Sorun bende mi, Kaynvalidemde mi ?in iinden kamadm..

canım senin kayınvalidenin istediği saygı değil itaat keşke baştan fark edebilseydin daha rahat olurdun ama hiç bir şey için geç değil

eşinle konuşup halledebilsdiğin sürece dert etme bence de Türkiye ye gitmektn vaz geçmen kötü olmuş borç her zaman ödenir ailem bebeğimi görmedi görmeli diyip çık işin içinden al valizini git böyle böyle karışmamayı öğrenmeli kayınvaliden başka türlü olmaz

uçak parası mı battı hanımefendinin gözüne borcunuz ne kadar bilmiyorum ama illa ki Türkiye ye gidince insanlar sana altın falan getircek hediye olarak onları satar borç neyse ödersin çenesi kapanır

müdahale ettirmeyi de bırak mesafe koy buzdolabından çıkardıysa yumurtayı sen o gittikten sonra geri buzdolabına koy örneğin bu kadar tavizinsonu bu olur ki bence daha bile kötü olamadan önlemini al

hay allah ya tr'ye gidememene çok üzüldüm.. resmen yok yere gelememiş oldun yani..
kaynananın maşallahı var.. sen bu zamana kadar fazla bile sabırlı davranıp alttan almışsın bence.. eşinin yerine senin konuşman veya tavrını belli etmen daha doğru olmaz mı? yoksa sen kendin bişey yapamıyormuşsun da eşin dereye girip seni koruyormuş gii bir tablo oluşmasın?

Valla kaynanan cok komık.
Cocukmusun sende aılene sıkayet edıyor.
Gelıp senle konussa olmaz mı yanı
gercekten cok komık
yumurta olayınada cok guldum
kesın sorunu var o kadının
ayrıca
aglayıp sızlaması yalandan
boyle ınsanlardan hersey beklenır
aman dıyım mesafenı koru
yarın oburgun sana ne ıftıralar atar bu kadın
koru kendını ondannnn

kuşum konunu görünce çok şaşırdım nasıl bir kadın oya sen kocaman kadınsın neyi nasıl yapcagını bilen birisin seni nie kendsi kalıbına sokmaya kalkıyoki cnm bence agırlıgını koy kimsenin kimseye hükmetmeye hakkı yok

evet sorun kesinlikle sende!!!!!

benim evime böyle giyinerek gelme kızıma kötü örnek oluyorsun dediğinde

madem ben kötü örnek oluyorum sizin kızınıza sizin evinizde işim yok der çantanızı alıp çıksaydınız

tamam dicenize...

saygısızlık yapmak kendini savunmak değil arkadaşım tamam demek de nedemek..

sizin kızınızda benim yanlışlarımla yanlış doğrularımla doğru yapacaksa daha kişiliği oturmamış

o sizin sorununuz benim kıyafetime doğruma yanlışıma karışmayın diyebilirdin....

Yüzük falan bahane canim, o senin ailenin yanina gitmeni istemiyor!
Tipik dünür kiskancligi iste.....:hulya:

Keske vazgecmeseydin, ama madem vazgectiniz bundada var bir hayir.

Tadinizi kacirmayin, inan degmez.....:1hug:

Birdahada giyimine kusamina karsimamasi icin uyar onu, esim birsey demedikten sonra istedigmi giyerim Anne, Hollanda gibi bir yerde kizina benden cok daha kötü örnekler vardir deyip ver agzinin payini.

Yeri geldigi zaman kesinlikle kendini savun, böylelikle saygisiz gelin olacaksan varsin olsun, hos...böylelerine saygili olsan ne yazar

hic sorma canim yaa sabir sabir bi yere kadar yarin geleceklermis konusmaya artik oan icimden ne geliyorsa soyleyecegim ..tek tek rahatsiz oldugum seyleri anlatacagim ins.bi cozum yolu bulunur..

ahh canimm keske cantami alip cikma imkanim olsa. oan oyle istedim ki ama el mahkum yabanci dilim yok.esimde bir is gorusmesine gitmisti..yani onun gelmesini bekledim ..moralim bozuk oturdum ...
esim daha sonra annesine cikisti esimin hic mi iyi yani yokda ala ala paltolon giymesinimi aliyor yengesinden dedi.onun etek giyesi yok yengesini bahane ediyor sende onun lafini esime soyluyorsun dedi ve kizdi annesine ..

canım yinede şanslısın ki eşin senin yanında.ve gerçekleri görebiliyor. bence çok da fazla takılma.

ve gitmekten lütfen vazgeçme gerekirse ailen göndersin bilet paranı yada eşinle konuş gitmek istiyorum değişiklik olacak ben ve bebek için iyi gelecek annene parayı ailesi gönderdi desen bende gitsem diyin.

kayınvalidenize resmi davranın ve annenizi neden aradığını sorun. neden arayıp annemide merak da bırakıyorsunuz onlar uzaktalar benim sizinle iyi anlaştığımı mutlu olduğumu biliyorlar bırakın bu durumu değiştirmeyin. siz kendi kızınız için telaşlanmazmısınız böyle bişiy olsa diye sorun.

sabır.. geçecek elbet bugünler.

kaynanan çok düşüncesiz biri anladığım kadarıyla düzelmesi de zor görünüyor.nasıl davranayım diye eşine sor bence.galiba eşin anlayışlıbir insan

evet cok sukur bu konuda sansliyim..
bi miktar borcumuz var onu odeyene kadar gitmeyi ertledim.
kesinlikle neden annemi aradigini soracagim ne gecti eline cok merak ediyorum..

esime sordum beni uzmeyecek sekilde dedi.kavga ortami olmasini istemiyor insaallah da olmaz..
kaynanan çok düşüncesiz biri anladığım kadarıyla düzelmesi de zor görünüyor.nasıl davranayım diye eşine sor bence.galiba eşin anlayışlıbir insan

nurefsan,
seni üzmek istemiyorum.dost acı söyler.benim denemediğim yol kalmadı:alttan aldım annecim dedim haklı oldugum halde özür diledim güzellikle hatalarını yüzüne söyledim baktım olmadı bu sefer resmiyet koymaya çalıştım gene olmadı.Karşında cahil,kendini bilmez,iyilikten anlamaz birisi var.zaten öncelikle oğlunu çok seven bir anne olsa seni sevmese dahi sizin mutlulugunuz için kuyrugunu kıstırır herşeye karışmaz.onun isteği seni pusturup sindirmek.huyuna gitmeye çalıştıkça işler daha da sarar.bana kalırsa sen çizgini çek,merhaba afiyet olsun iyi günler nasılsın muhabbetinin ötesine geçme ve kocana daha fazla sarıl ki en azından o arka çıksın sana.ve tatlı canını sakın ama sakın sıkma

Şunu sorardım ben o kaynanaya
Asıl sen beni kızın gibi görsen kusurlarımı örter hoş görürdün
Arayıp anneme şikayet etmezdin
Sen beni kızın gibi görüp hoşgörülü davranıyormusun ki
Ben seni anne gibi görüp sıcak davranabileyim

anladoğım kadarıyla bu zamana kadar iyilikle yaklaşmışsın ama kayın validen olayları abartıyor bence..
eşin arkanda onun tarafını tutmuyor ne olursa olksun bence alttan alma
benimde kendime göre kurallarım var size gelince istediğiniz olur ama benim evimde de
benim kurallarım geçer gibi bi konuşma yap ayrıca sanane ya kayınçon nişanlanıyor olabilir se
sizin keseniz ayrıdır ben olsam asla dinlemem giderim ailemin yanına gelip sana baksa dünyanın
lafı olur, hastalığına hasstalık katar bence tavrını koy.. çocuk yetiştirmenede karışır ilerde...

aksam geldiler oturduk konustuk,.kayinvalidemin derdi benim problemleri ona direk soylemeyisim esimi araci koymammis..tek derdin bu olsun dedim bundan sonra merak etme kendim konusurum dedim.
beni neden aileme sikayet ettin ne oldu orda annemler de uzuldu iyi mi oldu dedm. o beni sikayet etmek icin aramamis belki anneme kayinvalidemle olan problemleri anlatmisimdir diye anneme sormak icin aramis.gorumcemde en bastan beri bi gicikti oda acikca soyledi ki abisiyle bi sebepten dolayi evlenmemi istemiyormus beni sevmiyormus o sebepten suratsizlik yapiyormus..kusura bakma dedim ben senin arkdasin degilim yengenim bir omur bu ailenin icindeyim beni sevmeye bilirsin ama durumu kabullen dedim..
anneme bana el kaldirdi demissin oylemi oldu dedim evet dedi .esimde anne bende ordaydim oyle bir durum olmadi dedi.ya beni kizin gibi gorsen boyle kin tutarmiydin dedim .kizinla tartisiyorsun ediyorsun kinleniyormusun dedim..birsey diyemedi ..soylediklerin agrima gitti dedi
ben senden ozur diledim gonlunu almaya calistim dedim.
su gorumcemin beni sevmeyip istememesinin sebebi neymis cok merak ettim bebekle ilgilenmekten sormaya firsat bulamadim .eskiden olsa esime arattirir ona sordururdum yarin acip telefon kendi m soracagim .hic umrumda degil onun beni sevip sevmemesi ama sebebi neymis merak ettim..
ayy yarabbim bi turkiyeye gideyim dedim ortalik karisti bir haftadir cok gergindim.boyle konusunca iyi oldu rahatladim daha soyleyeceklerim vardida bebekle ilgilemekten konusamadim gelecek kurul toplantisina kaldi:)

iyi olmuş canım bu konuşmalar senin adına sevindim hiç değilse ak koyun kara koyun çıkmış meydana. en büyük şansın eşin bu yüzden çok dert etme.

bence bu kaynananın sorunu oğlunun bir başkasına değer vermesini kıskanması, sonuçta insan evlendikten sonra kim ne derse desin ailesiyle arasında ufacıkata olsa bir çizgi mutlaka oluşuyor.bu kadının derdi bunu çekememesi,görümceninde aynen.hala kabullenememişler seni.zamanla belki kabullenirler.sorun sende değil bence.burda senin yapman gereken en önemli şey kocanada dahada sıkı sarılman,kocana karşı hiç bir agrasiflik yapma yoksa direk annesinin cephesine geçer,bu kadın oğlunu senden kıskandığı içn yapıyo tüm bunları, hiç bir şeyi takma kafana, hiç kimse için giyim tarzını değiştirme derim birde,sonuçta kocan seni öyle beğeniyor,kocam böyle beğeniyor bu şekilde giyinmemi istiyor de ve kaynanın kızarmış suratını gör biraz :) ve sana tavsiyem sakın ama sakın kaynanın yakınına taşınma!! iyice yüz göz olursunuz aranızdaki resmiyeti koru.ortada büyütülcek bir sorun yok her şey senin elinde sakın canını sıkma. hatta şuan git bebeğini öp, kocana sarıl yüzünde gülümseme olsun :) sağlık ve mutluluk diliyorum...

Rahatlamana sevindim
Son huzursuzluğun olur inşallah
Ama kızın gibi görsen kinlenirmiydin cümlesi süper olmuş
Görümcen muhtemelen ya beğendiği bi yenge vardı yada abisini kaptırmayı hazmedemedi
Benim erkek kardeşimde ilk zamanlar eşimi hiç istemedi
Ablayı kaptırmak hiç hoşuna gitmedi ama zerre kadar belli etmedi
Gözlerinden anlıyordum
Şimdiyse benden habersiz beraber iş bile çeviriyorlar kaydirigubbakcemile3
İnşallah görümce sorunu da çözülür
Bebeğinle eşinle sağlık ve mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…