Sorun ben miyim?

Güvenmediğim bir ilişki içerisinde değilim aksine çok güveniyorum. Sadakatini de asla sorgulamadım bile biliyorum çünkü. Benim isteğim her anımı onunla geçirmek sadece
Bakın burdaki cümle de tam olarak güvenmiyorsunuz bir kadının onun aklını çekebilme ihtimalini düşünüyorsunuz
ya o kadınlar aklını çelerse diye sürekli düşünüyorum.

Evet

Okumuş doktor olmuş bir insanın çalışan sevgilisinin etrafında kadın olmasına tahammül edememesini şaşkınlık içinde okudum. Bu avamlığı bir doktora yakıştıramadım. Ayrıca çalışan insanın gün içinde 6 sefer aranması çok fazla. Bu şekilde adamı boğmaya devam ederseniz bıktırırsınız. Sorunuza da cevap vereyim sorun sizde evet

Ben %100 engellemiştim sizi

yahu aklı başında olan bir insansınız. "kadınlar aklını çelerse" ne demek.
zaten sevgilinizin herhangi bir kadın sizi severken aklını çelebiliyorsa çok kolay çelinebilecek bir aklı var demektir. o noktadan sonra da o ilişkinin bittiğine şükredersiniz. bu korkular bana inanılmaz gereksiz geliyor. anca oradaki kadınlar yerine saat 3e kadar 6 kere özledim diye arayan siz aklını çelebilirsiniz sevgilinizin.

Evet sorun sizde.

Şöyle düşünün konu sahibi. Sevgilinizi bu şekilde sürekli arayıp darlarsaniz her aradığınızda hoff yine ne var düşüncesiyle telefonu açar (belki de bi süre sonra açmaz). Ama bi rahat bırakıp onun da sizi özlemesine izin verirseniz fırsat bulsam da sevgilimi arayip bi sesini duysam diye heyecanla o sizi arar. Tercih sizin.

Bir de günde 10 kez arayıp doğru düzgün konuşamamaktansa akşam 1 kere uzun uzun güzelce konuşmak daha tatmin edici değil mi ya?

Sevgilim bana miyavlasa artık sevgilim değildir .. korkarım bismi…..

Bence karşınızdaki insan sevgiliniz de olsa bu kadar üstüne gitmeyin. Onun size kendi rızasıyla gelmesi bence daha kıymetli.
Birisiyle tanışmıştım sosyal medyadan. Başta normal konuştuk. Bu bana habire yazdı durdu. Mesela sabah günaydın yazdı cevap vermedim değil mi, hooop öğlen whatsapptan yazıyordu. Mesajı okudum cevap vermedim değil mi, iki dakika geçmeden "" emojisi geliyordu.
Ben ona bundan rahatsız olduğumu, biraz benim ona gelmeme izin vermesi gerektiğini söylediğimde de beni haklı buluyordu, bir daha rahatsız etmeyeceğini söylüyordu.
En son ciddi bir kavga ettik ve bir daha ben yazmadan o yazarsa hiçbir şey demeden engelleyeceğimi söyledim. Yine yaptı. Engeli bastım. Birkaç kez daha ulaşmaya çalıştı ama engelledim. Yapacak bir şey yok.
Ya da ben şimdi proje bazlı bir işte çalışıyorum, acil teslim tarihi olsa ve erkek arkadaşım bana kızsa yazmıyorum diye ben de ona kızarım. Sonuçta işler önemli.
Tabii ki siz böylesiniz demiyorum ama biraz karşınızdaki insana alan bırakın. Konuşmak için baskı yaptığınız zaman çok belli oluyor, siz de üzülürsünüz düşünsenize sevdiğiniz insan sizinle zorla konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…