Sorun bendemi?

Pardon da cidden soruyorum neden bu kadar iş yapıyorsunuz ki?? Yardımcı kadın gibisiniz.. çok yüz vermişsiniz

Yüzünüze bu kadar konuşmuşlarsa arkanızdan edilen laf miktari beni benden aldı...neden kendinizi atmaliymissinjz ortaya sormussunuz ne güzel hoşlarina gitmemis 6 da gidip yere kapaklanip temizlige mi girismeliymissiniz..ki misafir agirlqyacak kadar saglamsa hi zahmet işini yapsin sizse vakitlice yardima gidersiniz..kullaniliyoo gibisiniz hic hoş degil

Bundan sonra yapmayın hiç birşey.yapmamak nasıl oluyormuş anlasın aradaki farkı.

Kvdeyi bir nebze anlarım da (gerçi ben senin yaptıklarını asla yapmam) görümceye niye yapıyorsun? Sen onun hizmetçisi misin?

Yapan yaranamaz canım. Boşuna kendini yıpratıp da iş yapma.

bu sıkıntı bizde de vardı. Kv ye misafir geleceği zaman başlardı misafir gelecek ne yapalım demeye. ben de bir yaptım iki yaptım görümce de tık yok 7-24 annesinde yer içer 2 çocuğuna kv bakar. misafir geleceği zaman başı ağrır evine geçer. yine misafirin olacağı bir gün benim işim var sen kendi planını yap kızınla dedim. oda dedi ki kızımın işi var sen gelmezsen olmaz sen artık bu evin kızısın herkes seni sorar . Bende dedim ki yok böyle bir dünya kendi doğurduğun 2 çocuğuna baktığın her akşam yemeğini hazırladığın kızından yapmasını beklemediğin hiçbir şeyi benden bekleme dedim . Allah tan anlayışlı bir eşim var oda benim tarafımda bu sorunu böyle çözdük.

Annene yapmadığını neden kaynanana yapıyorsun?
Daha mı kıymetli?
Al bak!
Çok verip azdırmışsın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…