sorun ediyim mi sizce

Ne basit ne pahalı bişey olmasın ortalama bişey yaptırın işte

Önümüzde anneler günü var
Ben kendi anneme ne alınacağına kendim karar veririm, büyük bişeyse ablamlarla beraber alırım küçükse tek
Eşime de sende görümceme sor, bişeyler bulun derim

Akraba - kuzen de öyle bence kimin tarafıysa o karar versin. Siz bilemezsiniz ki neden hoşlanır eksiden birbirinde vefaları nasıldır filan..

Tmm haklısınız yine topa tutuldum
Bizim haklı olmamız malesef sende pek birsey degistirmiyor actigin konularin hepsi bu sekilde bitiyor Peki sende bir degisim oluyormu hayirrr
Yine olaylara ayni kibir haset ve kıskançlıkla yaklasiyorsunuz
Elif ilk önce esinin yaninda durmayi ögren bit kerede kararlarini sorgulama altinda birseyler Arama inan bana o zaman hayat senin icin daha guzel olacak

Bunca yıllık birlikteliğimde öğrendiğim bişey varsa adamın kararlarını sorgulamamak tamam diyip yapmak :) şu yoldan gidelim dediğinde bile yok diğer taraf boş olur demiyorum. Kime gitmek istiyorsa giderm. Ucu beni kötü etkileyecek bir şey olmadıkça tamam demeyi öğrendim :)

tak elifcim tak ..takmasan yazmazdın ..ne çok abartıyorsun doçentliği fakülteyi önce huzurlu ola sağlıklı ol ama bakkal ol böyle tak tak hayat mı geçer

Kıskançlık mevzularını az çok hoşgörüyorum da her aklına gelenede konu açılır mı yav ??

Bari bu sefer şu adamcagiza merhamet et yazık

bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan
benim esim profesor. buyutecek bir yani olmamakla beraber, son derece saglikli bir ruh hali var. zan altinda birakmayalim akademisyenleri

elifff_____

bir arkadas da belirtmis, herkes kendine yakisani yapar. ben istanbul'un en varos semtine de ziyarete gitsem, divan'dan alir cikolatami giderim. bu bir gorgudur. bunu da artik kiskancliga baglama.

benim kardeşimin eşide doç ama bir kere bizim yanımızda bunu dile getirmez çünkü o fakültedeki rolu kocasına karşı rolu eş bana göre yenge anneme de gelin konu sahibi arkadaş sürekli akademisyenliğinden dem vuruyor
yalova kaymakamı durumuna düşüyor
insan hayattını bir taş üzerine oturtursa diğerleri hep yıkık kalır eşte olabilmeli annede faküldede iyi bir hoca ama hayatta edindiğimiz tüm roller o alanda kalmalı

Hic sasirmadim desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…