Sorun ben miyim?

Bu kadar tepki alacağımı hiç düşünmemiştim ama özlüyorum arkadaşlar ( İnsanlar hep sevgilileri ile yan yana ben ayda 2-3 kere anca görüşebiliyorum

Siz onu ne kadar gorebiliyorsaniz o da sizi o kadar gorebiliyir ve neden sizin kadar özlüyorum diye boyle hareketler yapmiyor hiç dusundunuz mu? Özleyen işinde başarili muhendis bey cikip gelirdi her hafta sonu. Zaten göresi yok, bi de arayip darliyorsunuz iyice.

kadın doktora gidince aklıma gelecek bu ya...
acaba sevgilisine miyavlıyor mudur diye.

Bi sevgilim bana kedim diye sesleniyordu devamli kedi gözlerim ve huylarim kediye benziyormuş diye. O zaman miyavlamisligim olmustu benim şahsen.
Ama konudaki miyavlamak o değil, sevgiliyse mıç mıç mıy mıy konuşmayi miyavlamak olarak soyluyorlar sanirim.

Günde 6 kere aramak nedir ama ya ? İnsan bukadar sıkılmaz, bunaltilmaz adam bide iş yerinde

Ben bu konularda biraz kötümserim.zaten çok talep gören kişilerin uzak mesafe ilişkileriyle zaman kaybetmeyeceğini düşünüyorum.bana biraz muhtaç işi geliyor bu durumlar.siz de bence abartmayın bu ilişkiyi.belli ki çok sağlam değil zaten.ki uzak mesefe ilişkisi bana ilişkiden bile gelmiyor açıkçası.swvgilim var mı var demek için yapilıyor gibi.siz de boştasınız belli ki.hayatınızı biraz daha doldursanız bu hislerinin büyük oranda geçecektir.gözden ırak olan gönülden de ırak olur bu boyledir yani.aykalrınız biraz yere bassin, sanki kendi coşkunuzu ve romantizminizi karşı tarafa empoze etmeye çalışıyorsunuz.adamcağızın konudan haberi yok.

Son düzenleme:
Böyle şeylere hiç gerek yok. Aldatacağı varsa sizin yanınızda bile yapar bunu. Paranoya yapmayın.

6 mı? Biri beni bu kadar çok arasa açmam bırakın onunda kendine göre özel hayatı var bu kadar darlamayın

Miyavlamak mi? O ne oluyor. Allahini seven aciklasin...
Ve evet adam hakli
Cihany diye birinin Manitaya miyavlarken yakalanmak diye bir shorts u var youtubeda. Benim aklıma direkt o geldi

Ama konudaki miyavlamak o değil, sevgiliyse mıç mıç mıy mıy konuşmayi miyavlamak olarak soyluyorlar sanirim.
Ama muhtemelen konu sahibi bu şekilde kullandı

Özlemek güzeldir, kıymeti olur sevdanın.

Amaaaa günde 6 - 16 kere arayınca olmaz. Siz böyle yaparsanız adam özlemez ki...

Ayrıca İstanbul Ankara arası mesafe için ayda 2-3 kez görüşmekte gayet normal, hatta günümüz şartlarında çok iyi.

Bırakın biraz da o arasın özledim diye. Bi alan bırakın ona da.

Aslında şöyle her hafta sonu gelmek istiyor fakat benim nöbetlerim vs olduğu için gelemiyor. Nöbetimin olmadığı her haftasonu mutlaka geliyor ama bana yetmiyor bu

Aslında şöyle her hafta sonu gelmek istiyor fakat benim nöbetlerim vs olduğu için gelemiyor. Nöbetimin olmadığı her haftasonu mutlaka geliyor ama bana yetmiyor bu

Ee madem gorusmemek sizden kaynakli o zaman az gorusuyoruz diye sizlanmamaniz lazim. Butun gun telefona yapisinca da özlem gitmiyor neticede ve ustune odaklanmasi gereken şeyler aksiyor insanin.

Biri sikayetci olacaksa bu sevgiliniz olmalı o zaman. Sizin nöbetlerden dolayı az görüşüyorsunuz diye adami işinin başında sürekli darlamaya hakkınız yok. Nasil nöbet günü görüşme olmuyorsa, iş saatlerinde sık sık konuşmada olmaz. Bu yaptığınız nöbetin var ama ben geleyim görüşelim diye ısrar etmekle aynı mantıkta çünkü.

Bence bu kadar çok darlamamalısınız. Tıp okumak adanmışlık gerektirir biliyorsunuz ki. Bence TUS a odaklanın iyi bir Dr olmaya. Zaten uzun zamandır birlikteymissiniz az daha sabredin yan yana olduğunuz zamanlar da gelir

Bu gibi davranışlar yaşayan yakın arkadaşımı psikolojik destek almaya yönlendirdim. Sadece özlem değil bence temelde yatan sebebi bulmalısınız.

İki zıt karekter gibi geldiniz bana.

Aslında empati yapabilmen gerekiyor. Sen işteyken sabah vizitinde telefonla görüşebiliyor musun? Ekartörlük yaparken bir telefona bakayım diyebiliyor musun? İşteyken sana vakit ayıramaması çok normal.

Hele ki İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde ulaşım sıkıntısı, koştur koştur gel duş al, yemek hazırla, dinlen derken zaten işten sonra bile size yeterli vakti ayıramayabilir. İntern olduğuna göre en az 24 yaşındasın. Lisedeki gibi habire mesaj yazmalı, aramalı bir ilişki yaşayamazsınız.

Sana pratisyen olarak tavsiyem internlükte tusa ne kadar kasarsan sonrası o kadar rahat oluyor. Hayatında olup olmayacağı bile belli olmayan bir insan için bundan sonraki 40 seneni etkileyecek branş seçimini riske atma. Çalıştığın kardır. Pratisyenken tus çalışmak çok zor. Ben şu an atamalar ile erkek arkadaşımın yakınında bir yerde çalışıyorum. Mesafe sorununu çözmüş olduk ama tus benim için hallolmadı hala. Erkek arkadaşıma kavuştum ama tus olmadı. Şimdi geçmişe dönüp bakınca Erkek arkadaşımı keşke daha çok arasaydım demiyorum ama keşke daha çok çalışsaydım da asistanlığa başlasaydım diyorum. Bu söylediğimi bir sene sonra sen de zorunlu görevinde anlayacaksın

beni 6 kere arasa birisi ben de sinirlenirim. adam elinde telefon sizi beklemiyor.
özlem güzel bir his ama sizin durumunuz "normal" olandan ayrılmış gibi sanki.
ayrıca muhatabınız sadıksa size ne etraftaki kadınlardan.
herkes işi gücü bırakmış etrafındaki erkeklere iş atıyor erkekler de yazık baştan çıkarılıyorlar.
ah bu diğer kadınlar.

biraz gurur yapın darlamayın adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…