Sorun ben miyim?

alohamora94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
35
15
38
31
2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.

Daha bugün bile "Bugün 6. arayışın, ben çalışıyorum farkında mısın neden sürekli arıyosun, bari mesaj at" diyerek bana sesini yükseltti. Ben de çalışıyorum ben de yoğunum ama özlüyorum. Çevresinde kadınların olmasına da tahammül edemiyorum ne kadar onun bana olan sevgisinden ve sadakatinden emin olsam da ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.

Bana sürekli önünde TUS gibi büyük bir sınav var. Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakıp sınavına odaklan diyor. Biiyorum haklı ve beni düşünüyor ama onu özlüyor olmam sesini bu kadar çok duymak istemem sorun mu? Bende mi bi problem var?

Bana ayda 2 kere görüşmek yetmiyor mesela tamam istanbul - ankara arası bir ilişki ama keşke hep yanımda olsa

Edit: Arkadaş miyavlamaktan kastım gerçekten kedi gibi miyavlamak değil. Nazlanmak, kur yapmak

Son düzenleme:
Cidden gunde 6 kere arayip bi de uzun konuşmayi beklemeniz asiri sacma. Babasinin evi degil neticede iş yeri orasi calisacak, koca gun telefonda mi gecirecek, siz nasil verimli calisabiliyorsunuz bu şekilde?

Eşim gun içinde beni arar ama uzatmadan kapatiriz. Ya da bir şey yazmadan "" bu emojiyi mesaj atar gun icinde ara ara, aklimdasin demek için. Ha biz aksam ayni evde oluyoruz ama ayri sehirlerdeyken de gun icinde 6 kere arayip uzun uzadiya konusmuyorduk işten eve gelince konusuyorduk yine.

Bir seyleri de tadinda birakın kiymetiniz olsun, yapışmayin şu kadar. Tabi göresi gelmez.

Ah gençlik .....

Adamda peygamber sabrı varmış 2 senedir sabrediyo

Sevgiliniz haklı ama siz de suçlu değilsiniz ya da sizde bir problem yok.. Çok seviyor, her anınızı sevgilinizle paylaşmak istiyor olmanız sizi suçlu yapmaz bence, hatta çok tatlı

Ama adam da yoğun çalışıyorsa ve işine odaklanmasını engelliyorsanız, gerilmiş ve anlık gerginlikle sert çıkmış olabilir.
Sevginize çok saygı duydum umarım bu sevgidolu ilişkiniz hiç bitmez. Keşke aynı şehirde çalışma imkanınız olsa

Bu kadar tepki alacağımı hiç düşünmemiştim ama özlüyorum arkadaşlar ( İnsanlar hep sevgilileri ile yan yana ben ayda 2-3 kere anca görüşebiliyorum

İstanbul Ankara arası ilişki olması 2 ay görüşebilmek....
Çok az değil mi ?

Bende eşimle ayrı sehirlerdeydim
Uzaklık sizden de fazlaydı
Her haftasonu gorusuyorduk
Ayda 8-9 gün kadar diyelim hatta

Bunu bilince daha azını anormal buluyorum, sevgi eksikliği var diye damgaliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…