- 14 Eylül 2020
- 35
- 15
- 38
- 31
- Konu Sahibi alohamora94
-
Aslında empati yapabilmen gerekiyor. Sen işteyken sabah vizitinde telefonla görüşebiliyor musun? Ekartörlük yaparken bir telefona bakayım diyebiliyor musun? İşteyken sana vakit ayıramaması çok normal.
Hele ki İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde ulaşım sıkıntısı, koştur koştur gel duş al, yemek hazırla, dinlen derken zaten işten sonra bile size yeterli vakti ayıramayabilir. İntern olduğuna göre en az 24 yaşındasın. Lisedeki gibi habire mesaj yazmalı, aramalı bir ilişki yaşayamazsınız.
Sana pratisyen olarak tavsiyem internlükte tusa ne kadar kasarsan sonrası o kadar rahat oluyor. Hayatında olup olmayacağı bile belli olmayan bir insan için bundan sonraki 40 seneni etkileyecek branş seçimini riske atma. Çalıştığın kardır. Pratisyenken tus çalışmak çok zor. Ben şu an atamalar ile erkek arkadaşımın yakınında bir yerde çalışıyorum. Mesafe sorununu çözmüş olduk ama tus benim için hallolmadı hala. Erkek arkadaşıma kavuştum ama tus olmadı. Şimdi geçmişe dönüp bakınca Erkek arkadaşımı keşke daha çok arasaydım demiyorum ama keşke daha çok çalışsaydım da asistanlığa başlasaydım diyorum. Bu söylediğimi bir sene sonra sen de zorunlu görevinde anlayacaksın
Çünkü mantıklı olan bu. Tusu halletmediğin sürece erkek arkadaşınla olan ilişkiniz de hep ertelenecek. Kendim için söylüyorum mesela ben ilk atama sonrası biraz pratisyenlik yaparım bir şey olmaz diye eylüle çalışmadım pek. Eylülde prastisyen olarak başladım. Şimdi Nisan tusu geldi yine tam olarak hazırlanamadım. Eylül tusundan önce 2 ay evde kapanıp çalışma fırsatım vardı ama şu an yok. Hatta sınavdan bir gün önce bile nöbetçiyim. Daha kötü oldu her şey. Eylülde halletseydim tus işini erkek arkadaşımla nikah kıyacaktık. Şimdi nisanda da olmazsa sonraki seneye kalıyor. Hayatını ertelemiş oluyorsun.Düşündüğüm zaman erkek arkadaşım da aynı şeyi söylüyor. Senin için şuan hayatının merkezi TUS olmalı diyor. TUS şuan benden de ilişkimizden de önemli diyor ama ben kendimi alıkoyamıyorum ya
Evet sorun sizde. Calisan insan gunde 6 kere aranmaz. Adami -henuz bikmadiysa- biktirmaniz yakin.2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Daha bugün bile "Bugün 6. arayışın, ben çalışıyorum farkında mısın neden sürekli arıyosun, bari mesaj at" diyerek bana sesini yükseltti. Ben de çalışıyorum ben de yoğunum ama özlüyorum. Çevresinde kadınların olmasına da tahammül edemiyorum ne kadar onun bana olan sevgisinden ve sadakatinden emin olsam da ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.
Bana sürekli önünde TUS gibi büyük bir sınav var. Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakıp sınavına odaklan diyor. Biiyorum haklı ve beni düşünüyor ama onu özlüyor olmam sesini bu kadar çok duymak istemem sorun mu? Bende mi bi problem var?
Bana ayda 2 kere görüşmek yetmiyor mesela tamam istanbul - ankara arası bir ilişki ama keşke hep yanımda olsa
Edit: Arkadaş miyavlamaktan kastım gerçekten kedi gibi miyavlamak değil. Nazlanmak, kur yapmak
6. Kere aradıysanız ve sızlanıyorsa bırakın o özlesin sıktığınızı hissederse daha çok kaçar. Farklı şehirdesinir evet etrafında insanlar olabilir ama kendinize güvenmelisiniz, haklı sebepleriniz yoksa bunu da fazla yansıtıp üstüne gitmemelisiniz biliyorum zor ama gayet yolunda giden bir ilişkiyi bozabilir. Biraz özlesin sizi size gelmiyorsa yaklaşmıyorsa o zaman farklı düşünürsünüz. Gelecek planlarınız var mı peki2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Daha bugün bile "Bugün 6. arayışın, ben çalışıyorum farkında mısın neden sürekli arıyosun, bari mesaj at" diyerek bana sesini yükseltti. Ben de çalışıyorum ben de yoğunum ama özlüyorum. Çevresinde kadınların olmasına da tahammül edemiyorum ne kadar onun bana olan sevgisinden ve sadakatinden emin olsam da ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.
Bana sürekli önünde TUS gibi büyük bir sınav var. Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakıp sınavına odaklan diyor. Biiyorum haklı ve beni düşünüyor ama onu özlüyor olmam sesini bu kadar çok duymak istemem sorun mu? Bende mi bi problem var?
Bana ayda 2 kere görüşmek yetmiyor mesela tamam istanbul - ankara arası bir ilişki ama keşke hep yanımda olsa
Edit: Arkadaş miyavlamaktan kastım gerçekten kedi gibi miyavlamak değil. Nazlanmak, kur yapmak
6. Kere aradıysanız ve sızlanıyorsa bırakın o özlesin sıktığınızı hissederse daha çok kaçar. Farklı şehirdesinir evet etrafında insanlar olabilir ama kendinize güvenmelisiniz, haklı sebepleriniz yoksa bunu da fazla yansıtıp üstüne gitmemelisiniz biliyorum zor ama gayet yolunda giden bir ilişkiyi bozabilir. Biraz özlesin sizi size gelmiyorsa yaklaşmıyorsa o zaman farklı düşünürsünüz. Gelecek planlarınız var mı peki
Erkeklerin bu dönemlerde stresi fazla oluyor o sorumluluk duygusu onları çok geriyor. Siz tatlı dilinizden vazgeçmeyin birbirinizi yıpratmayın günde 6 arıyorsanız 1 arayın. Eminim ki o iletişim sıklığını bir süre sonra arttırmak isteyecektirGelecek planlarımız var tabiki okul bittikten sonra evlenmeyi planlıyoruz
Ben doktorlar çay molasina bile çıkamayacak kadar yoğun çalışıyor sanıyordum2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Söyle düşünün bu hayatta önemli olam sizsiniz bir kere aradınız açmadı bekleyin artık donecek2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Güvenmediğiniz bir ilişki içinde olmak yormuyor mu ? Şimdi ben ona güveniyorum kadınlar aklını çelerse derseniz de adamın kalbi sizdeyse diğerlerine gerekli mesafeyi koyar ve sadakatli davranır. Önünüzde ciddi bir sınav var odaklanmanız gereken en önemli konulardan biri bu bırakın o sizi arasın isteyince üst üste ara ara ara işinde gücünde adam yapcak olan her yerde her zaman yapar yakınınızda olsa da yapan yapar bu düşünceden kurtulun .
Konuyu okumadan yorumları okuyordum. Sırf miyavlama kısmını merakımdan konuya döndüm okudum.
Sabah 6 olan galiba o hızla 100'ü geçmiştir, adamda köprüden atlamaya gitmiştir sanki
Neden kadınlar aklını celsin? . Kullanacak aklı , nefsine sahip çıkacak iradesi size karşı sadakati yok mu ? Sadakatinden emin olduğunuz adami 40 kadınbir araya gelse yine de baştan cikaramaz.2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?