onu söyledim ama sinirliyken söylemiştim bir gün sen uyutucan bir gün ben niye sadece benim görevim diye bu söylemimide emir gibi algılıyo ama dün sen uyuturmusun deyince bişey demedi uyuttu
Ya Allah korusun öyle bir sadakatsizliği olacaksa yaptıklarım haram olsun zaten. Ben onun da sevgisine inanarak bu şekilde davranıyorum, sadece sevgi, alaka ve destek istediğim bunlar olunca güzel gidiyor.bende diyorum hep olumlu olayım her dediğini yapayım sonra çok yüz vermekten korkuyorum ve de bu yaptıklarımdan pişman olmaktan.Çünkü bir kere vukuatı oldu whatsap yazışması yakalamıştım sonra pişman olmuştum yaptıklarımdan
Çok fazla ses çıkarmazsakta bu sefer onların dedikleri olur hepBen tersliyorum. Çünkü tartışma çıkmasın diye anlayışlı davrandığım da bu bana yol su elektrik olarak geri dönüyor. Yani senin tabirinle tepeme çıkıyor ama ben de sert çıkınca o geri adım atıyor.
Aynen öyle. Uyumlu olduğum zaman hicbir istediğimi yapmaz ama biraz cazgirlik edeyim saniyeler içinde dediğim olur. Fakat yapı gereği cazgır biri değilim. Çok damarıma basarsa öyle davranıyorum.Çok fazla ses çıkarmazsakta bu sefer onların dedikleri olur hep
Sinir halinde değilim aslında sürekli.zaten dün kendisine söyledim ben seni mutlu etmeye çalışmıcam sen beni mutlu etmeye çalışıcaksın demiştim sana diye bunu ne çabuk unuttun dedim( bu arada o da öyle sinirli yapıya sahip değildir çocuk uyutma konusunda arada pürüz yaşadık) öyle deyince işten geldiğimde daha farklı davrandı akşam çocugu o uyuttu hatırlatmam gerekiyo yaptığı hatayı belkı yanlış olabılır ama öyle olunca mahçup oluyo kendıne çeki düzen verıyoben fazla içine atan dışarıdan çok sakin bir insanım. öyle sigortam atmaz yükselemem bağıramam. betim benzim bembeyaz olur çok sinirlenirsem sesim donuklaşır ve anında iletişimi kapatırım. sonra baykuş gibi yalnız başıma düşünürüm; bu maruz kaldığım davranışa nasıl tepki vereyim diye, düşünür karar verir öyle söylerim tepkimi. karşımdaki, eşim sesini yükseltirse resmen tansiyonum düşer hiç tahammül edemiyorum. yıllar içinde eşim anladı tepkilerimi o da daha sakin bir insana dönüştü. ama ben yaptım diye olmadı yani adamın kumaşında varmış. bir de sevglililerimle şimdi de eşimle en korktuğum şey yüz göz olmak. bi kavgada bana karşı ağzından bir kelime fırlarsa ben duramam ayrılmam lazım, o yüzden iş oralara gelmesin diye hep tansiyonu düşük tutmaya çalışırım. ama bu kadar kontrollü olmak da insanın kendisine zarar veriyor bir yerde. o yüzden kendi halimi kimseye tavsiye etmiyorum. becerebilen için arada cinnet geçirmenin sakıncası yok.
ama konu sahibi başka bir mesajınızda gördüm; whatsup konuşmasını yakaladım diyorsunuz. ne kadar affetseniz de içinizde bir yerde öfke kin kalmıştır; düdüklü tencere gibi ara ara duman püskürtüyorsunuzdur içinizdeki basıncı azaltmak için. acaba bir ilişki terapistine mi gitseniz. eşinizin sizi kandırması küçük düşürmesi gururunuzu kırması çok fena şeyler. evliliğinizi kurtarmak için değil sizi sinir halinde tutan duygudan kurtulmak için belki terapi iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?