aslinda benim bana kizi gibi davransin diye bir derdim yok ama benden anneme gosterdigim sicakligi beklemesi icin bana kizi gibi davranmasi gerekmiyor mu?? mesele onun kizi var onun dengesizliklerine hic girmeyecegim bile..kizinin ona nasil saygisizlik yaptigina kac kere sahit oldum.sorsaniz gelinini mi daha cok seviyorsun kizini mi diye tabi ki kizini daha cok seviyordur..ama ben bir kere cikistim diye sikayet ediliyorum saygisiz ilan ediliyorum.acaba kendi kizinin saygisizliklarini birilerine gidip anlatabiliyormu? hem sonra bende kendi annemle yeri geldi tartistim bagirdim vs.. ama unutulup gitti gidiyor....yani anneler unutuyor ama kendisi bi cikismasi bile hazmedemisken nasil suclu ben ilan ediliyorum anlayamiyorum
esim de biliyor herseyi... donup donup soruyorum sende yanimdaydin annen bana nasil boyle der diye ama susuyor ,haklisin diyor ne desin kendi annesi sonucta ama annesinede yakistiramadi.>>
vay vay hiç üşenmemiş anneni arayıp bide şikayet etmiş he.
Allah yardımcın olsun valla uğraşacağa benziyosun.
çok fazla onun eline koz vermeden yavaş yavaş mesafeni koy. sende ev hanımısın, annesin neyin nasıl olacağını pekala bilirsin. evinin düzenine karıştırtma.
karışırsa annecim ben öyle alışmışım daha kolay geliyo bana falan diye bikaç defa dersen belki yapmaz.
uyhhh sinirlendim haa:)
daha 2 ay olmuş doğum yapalı sen. lohusalık sendromu denen bişey var. yumurtaların yerini düşüneceğine senin psikolojini düşünsün.
sanirim oyle birde tasinma mevzusu var.arabayla yarim saatlik mesafede oturuyoruz .yuruyerek en fazla 15 dak.yere tasinmamizi istiyorlar basta olabilir falan dedim artik anladim ki boyle oldugumuz halde herseye karismak istiyor yakinina tasinsak tamamen oteritesine goirecegiz o yuzden vazgectik..
ben lohusalik sendromundan gectim..pankreasim iltihapli hastaligimin derdindeyim.perhiz yapiyorum ..insan hasta olunca ailesini daha cok ariyor 6 ay oldu ailemden ayrilali ozledim ..ve onlarda bebegimi sevmek gormek istiyorlar ..biraz anlayis olsa o tesvik eder ama yok herkes kendini dusunuyor...
Öncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun, güle güle büyüt canim.
Suan böyle sacma sapan seyleri kafana takip kendini üzmekle ne kadar hatali davrandignin farkinda degilsin, bu güzel günlerini bebeginle yatakta koklasarak, dinlenerek, doya doya yasayarak gecirmenin güzelligni insan malesef cok daha sonra anliyor.:hulya:
Kayinvalidenin dediklerini zerre kadar kafana takma, Annen senin nasil saygili sevyeli bir insan oldugnu bilmiyormu? Kaynanana el kaldirmak gibi bir saygisizligi yapmacagini bilmiyormu? Tabikide biliyordur, sen onun kizisin!
Anladigim kadariyla esinlede aran iyi, ehhh daha ne be güzelim.
Birak konussun dursun, cokta seyimdeydi deyip tinlama. Sen bunlari böyle kafana taktikca kendini yipratmaktan baska birsey gecmiyor eline. Bak ne güzel ailenin yaninada gideceksin, orda kafani dinler, ailenle hasret giderersin. Sakin onlarin lafina bakip gitmemezlik yapma, orda rahat ettigin gibi böyle anlayissiz bir kadinin yaninda edemezsin.
Kayinvalidenin ne kadar cahil bir kadin oldugnun farkinda degilmisin?
Anneni arayip seni sikayet ediyor, bunu ancak ve ancak cok cahil bir kadin yapar. :1closedeyes:
Cahil ilede ugrasmak ne kadar mantikli olabilir? Bosver...hic takma, esinle bebeginle mutlu olmaya calis, ayrica bak saglik probleminde varmis!:teselli:
Ne yap et git Türkiyeye.....hem bir degisiklik olur senin icin.:1hug:
bence siz herşeyi zamanında sıcağı sıcağına söylemelidiniz..rahatsız oluyorsanız yumurtanın yerinin değişmesinden ,anne ben böyle istiyorum ,dolaba koyabilirmiyiz derdiniz...yada siz onun evine giderken ,nasıl kıyafetinize karışıyor..ben etek giymesini sevmem ,bunlar hoşuma gidiyor diyip aynı kıyafetle evine giderdiniz..bence kayınvalidenizin en başta size söylediği söz ,sizin elinizi kolunuzu bağlamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?