Sorun ben miyim?

Düşündüğüm zaman erkek arkadaşım da aynı şeyi söylüyor. Senin için şuan hayatının merkezi TUS olmalı diyor. TUS şuan benden de ilişkimizden de önemli diyor ama ben kendimi alıkoyamıyorum ya

Çünkü mantıklı olan bu. Tusu halletmediğin sürece erkek arkadaşınla olan ilişkiniz de hep ertelenecek. Kendim için söylüyorum mesela ben ilk atama sonrası biraz pratisyenlik yaparım bir şey olmaz diye eylüle çalışmadım pek. Eylülde prastisyen olarak başladım. Şimdi Nisan tusu geldi yine tam olarak hazırlanamadım. Eylül tusundan önce 2 ay evde kapanıp çalışma fırsatım vardı ama şu an yok. Hatta sınavdan bir gün önce bile nöbetçiyim. Daha kötü oldu her şey. Eylülde halletseydim tus işini erkek arkadaşımla nikah kıyacaktık. Şimdi nisanda da olmazsa sonraki seneye kalıyor. Hayatını ertelemiş oluyorsun.

Evet sorun sizde. Calisan insan gunde 6 kere aranmaz. Adami -henuz bikmadiysa- biktirmaniz yakin.

Lütfen yanlış anlamayın, annem bile beni birkaç saat içerisinde 6 kere arasa engellerim. Ben birini ararsam o da beni engellesin
Merak etmeyin kadınlar da sevgilinizin aklını çelmek için sıraya girmemiştir. Çalışan herkes karşı cinsiyle çalışıyor, gördüğü anda “ben bunu götürürüm” demiyor yani.

6. Kere aradıysanız ve sızlanıyorsa bırakın o özlesin sıktığınızı hissederse daha çok kaçar. Farklı şehirdesinir evet etrafında insanlar olabilir ama kendinize güvenmelisiniz, haklı sebepleriniz yoksa bunu da fazla yansıtıp üstüne gitmemelisiniz biliyorum zor ama gayet yolunda giden bir ilişkiyi bozabilir. Biraz özlesin sizi size gelmiyorsa yaklaşmıyorsa o zaman farklı düşünürsünüz. Gelecek planlarınız var mı peki

Gelecek planlarımız var tabiki okul bittikten sonra evlenmeyi planlıyoruz

Gelecek planlarımız var tabiki okul bittikten sonra evlenmeyi planlıyoruz
Erkeklerin bu dönemlerde stresi fazla oluyor o sorumluluk duygusu onları çok geriyor. Siz tatlı dilinizden vazgeçmeyin birbirinizi yıpratmayın günde 6 arıyorsanız 1 arayın. Eminim ki o iletişim sıklığını bir süre sonra arttırmak isteyecektir

Ben doktorlar çay molasina bile çıkamayacak kadar yoğun çalışıyor sanıyordum Şaka bir yana günde 6 kere birinin beni araması beni boğar ve uzaklaştırır.Sabah gunaydinladip hayırlı işler dilenip biraz sohbet edilip kapatılır.Aksam da günün yorgunluğunu gidermek için konuşma yapılabilir.Arada mesajlar atılabilir ama aramak nedir .erkek kardeşlerim santiyerde şef öyle yoğun bir mesaileri var ki 200 kişiden sorunlu oluyor bazen toplantılardan cikamiyorlar.Telefonu bile yanlarına alamadıkları olur .Sürekli aramanız adamın iş arkadaslarinin da dikkatini çeker Erkekler böyle şeylerden pek hoslanmaz

Söyle düşünün bu hayatta önemli olam sizsiniz bir kere aradınız açmadı bekleyin artık donecek
Dönmezse kendi bilir bu kadar ısrar çok yanlisp

Aşk böyle bir şey biz kadınlar için. Sürekli sesini duyayım, yanımda olsun, her an dokunabileyim. Ancak hayatın bir de olağan akışı var. Siz bu şekilde davrandıkça adam soğur ve uzaklaşır. Sizin de çok güzel bir kariyeriniz var. Biraz hayatınıza odaklanın. Kıskançlık kıskanan taraf için de zor, kıskanılan kişi için de. Her şey dozunda olmalı. Günün ikiniz içinde müsait olan kısmını birbirinize ayırın. Mesela yatmadan önce bir saat gibi. O saat dilimin de kaliteli vakit geçirin. İnanın gün içinde parça parça ve dikkatler başka işteyken yapılan konuşmalar kimseye keyif vermiyor. İzin verin o da sizinle konuştuğu zaman rahatlasın. Bunun için de kafasının ve kendisinin meşgul olmadığı bir zaman dilimi şart.

Erkeklerin üstüne bu kadar düşmeyin, çok düşkünseniz de belli etmeyin gerek yok. Bu kadar yıllık evliyim şehir dışında bile olsa eşimi çok çok gerekli olmadıkça aramam. O merak etsin, o huzursuz olsun. İntern doktorsunuz Aslı meşgul asıl etrafı insan dolu olan sizsiniz onun sizin sesinizi duymak için peşinizden koşması lazım.

Konuyu okumadan yorumları okuyordum. Sırf miyavlama kısmını merakımdan konuya döndüm okudum.

Sabah 6 olan galiba o hızla 100'ü geçmiştir, adamda köprüden atlamaya gitmiştir sanki

Eşimle sevgililik dönemimizin uzun bir kısmı uzak mesafede geçti, nişanlılıl keza çok uzundu. İkimizin de yoğun çalıştığı dönemlerde gün içinde görüşemediğimizi için gece bir kere uzunca konuşurduk bir de sabah ilk uyanıp işe giderken. Yapacak bir şey yok ilişki dediğimiz şey sürekli birbirimize kur yapmak, nazlanmak, mıy mıy davranmak değil ki. Beklentiniz o yöndeyse sevgilinizin beklentisi bu yönde değil ve bence çok haklı da.

Güvenmediğiniz bir ilişki içinde olmak yormuyor mu ? Şimdi ben ona güveniyorum kadınlar aklını çelerse derseniz de adamın kalbi sizdeyse diğerlerine gerekli mesafeyi koyar ve sadakatli davranır. Önünüzde ciddi bir sınav var odaklanmanız gereken en önemli konulardan biri bu bırakın o sizi arasın isteyince üst üste ara ara ara işinde gücünde adam yapcak olan her yerde her zaman yapar yakınınızda olsa da yapan yapar bu düşünceden kurtulun .

Güvenmediğim bir ilişki içerisinde değilim aksine çok güveniyorum. Sadakatini de asla sorgulamadım bile biliyorum çünkü. Benim isteğim her anımı onunla geçirmek sadece

Neden kadınlar aklını celsin? . Kullanacak aklı , nefsine sahip çıkacak iradesi size karşı sadakati yok mu ? Sadakatinden emin olduğunuz adami 40 kadınbir araya gelse yine de baştan cikaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…