl davranıyorsunuz ? Söylediği şey ters gelince yani kızıyorsam bende ters bir şekilde cevap verince daha tatsızlık oluyor.Bazı şeyleri görmezden gelip kızsamda ılımlı olunca tepeme çıkarmak istemiyorum(uygun kelimeyi bulamadım burada). .Kıasaca sizin eşlerinizle iletişiminiz nasıl ?
Ben hamileyken öyle sinirli olduğumu hatırlamıyorum arada olmuştur belki ama bazıları fazla yapıyor
Gerçekten sinir bozucu , yinede tersleşmeyip dediğini yapıp sessizce köşeme çekilmeyi tercih ederim , benim eşim sessizliğimden kırıldığımı anlar telafi etmeye çalışır. Her insan aynı değil tabi eşiniz görmezden mi gelir yoksa anlar mı sizi denemeden bilinmez. Bazen geç farkedebiliyorlar ama yinede tartışmaya gerek yok o gelene kadar trip yapmadan sadece sessz durgn davranırım eğer hiç farketmezse bi süre sonra gider beni üzdüğünü söylerin yine tartışmam . Tartışmanın çözüm getirdiğini hiç görmedimAkşamki kızdığım şey bir şey söyledim o da hadi hadi dediğimi yap gibi cümleler kurunca sinir oluyorum geçiştiriyo ben kızdığımı söyleyince hadi hadi bak işine deyınce uyuz oluyorum.
Açıkçası telefonunda whatsap konuşması yakalamıştım bir kere sonra o konuyu kapattık ben o zaman yaptığım tüm şeylerden pişman olmuştum yaptığım fedakarlıklardan falan şimdi yine pişman olurmuyum korkusu var çok olumlu olursam fedakarlık yaparsamValla bizim iletisimimizde şımartmak tepeye çıkartmak korkusu yok. İkimizde ölçülü insanlarız . Ben eşimden daha çok iltifat ve sevgi gösterilerinde bulunurum. Bugüne kadar acaba şımarır mı tepeme çıkar mı değerimi kaybeder i diye düşünmedim. Ben onu dinlerim o beni dinler orta yolu buluruz. Zaman zaman o benim için fedakarlık eder zaman zaman ben onun için fedakarlık ederim. Artık küçük çocuklar değiliz ki simarmasin alışmasın tepeme çıkmasın hissiyatı gudeyim
Eşim çok tartışmayı becerebilen biri değildir evde çok nadir ses yükseltmiştir benim suratımı anlayıncada yanıma gelip niye böylesin demez diyemez öyle bir yapıda konuşmaya çalışır sadece ya da kendini haklı görüyosa o da tavırlı olurGerçekten sinir bozucu , yinede tersleşmeyip dediğini yapıp sessizce köşeme çekilmeyi tercih ederim , benim eşim sessizliğimden kırıldığımı anlar telafi etmeye çalışır. Her insan aynı değil tabi eşiniz görmezden mi gelir yoksa anlar mı sizi denemeden bilinmez. Bazen geç farkedebiliyorlar ama yinede tartışmaya gerek yok o gelene kadar trip yapmadan sadece sessz durgn davranırım eğer hiç farketmezse bi süre sonra gider beni üzdüğünü söylerin yine tartışmam . Tartışmanın çözüm getirdiğini hiç görmedim
onu söyledim ama sinirliyken söylemiştim bir gün sen uyutucan bir gün ben niye sadece benim görevim diye bu söylemimide emir gibi algılıyo ama dün sen uyuturmusun deyince bişey demedi uyuttuEşref saatinizde oturun, gün aşırı bölüşün çocuğu uyutmayı.
Rutine binsin. Sanki her şey bizim sorunlulugumuzda gibi görev vermek yanlış.
Sen bugün uyut, sen bugün yıka, yerleştir v.s gibi söylemler o işleri daha çok yapıştırır kadına.
Ama affetmissinjz neticede evet zor ama affettikten sonra o olay hiç yaşanmamış gibi devam edilmeli yoksa affetmenin anlamı olmaz . Olaya göre hareket etmeyin ama o tabiki tetikte olunur uzun bir süre çünkü Güven sarsıldı mı toparlanması zaman alırAçıkçası telefonunda whatsap konuşması yakalamıştım bir kere sonra o konuyu kapattık ben o zaman yaptığım tüm şeylerden pişman olmuştum yaptığım fedakarlıklardan falan şimdi yine pişman olurmuyum korkusu var çok olumlu olursam fedakarlık yaparsam
Eşininiz huyu gerçekten çok güzelmiş maşallah :)Benim esim ters birsey soylemiyor. Genelde ters seyler soyleyip hönküren ben oluyorumo da telefonu elinde fazla tutarsa, ya da disari cikmakta tembellik ederse..
Evde ses yukselirse o benim sesim oluyor yani. Esim hayata cok pozitif bakan, cok sakin yapili bir insan. Benimle inatlasmiyor.. Bir mevzu var diyelim ikimiz de karsilikli dusuncelerimizi soyleyip orta yolu buluyoruz.
Ben zaten agresif bir insanim eger esim boyle olmasaydi cok net soyluyorum ki evlilik falan yurutemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?