Sorun bendemi?

Bence yanlış yapıyosun, misafir gibi git gel alıştır kendini, hiç bir türlü yaranılmaz çünkü.

Bende ilerde sen gibi gelin isterim

Annene sikayet etmisler seni yavas yavas cek kendini valla dort bi yandan yapismislar sana ailedensin ailedensin diye diye

Gitme, is yapma, yapilacak bisey var mi diye sorma. Onlar sitem edip laf soktukca daha az daha az yap.
Koca tarafina yaranilmaz! Yarin senin ihtiyacin oldugunda annenden baskasi gelmez

Valla herşeyini söylemeyeceksin.
Kaynım eltim ve biz, kv den farklı şehirdeyiz. Haftasonu kaynım ve eltim kvnin telefonlarını açmazlar (gezmeye giderken). Ben de şu an ders çalışmak için 4gündür kv nin sekiz on apartman yanında annemdeyim. İlk gün kv ye uğrayıp torunla vakit geçirmesini sağladım. Sarma yapmış löp löp götürdüm. Bugün tekrar uğrayıp torunu göstereceğim. Bize hergün gel diyemez çünkü ders çalışıyorum, benim yemeklerimi beğenmez, temizlik yapmama izin vermez biliyorum yani. Bu yüzden denemedim bile bunları. Siz de beceremeyin biraz bazı şeyleri.

Yahu mesafe her zaman iyidir
Bak kv misafir cagırsın benide cagırsın her seferinde gitmem asla üc beste bir belki eserse giderim
Giderkende ona ne yapayım diye sormam yapamayacagını bildigim bi çeşit bişey yapar götürürüm
Sen samimi olmak istedikce o bak böyle annenin yanında patır patır el kızı gibi dökülür görümcen zaten ayrı fesat

Kv kendisiyle değil de eşinizle nikah kıydığınızı idrak edememiş demek.

Hadi sizin çok yüz vermenizi, onların bunu kullanmasını gectim. Zaten diğer üyeler yazmiş.

Annenin yaninda sana bunu yapmaları sana ayıp değil mi? Gerci kv agzıyla söylemis seni birey yerine koymadıklarıni. Neden ikinizde sus pus oldunuz?

Aile ilişkilerine önem veriyor olabilirsin, güzel güzel gecinmek istiyor olabilirsin. Ama bir süre sonra bıktığında ve soğuduğunda neden yapmıyorsun olacak. Bir insanı kırk yil taşı bir kere bırak senden kötüsü olmaz misali. Kv yaslıdır yanına gittiğinde onun zorlandığı seylere yardımcı olabilirsin ama senin yaptığın gibi her çağrıldığında gitmek kendini kullandırmaktır. Birde kızı var diyorsun. Hele görümcene iş yapmak başli başına hata.

Eşine ufaktan kırgınlıklarıni anlat, söylenen sözleri haberi olsun. Kavga etmeden tabi. Kendini kimseye kanitlamak zorunda değilsin. Böyle gidersen bir kac seneye yeter çığlıkları atmaya başlarsın, kv ve görümce ile aran bozulur o zamanda. Ama bunlara senin tavrın sebep olmuş olacak kimseyi suçlayamazsin.

Yapsanda yapmasanda aynı canım yaranamıyorsun hıcbı turlu baksana.. şimdi yapmada hicbisey görsünler.. I want to play a game

Bu ne böyle ya hiç bir şeye elimi sürmem ben. Alttan aldıkça almışsın. Annenin yanında bir de böyle şeyler söylüyor. Annenden patlıcan yemeği istiyor. Kendi ikramını hazırlayabileceği kadar misafir çağırsın hanımefendi.

Görümce kısmını sonradan okudum elalemin evine gidip iş mi yapıyorsun bir de?? Valla sorun sende.

Hep soylerim herkes kendi işini kendi yapsın !! Siz yapmayın ya daha fazla kek borek bakın kıymetiniz blınıyormu ? Yooooo

Ah kuzum 2 yıllık evliyim daha kayınvalide evinde bi süpürge açmışligim dahi yoktur sadece yemekten sonra bulaşıkları makinaya koyar çaylarını veririm okdr başka hiç bise yapmadım sen çalışmıyorsun galiba ben çalıştığım için kimseye gidip hizmet edemem valla bide görümcem arıcak gel dicek oldu baka

Afedersiniz siz bunlari yaparken gorumce musait bir yerlerini kaldırıp bir is yapamiyor mu? Bir de yaptığınız halde laf sokuyorlar nankörlük böyle birsey.

İçim şişti bu ne ya ne sacmalık
Neden habire birşeyler yapmak zorundasın
Mecbur Musun habire kol kanat germeye hattaaaa görümce de varmış
Kv de muhtaç değil anladığım kadari ile
Çok yüz veemıssın kusura bakma

O kadar iş güç yapacağım dedem ölecek telefon bile açmayacak
Oha yani kusura bakma sana çok sinir oldum konu sahibi

Bu kadar iyi olmak fazla değil mi bacım?
Bırak ne halleri varsa görsünler zaten nankorler ne yapsan da yapmadın olacak.
Ne kendini yoruyorsun
Otur ailenle ilgilen
Onların temizliğine işine kosacagin zamani bir hobi edinmeye harca daha çok faydası olur.
Bu ailelerin aldıkları gelinleri ev robotu görme olayına da bitiyorum gerçekten
Gelmen lazimmis!! Hadi oradan mecbur muyuz
Geliniz biz gelin köle değil!!!!

Tamam sakinim ve gelin falan da değilim yani niye öyle gaza geldiysem bi an

Kusura bakmayın çok yüz vermişsiniz ,çekin ayağınızı geri biraz,
Herkesin kendi evi kendi işi siz yokken napıyolarmış ,
Çağırınca bi çok hastayım anne gel bi çorba yap diye bakalım napıcak kayınvalide ,bahane eder gitmezsiniz bir daha

Sizin bu yaptığınızı iyilik değil düpedüz enayilik olarak görürler kusura bakmayın da. Kendinizi eşinizin ailesine kabullendirme çabanız var sanki alttan alta. Yani sanki bunları yapınca daha çok sevileceğinizi, benimseneceğinizi düşünüyor da ondan yapıyor gibisiniz.

Ne yaparsam yap yaranamayacaksın. Niye sürekli üstlerine düşüyorsunuz ki. Çekin kendinizi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…