sagol tesekur ederim..
gercekten nekadarda haklsiniz..bencede bukadar uzulmekte hataliyim ama uzuluyor insan ister istemez..evet annem biliyor cunki bu olay yasandiginda ona anlatmistim haberi vardi.el kaldirdi vs. deyince sasirmis bana soruyor ..
Turkiyeye gitmekten vazgektik cunki k.validem ucak biletimin parasina goz dikmis ..onlara borcumuz varmis..o oglunu nisanlayacakmis ve yuzuk alacak parasi yokmus vs. o yuzden su borc odenene kadar gitmeyecegim...bizi borclu gordugu icin iyice uzerimizde soz hakki oldugunu dusunuyor..
Sabir diyorum artik..gercektende esimle bebegimle mutluyuz ama boyle durumlar bizimde tadimizi kaciriyor..keske takmasam umursamasam ama elde degil...
kuşum konunu görünce çok şaşırdım nasıl bir kadın oya sen kocaman kadınsın neyi nasıl yapcagını bilen birisin seni nie kendsi kalıbına sokmaya kalkıyoki cnm bence agırlıgını koy kimsenin kimseye hükmetmeye hakkı yok
evet sorun kesinlikle sende!!!!!
benim evime böyle giyinerek gelme kızıma kötü örnek oluyorsun dediğinde
madem ben kötü örnek oluyorum sizin kızınıza sizin evinizde işim yok der çantanızı alıp çıksaydınız
tamam dicenize...
saygısızlık yapmak kendini savunmak değil arkadaşım tamam demek de nedemek..
sizin kızınızda benim yanlışlarımla yanlış doğrularımla doğru yapacaksa daha kişiliği oturmamış
o sizin sorununuz benim kıyafetime doğruma yanlışıma karışmayın diyebilirdin....
canım yinede şanslısın ki eşin senin yanında.ve gerçekleri görebiliyor. bence çok da fazla takılma.
ve gitmekten lütfen vazgeçme gerekirse ailen göndersin bilet paranı yada eşinle konuş gitmek istiyorum değişiklik olacak ben ve bebek için iyi gelecek annene parayı ailesi gönderdi desen bende gitsem diyin.
kayınvalidenize resmi davranın ve annenizi neden aradığını sorun. neden arayıp annemide merak da bırakıyorsunuz onlar uzaktalar benim sizinle iyi anlaştığımı mutlu olduğumu biliyorlar bırakın bu durumu değiştirmeyin. siz kendi kızınız için telaşlanmazmısınız böyle bişiy olsa diye sorun.
sabır.. geçecek elbet bugünler.
kaynanan çok düşüncesiz biri anladığım kadarıyla düzelmesi de zor görünüyor.nasıl davranayım diye eşine sor bence.galiba eşin anlayışlıbir insan
aksam geldiler oturduk konustuk,.kayinvalidemin derdi benim problemleri ona direk soylemeyisim esimi araci koymammis..tek derdin bu olsun dedim bundan sonra merak etme kendim konusurum dedim.
beni neden aileme sikayet ettin ne oldu orda annemler de uzuldu iyi mi oldu dedm. o beni sikayet etmek icin aramamis belki anneme kayinvalidemle olan problemleri anlatmisimdir diye anneme sormak icin aramis.gorumcemde en bastan beri bi gicikti oda acikca soyledi ki abisiyle bi sebepten dolayi evlenmemi istemiyormus beni sevmiyormus o sebepten suratsizlik yapiyormus..kusura bakma dedim ben senin arkdasin degilim yengenim bir omur bu ailenin icindeyim beni sevmeye bilirsin ama durumu kabullen dedim..
anneme bana el kaldirdi demissin oylemi oldu dedim evet dedi .esimde anne bende ordaydim oyle bir durum olmadi dedi.ya beni kizin gibi gorsen boyle kin tutarmiydin dedim .kizinla tartisiyorsun ediyorsun kinleniyormusun dedim..birsey diyemedi ..soylediklerin agrima gitti dedi
ben senden ozur diledim gonlunu almaya calistim dedim.
su gorumcemin beni sevmeyip istememesinin sebebi neymis cok merak ettim bebekle ilgilenmekten sormaya firsat bulamadim .eskiden olsa esime arattirir ona sordururdum yarin acip telefon kendi m soracagim .hic umrumda degil onun beni sevip sevmemesi ama sebebi neymis merak ettim..
ayy yarabbim bi turkiyeye gideyim dedim ortalik karisti bir haftadir cok gergindim.boyle konusunca iyi oldu rahatladim daha soyleyeceklerim vardida bebekle ilgilemekten konusamadim gelecek kurul toplantisina kaldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?