Sorun eder misiniz ?

Sizin kendi iradenizle gece 12den önce eve girmeniz başka, sevgilinizin isteğiyle gece 12den önce evde olmanız başka. Şöyle bir örnek vereyim flört ettiğim bir erkek bana dedi ki gece kulübüne gitmeni istemiyorum bu arada ben gece klubü hiç sevmem gürültülü müzik başımı ağrıtıyor. Kırk yılda bir bir şey olmuştur da gitmişimdir. Ben zaten gitmiyorum gibi bir cevap verseydim sizin yaptığınızı yapmış olurdum ama yarın bir gün sürekli olmamakla birlikte gitmek isteyebilirim, nereye gidip gitmeyeceğime karar verecek olgunluktayım dedim.

Siz saygı duyuyorsunuz bu durumda size göre ama erkek arkadaşınız duymuyor ve emin olun evlendikten sonra da aynısı devam edecek. Kuzenimin kocası böyleydi 7 senedir evlililer hala sabah 5te okeyden geldin kavgası yapıyorlar, sevgiliyken de durum aynıydı

Ben katlanamazdım açıkça söylerdim ben çocuk avutamam seni bekleyemem yallah şöfför diye yol verirdim. Şu zamana kadar kimseye eyvallahım olmadı hiç de bir şey kaybetmedim. Hep ilişkilerimi tek bir kelimeyle ben bitirdim bana uymadıkları için insan olsalardı uysalardı. Bir kere ağzım yandı çünkü daha eski ben olamam beni takmayanı ben hiç takamam. tasalanıp kendinden vermek aşırı lüzumsuz bir davranış düzelmiyorsa istemiyordur. İsteseydi düzelirdi.

iliskinin basindan beri böyleydi diyorsunuz , neden 5 yil sonra sorun etmeye basladiniz , en basinda etmeliydiniz, su saatten sonra erkek arkadasiniz hakli bence kusura bakmayin , 5 yil sonra neden degiseyim diye düsünürüm bende .
Önceden bu kadar sık olmadığı için hiç müdahele etmedim. Ama artık her gün olmaya başlaması canımı sıktı

İşte geç kaldın kuzum müdahale etmek için. Değişmez bu saatten sonra, şimdide degismicek evlenirsen de degismicek. Bunu iyice kabullen ona göre davran
Işın ilginç tarafı ben bu konuyu açarken çoğunluğun sorun etmem diyeceğini düşünerek açtım. Burdaki insanların pek çoğu kabul etmeyeceğini söylemesi benim düşüncelerimi güçlendirdi açıkçası

Erkek arkadasın demek istiyorki benim hayatım bu gece kusuyum asla değişmez onunla evlenirsen cok geceleri gelmesini beklersin sinir hastası olursun gwce 3. 4 eve gelen erkek ten asla hayır gelmez aile babası olmaz ondan gece gezen adam nerelerde takıldıgı da belli bence sen ayakta uyuyorsun bacım 5 yıldır aynı dimi hic degişmedi? Ben olsam sevgim askım dinlemem yolu gösteririm

Gece çıkmayı kabullenmek ayrı bir şey rahatsızlığını umursamamayı kabullenmek farklı bir şey. Kendi adıma konuşursam eşim gece çıkabilir rahatsız olmam, ben de çıkarım o rahatsız olmaz. Çifte standart yok bizde. Ama rahatsız olduğumu belirttiğim herhangi bir şeyi (Yemeğe tuz koymak bile olabilir bu) inadıma yapar gibi devam ettirip bir de ben böyleyim diyorsa dur bakalım orda derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…