sorun ediyim mi sizce

Ankara'da değil küçük bir yer

Batum da yakın yani Doğu Karadeniz

Elif eşinin booking' ine bakıyor uygulamaya, o ara mesajı görüyor rezervasyonunuzu tamamladınız diye. Eşi de tesadüf ya aynı tarihlerde bir eğitim mi seminer mi ne oraya gideceğini söylüyor. Elif evi terk etti sonra döndü, affetmedim dedi ama bu açtığı ikinci eften püften konu.

aaa yaşadığı yer Ankara yazıyordu ondan oraya bakıyorum ben de. Bu kız Ankara' da yaşamıyor mu şimdi, enee gittim enayi gibi nereleri araştırdım
Ben yukarıda yazdığım gibi biliyorum bir ara uzman gït deyince burada yok vs demişti yakın ile git dedik

Evde sıkılma benim seri ıslahlar var atayım da yaz

bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan
O da su guzellikle kafayi bozan miydi, altin oran falan
Gozde buyutmek degil ya azcik akil fikir bekliyoruz sadece

Yaptıralım diyosa eşin yaptırın gidin.
Sanki çikolataların üzerine kuzeninin adını yazdıracak hali yok ya
Güzel bir kutu kurdela oh mis
Size gelmedi diye de hayıflanmayın.
Herşey karşılıklı olmak zorunda değil özellikle akrabalıkta.

bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan

Evet sen abartıyorsun.
İçlerine girince çeşit çeşit olduklarını görüyorsun.

sen nasıl bi kafa yapısındasın arkadaşım ya? içim şişti.
Sen bilim insanı değil misin? Açtığın konulara baktım da bu platformda senin gördüğün eğitimin yarısını görmemiş insanlar dahi senden daha mantıklı konuşuyor. bu gereksiz enerji sarfiyatı niye? kayınvalidene takıyorsun eltine takıyorsun kuzeninin eşine takıyorsun eşini kıskanıyorsun. durmadan sinir oluyorsun. çiçeğin çikolatanın lafını ediyorsun. allah eşine peygamber sabrı vermiş olmalı.

pinky yatmak sana yaramadı kuzum.

arş görevlisi yazınca direkt aklıma arşiv görevlisi gelmişti valla hani arşiv görevlilerini küçümsediğimden değil bende normal bir memurum amaaa
araştırma görevlisi deyince insan farklı bir profil bekliyor ne yalan söyleyeyim.

yurdumun araştırma görevlisi bile böyleyse ilkokul mezunu anamın düşüncelerini, olaylara bakışını çok görmemek gerekiyormuş demek.

hatta gidin annenizin elini öpün.

telefon dökümü ne oldu,batum işi ne oldu elif ,bırak sen çiçeği çikolatayı....
hani mantıklı diyorsunuz dedin,önce kendime bakıcam,terapi alıcam,işim gücüm vs odaklanıcam dedin..yine gittin adamın bıyığına bişey söyleyen kadına sinir oldum diyosun...
kk olarak kurdeşen dökücez sayende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…