- 14 Eylül 2020
- 35
- 15
- 38
- 31
- Konu Sahibi alohamora94
-
2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Daha bugün bile "Bugün 6. arayışın, ben çalışıyorum farkında mısın neden sürekli arıyosun, bari mesaj at" diyerek bana sesini yükseltti. Ben de çalışıyorum ben de yoğunum ama özlüyorum. Çevresinde kadınların olmasına da tahammül edemiyorum ne kadar onun bana olan sevgisinden ve sadakatinden emin olsam da ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.
Bana sürekli önünde TUS gibi büyük bir sınav var. Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakıp sınavına odaklan diyor. Biiyorum haklı ve beni düşünüyor ama onu özlüyor olmam sesini bu kadar çok duymak istemem sorun mu? Bende mi bi problem var?
Bana ayda 2 kere görüşmek yetmiyor mesela tamam istanbul - ankara arası bir ilişki ama keşke hep yanımda olsa
Adamda peygamber sabrı varmış 2 senedir sabrediyo2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Daha bugün bile "Bugün 6. arayışın, ben çalışıyorum farkında mısın neden sürekli arıyosun, bari mesaj at" diyerek bana sesini yükseltti. Ben de çalışıyorum ben de yoğunum ama özlüyorum. Çevresinde kadınların olmasına da tahammül edemiyorum ne kadar onun bana olan sevgisinden ve sadakatinden emin olsam da ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.
Bana sürekli önünde TUS gibi büyük bir sınav var. Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakıp sınavına odaklan diyor. Biiyorum haklı ve beni düşünüyor ama onu özlüyor olmam sesini bu kadar çok duymak istemem sorun mu? Bende mi bi problem var?
Bana ayda 2 kere görüşmek yetmiyor mesela tamam istanbul - ankara arası bir ilişki ama keşke hep yanımda olsa
Sevgiliniz haklı2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
İstanbul Ankara arası ilişki olması 2 ay görüşebilmek....2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
adam haklı ya mesaj at baliBu kadar tepki alacağımı hiç düşünmemiştim ama özlüyorum arkadaşlar( İnsanlar hep sevgilileri ile yan yana ben ayda 2-3 kere anca görüşebiliyorum
Bu kadar tepki alacağımı hiç düşünmemiştim ama özlüyorum arkadaşlar( İnsanlar hep sevgilileri ile yan yana ben ayda 2-3 kere anca görüşebiliyorum
Bu kadar tepki alacağımı hiç düşünmemiştim ama özlüyorum arkadaşlar( İnsanlar hep sevgilileri ile yan yana ben ayda 2-3 kere anca görüşebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?