- 10 Ekim 2014
- 33.014
- 148.800
- 798
- Konu Sahibi alohamora94
-
Bu kadar tepki alacağımı hiç düşünmemiştim ama özlüyorum arkadaşlar( İnsanlar hep sevgilileri ile yan yana ben ayda 2-3 kere anca görüşebiliyorum
kadın doktora gidince aklıma gelecek bu ya...
acaba sevgilisine miyavlıyor mudur diye.
Günde 6 kere aramak nedir ama ya ? İnsan bukadar sıkılmaz, bunaltilmaz adam bide iş yerinde2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Daha bugün bile "Bugün 6. arayışın, ben çalışıyorum farkında mısın neden sürekli arıyosun, bari mesaj at" diyerek bana sesini yükseltti. Ben de çalışıyorum ben de yoğunum ama özlüyorum. Çevresinde kadınların olmasına da tahammül edemiyorum ne kadar onun bana olan sevgisinden ve sadakatinden emin olsam da ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.
Bana sürekli önünde TUS gibi büyük bir sınav var. Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakıp sınavına odaklan diyor. Biiyorum haklı ve beni düşünüyor ama onu özlüyor olmam sesini bu kadar çok duymak istemem sorun mu? Bende mi bi problem var?
Bana ayda 2 kere görüşmek yetmiyor mesela tamam istanbul - ankara arası bir ilişki ama keşke hep yanımda olsa
Ben bu konularda biraz kötümserim.zaten çok talep gören kişilerin uzak mesafe ilişkileriyle zaman kaybetmeyeceğini düşünüyorum.bana biraz muhtaç işi geliyor bu durumlar.siz de bence abartmayın bu ilişkiyi.belli ki çok sağlam değil zaten.ki uzak mesefe ilişkisi bana ilişkiden bile gelmiyor açıkçası.swvgilim var mı var demek için yapilıyor gibi.siz de boştasınız belli ki.hayatınızı biraz daha doldursanız bu hislerinin büyük oranda geçecektir.gözden ırak olan gönülden de ırak olur bu boyledir yani.aykalrınız biraz yere bassin, sanki kendi coşkunuzu ve romantizminizi karşı tarafa empoze etmeye çalışıyorsunuz.adamcağızın konudan haberi yok.2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Daha bugün bile "Bugün 6. arayışın, ben çalışıyorum farkında mısın neden sürekli arıyosun, bari mesaj at" diyerek bana sesini yükseltti. Ben de çalışıyorum ben de yoğunum ama özlüyorum. Çevresinde kadınların olmasına da tahammül edemiyorum ne kadar onun bana olan sevgisinden ve sadakatinden emin olsam da ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.
Bana sürekli önünde TUS gibi büyük bir sınav var. Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakıp sınavına odaklan diyor. Biiyorum haklı ve beni düşünüyor ama onu özlüyor olmam sesini bu kadar çok duymak istemem sorun mu? Bende mi bi problem var?
Bana ayda 2 kere görüşmek yetmiyor mesela tamam istanbul - ankara arası bir ilişki ama keşke hep yanımda olsa
Cihany diye birinin Manitaya miyavlarken yakalanmak diye bir shorts u var youtubeda. Benim aklıma direkt o geldiMiyavlamak mi? O ne oluyor. Allahini seven aciklasin...
Ve evet adam hakli
Ama muhtemelen konu sahibi bu şekilde kullandıAma konudaki miyavlamak o değil, sevgiliyse mıç mıç mıy mıy konuşmayi miyavlamak olarak soyluyorlar sanirim.
Biri bana telefon açıp miyav miyav dese hakkında iyi düşünmem açıkçası.
Aynı şekilde düşünüyorumsevgilim beni bu saate kadar 6 kere ararsa artık sevgilim değildir
Özlemek güzeldir, kıymeti olur sevdanın.2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Edit: Arkadaş miyavlamaktan kastım gerçekten kedi gibi miyavlamak değil. Nazlanmak, kur yapmak
Aslında şöyle her hafta sonu gelmek istiyor fakat benim nöbetlerim vs olduğu için gelemiyor. Nöbetimin olmadığı her haftasonu mutlaka geliyor ama bana yetmiyor buSiz onu ne kadar gorebiliyorsaniz o da sizi o kadar gorebiliyir ve neden sizin kadar özlüyorum diye boyle hareketler yapmiyor hiç dusundunuz mu? Özleyen işinde başarili muhendis bey cikip gelirdi her hafta sonu. Zaten göresi yok, bi de arayip darliyorsunuz iyice.
Aslında şöyle her hafta sonu gelmek istiyor fakat benim nöbetlerim vs olduğu için gelemiyor. Nöbetimin olmadığı her haftasonu mutlaka geliyor ama bana yetmiyor bu
Biri sikayetci olacaksa bu sevgiliniz olmalı o zaman. Sizin nöbetlerden dolayı az görüşüyorsunuz diye adami işinin başında sürekli darlamaya hakkınız yok. Nasil nöbet günü görüşme olmuyorsa, iş saatlerinde sık sık konuşmada olmaz. Bu yaptığınız nöbetin var ama ben geleyim görüşelim diye ısrar etmekle aynı mantıkta çünkü.Aslında şöyle her hafta sonu gelmek istiyor fakat benim nöbetlerim vs olduğu için gelemiyor. Nöbetimin olmadığı her haftasonu mutlaka geliyor ama bana yetmiyor bu
Bu gibi davranışlar yaşayan yakın arkadaşımı psikolojik destek almaya yönlendirdim. Sadece özlem değil bence temelde yatan sebebi bulmalısınız.2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
Edit: Arkadaş miyavlamaktan kastım gerçekten kedi gibi miyavlamak değil. Nazlanmak, kur yapmak
İki zıt karekter gibi geldiniz bana.2 yıldır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük ve işinde başarılı bir mühendis ben ise intern doktorum. Ayrı şehirlerde olmamız sebebiyle birbirimizi çok özlüyoruz. Ben bu özlemden dolayı onu sürekli aramak sesini duymak istiyorum hatta "miyavlamak" istiyorum. Onun yoğun çalıştığını da biliyorum fakat onu gün içerisinde aradığında hep sanki hemen kapatmak istiyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?