Sorun bendemi?

Ya benim kayınvalidem beddua almış ya sizinki çok dua almış. Bu ne böyle? Fedakar değil cefakarsınız vallahi.

sorun sizde.surekli ne is vqr soyle yapim modunuz nedendir acaba? siz iscimisiniz gelin mi? butun diyaloglariniz ne is varsa yapayim uzerine. ilginc.

Fazla fedakarlık yaptın mı, bir süre sonra görevin haline geliyor. Seninki de buna dönmüş.
Sen, bu benim görevim diye düşünüyorsun
k.validen daha da fazlasını istiyor. Valla böyle diyen k.valideye "az ye de bir hizmetçi tut." denir. Zaten elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.Kadın sana teşekkür edeceğine, "tabi yapacaksın" diyor. Tabi canım senin asli vazifen k.valifeyi memnun etmek zaten. Onun için evlendin.

Calismadigimdandr çalışan insana demezler zaten :) elim boş gibi geliyor ama kayinvalidem bana pek kıyamayınca bende ona kiyamiyorum yardim edeyim istiyorum. Kızının dolduruşuna falan geliyor olabilir yada gerçekten yaptıklarımı gormuyor

Gelir. Işte sorunda bu ya hep bir arada olmak bütün olmak sen ben değil biz olmak istiyor heeeer zaman. Diğer yorumları okumadınız sanirim

Ya birsey sorcam? Genelde görümce ler ve kaynanalar böyle degilmi? Mutlakaki cok iyi gecinenler vardir ama hep ayni seyler vallahi bende 4 görümce bir kaynana var Allaha cok sükür esim hic birsey demez bana Ben hic biri ile konusmuyorum kaynanam gelir arada bir tam Bu kadar eskiden bende öyleydim durmadan laf sokup dururlardi sonra büyüdüm olgunlastim yada akli basima geldi esim Ben sürekli calisiyorum Sen kendini ezdirme derdi ve öyle oldu

Anladigim kadariyla henuz yeni evlisiniz. Ileride cocuk olunca hicbir seye yetisemeyeceksin.
Bazi seylere nasil alistirirsan oyle gider. Cok sık arama, ugrama. Evlilige evine alisamazsin yoksa. Herseyi anlatma. Ketum ol
Nereye gidecegini soyleme. Senin de bir evin var, islerin var. Yapulacak birsey varsa yapayim deme. Ben de birsry yapayim deme. Camlari silmek ne? Eve yardimci alsinlar onbes gunde bir. Sen olmadan once o camlari kim siliyordu? Cam silerek degerini dusurursun, kiymetin kalmaz. Hizmetci olarak gorulursun. Agirdan sat kendini derdi annnem. Herseye atlama. Sen agzinla kus tutsan hep "el kızı" olarak goruleceksin. O yuzden kendini bosyere paralama, degerini dusurme. Bir sure sonra bunlar gorevin olur cunku. Her cagirdiklarinda gitme. Hep bir isin olsun. Utun camasirin gibi. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir. Mesafeli ol.

Az yapmışsın biraz daha yap pek üzülmuyorum böylelerine insan kendine yakıştırdığını yaşar

Aynen görümcen kıskanıyor olabilir sense bu ara gerk çekil tavrını görsün kaynanan

Konudaki hiçbir şey normal değil ki, "sorun bende mi" diye boşuna sormuşsunuz. Sorun hepinizde.

Kayınvalide direkt söyleyemese de fırsatını bulunca dökülmüş. Bir şeyleri sizin görev olarak görmenizi istiyor, çünkü o öyle görüyor.
Görümce desen, çağırıp temizlik yaptırıyor. O ne rahatlıksa artık.
Anneniz bu laflara sustu mu, sustuysa niye sustu hiç anlamadım.
Siz de "ne iş olsa yaparım, iş var mı iş" modundasınız.

Anneniz ve siz dahil herkes sizi hizmetçi bellemiş farkında değilsiniz.

Kayınvalideniz tek başına ağırlayamayacaksa misafir çağırmasın. İlla çağıracaksa ya çocuklarına iş buyursun ya da gitsin hizmetçi tutsun.
Görümceniz temizlik yapamıyorsa kocasına yaptırsın. Yaptıramıyorsa ya pislik içinde otursun ya da gitsin hizmetçi tutsun.
Siz de bir silkelenip kendinize gelin.

Aferin böyle ezdirmeye devam. Keşke kv ve görünce ile aynı evde yaşasaydınız bu kadar çok uğraşmazdınız.

Valla kuzum ben kendi evimde bile bu kadar iş yapamiyorum.ne yaptin sen kendine böyle.anneleriniz annelerimiz elin kadinlarına hizmet edelim diye mi dogurdu bizleri.siz evlenmeden once misafiri kim ağarlıyordu o evde.alistiŕmışsiniz.yapmayın yavas yavaş çekin elinizi ayaginizı evden.

Ay okudukça sinirlerim bozuldu.Allahım buyuk konusmayayım.saçınin teline kiyamadıgim kizıma kayınvalidesi cam sildirecek.bir de yanımda iş yapmıyor diye azarlayacak.önce bir höööst der.sonra da az ye de kendine hizmetçi tut yada kendi kıymetli oğluna yaptır işini madem der alıp gelirim kızımı.

Bir olmak değil sizi kullanmak istiyorlar ,
Kuzenin hamile kalana kadar hizmet etti ağır geçen hamilelik döneminde ki se yoktu birde hizmet etmiyor diye kötü oldu
Gelir. Işte sorunda bu ya hep bir arada olmak bütün olmak sen ben değil biz olmak istiyor heeeer zaman. Diğer yorumları okumadınız sanirim

Yüz vermişsiniz şimdide astarını istiyor. Gerek var mı bu kadar vıcık vıcık bi ilişkiye .Herkes kendi evinin işini yapsın. Sizde vakit çok anlaşılan her işine gittiğinize göre .

Bu lafları kendinize nasıl ettiriyosunuz ya? Niye iş yapiosunuz ki orda bu ne yüz göz olmaktır. Siz hizmetçi misiniz?

iyi niyet birilerinin ameleliğini ayak işlerini yapmak değil sen basbaya kullanılıyorsun burada

Canim boşuna üzmüşsün kendini. Tanıdığın yanında kv ye söylediklerin yüzünden görümcen laf sokmaya çalışmış sana. Belli ki kv doldu doldu kızına anlattı, o da yerini bulunca laf atmış.
Annenin yanında senin yaptıklarını küçümseyip görmezden gelmeleri de hiç hoş olmamış.

Sana şu kadarını söyleyim, bir insanın kendi kanından canından değilsen eğer ağzınla kuş tutsanda yaranamazsın. Onun için hiç Kadana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…