- Konu Sahibi elifff_____
-
ailesi ne diyor ben de çok merak ediyorum. Hem de alçılı oturuyom ya evde, çıldırık vaziyetteyim. Ankaradaki bütün okulların araştıma görevlisi kadrolarına bakıyorum. Bulamadım bir türlü kendisini. Artık cidden mi öyle iri yok, yoksa ben mi bulamadım göreceğiz. Bulsam gidip arkadaş olacağım. yapma bacım böyle şeyler diyeceğim.
Hiiiç. Elif evi terk etti sonra döndü ama o iş kapanmadı, muallakta diyor aklı hala böyle tıtı vırı dertlerde.
Oha ben bunu bilmiyorum. Yazık kıza ya. Üzüldüm şimdi. Kavgadan besleniyor. Ama gerçek kavgalar canını yakıyor onları örtüyor heralde.
Ankarada mıymış? Bence küçük şehirdedir ankarada kadro alabilecek kapasite görmüyorum.
Yeteri kadar araştırma yapabileceğini sanmıyorum bu kafayla. Yurtdışına bile gidemez. Kafası sürekli kocasında olan bi kadın doçent olmamalı :)
yazik yaa valla uzuluyorum simdi zor bir psikoloji yani
aaa yaşadığı yer Ankara yazıyordu ondan oraya bakıyorum ben de. Bu kız Ankara' da yaşamıyor mu şimdi, enee gittim enayi gibi nereleri araştırdımAnkara'da değil küçük bir yer
Batum da yakın yani Doğu Karadeniz
Ben yukarıda yazdığım gibi biliyorum bir ara uzman gït deyince burada yok vs demişti yakın ile git dedikaaa yaşadığı yer Ankara yazıyordu ondan oraya bakıyorum ben de. Bu kız Ankara' da yaşamıyor mu şimdi, enee gittim enayi gibi nereleri araştırdım
O da su guzellikle kafayi bozan miydi, altin oran falanbide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan
aynen oydu evet haklısın beklentimiz bu yöndeO da su guzellikle kafayi bozan miydi, altin oran falan
Gozde buyutmek degil ya azcik akil fikir bekliyoruz sadece
Topa tutulmadin sadece diger konu cok onemli onunla ilgili birseyler yap istersen diye uyariyor insanlarTmm haklısınız yine topa tutuldum
Hem gelmedi hem gelip süs eşyası getirdi ne demek onu anlarsam cevap vereceğim...
bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan
henüz öyle bi tecrübem olmadı canım yaEvet sen abartıyorsun.
İçlerine girince çeşit çeşit olduklarını görüyorsun.
ailesi ne diyor ben de çok merak ediyorum. Hem de alçılı oturuyom ya evde, çıldırık vaziyetteyim. Ankaradaki bütün okulların araştıma görevlisi kadrolarına bakıyorum. Bulamadım bir türlü kendisini. Artık cidden mi öyle iri yok, yoksa ben mi bulamadım göreceğiz. Bulsam gidip arkadaş olacağım. yapma bacım böyle şeyler diyeceğim.
henüz öyle bi tecrübem olmadı canım ya
hatta gidin annenizin elini öpün.arş görevlisi yazınca direkt aklıma arşiv görevlisi gelmişti valla hani arşiv görevlilerini küçümsediğimden değil bende normal bir memurum amaaa
araştırma görevlisi deyince insan farklı bir profil bekliyor ne yalan söyleyeyim.
yurdumun araştırma görevlisi bile böyleyse ilkokul mezunu anamın düşüncelerini, olaylara bakışını çok görmemek gerekiyormuş demek.
hatta gidin annenizin elini öpün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?