Sorun eder misiniz ?

Eger iliskinizi ilerleyen zamanlarda evlenmek icin surduruyorsanz bence ayrilin gitsin. Evlendikten sonra da gecenin 3unde 5inde eve gelir-arkadaslryla parkta otursa bile evlendikten sonra bu zorunuza gider emin olun- en ufak veryansin ettiginizde de "sevgiliylen de boyleydim biliyorsn napiyorm ki sanki ne olmus ki blablabla" kinusacak gece gezenden pek hayir gelmez diye dusunmekteyim

Tepki gösterenler olmus gerçekten merak ederek soruyorum yanlış anlaşılmak istemem. (Ben erkeğin de kadının da özel bir durum olmadıkça vakitlice evinde olması gerektiği görüşündeyim.) Bir kadının gece saat üçte eve dönmesi ile bir erkeğin saat üçte eve dönmesini güvenlik açısından aynı görebiliyor musunuz? Ideal olanı sormuyorum ama. Günümüz şartlarında.

Her gün her gün ben olsam bende razı olmazdım yani. Bir de bunu söylediğiniz halde resmen takmamış bile yani aynı devam etmiş.

Çok güzel bir şey aslında bu sizi kandırmıyor, tamam deyip 3 5 gün sonra yine aynısını yapmıyor adam net direkt ben buyum arkana bakmadan kaç dio

işi mekancılık olmayan birinin sık sık gece geç vakte kadar dışarıda olması mantıksız bence. fikrimi söylemeden edemedim.

senin söylediğin durum da, ben laf ederim ama kimse eleştirmesin kafası olsa gerek.

Guvenlık açısından aynı gormuyorum ama iste ben gormuyorum, erkek arkadasim ben erkegım aynı degılız derse isine bak derim.

güvenlik mevzusu bence neyle karşılaşıldığına göre değişir. evet erkeğin fizik gücü daha fazla ama atıyorum kalabalık bir grup karşısında yada elinde silah olan biri ile de sadece bir yere kadar çabalar, sonunda erkek kişisi de zarar görür.

Evet doğru ama bu şekilde bir grupla karşılaşma ihtimali, bir kadının kötü bir durumla karşılaşma ihtimalinden düşüktür oldukça. Ben bazen mecbur kalıp da geç saatte dışarda olunca çok tedirgin oluyorum.

Şöyle soyleyeyim gece dışarda olmaya alismis adamı evlendikten sonra bile tabiri caizse "birşey dürtüyor" ...su an işi yok bütçesi sınırlı açık havada sabahliyor..yarın hava serinler arkadasinin iş yerinde -arabasinda sabahlarlar..cebi para görür bir mekanda sabahlar ..benim eşimin durumu da aynen böyle ! bir gece eşimde dahil çoluk çocuk yattık uyuduk...bir ara uyanır gibi oldum eşim yataktan çıkmaya hazırlanıyor bana döndü ve "içim kazındı..birşeyler yiyeceğim " dedi..ben sanıyorum ki açip dolabı ekmeğin arasına peynir birşey koyup yiyecek sonra dönüp yatacak.. bir süre sonra uykum açıldı evin içinde eşimi ariyorum yok! Aradım eşimi sahilde sevdiğim bir balık restorantı var ..oraya gitmiş karides güveç yiyormuş !

tabi bu o saatlerde nerede olunduğu ile de ilgili.
mesela ben gece 3te taksimde çok rahat gezerken sabah 6da ordan geçtiğimde daha tedirgin olmuşumdur.

benim bahsettiğim ihtimal daha düşük olabilir tabi. ama bu da çoğaltılır. misal erkek sarhoşken tek kişi ile bile mücadele edemeyebilir gibi gibi.

ha bana göre, o saate kadar kalıyorsan güvenli bir yerden taksiye biner evinin kapısına kadar gidersin. ama işte hepsinin bir başka ihtimali var :)

yine de bu konuda çok keskin bir kadın-erkek ayrımı bu devirde yok bence.

Üç çocuklu, kimsesiz bir ev hanımı olmadığıma göre bana uymayan, beni rahatsız eden alışkanlıkları olan adamı hayatımda tutmazdım. Üç çocuk varsa durum değişir

E gelsin artık

E
Evlenmek fikrinden koşarak uzaklasirdim..

Çalışmayıp üstüne gece 4e 5e kadar sokaklarda olan adamdan hayır gelmez. Sen kadınsın ben erkeğim muhabbetine girmiyorum bile. Oldu da evlenirseniz sen evde mandalina soyup tv izlerken adam sokaklarda gezmeye devam eder. Ona göre tercihini yaparsın artık .

Maalesef yaşadığımız ülke şartları belli olduğu için dikkat ediyoruz bu tarz durumlara.
Sevgiline gelince pek dinleyeceğini sanmıyorum bu böyle devam eder. Evlenince de böyle olur ona göre düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…