sorun kaynım...ne yapayım ben :(

bencede eşim sorunlu. sanki butun aileye bakmak zorunda gibi davranıyor ve deli ediyor beni....inşallah bana gelmek durumunda kalmaz yoksa valideme söyle rim istemediğimi...kardeşim o benim düzen kurana kadar kalsın ne olacak diyor. ..

Sorunlu olan gerçekten eşin, başlık olmamis. Esi istemedi diye sizi bir gun evinde misafir etmemis kardeşi, yani esini yok saymamis.
Senin ki sana sormuyor bile. Kardeşlik böyle bisey degil yaa..

benim ki tam salak mı desem saf mı desem he işte ondan. onun yaptığı gibi yapamam ben diyor

31 yasinda koca adam canim olr mu hic? Ev alsinlar madem esyayi da taksitle alsinlar evkurdan falan zamanla oderler. Tesetturlu bayanin yaninda kayninin isi ne bi de yasi kucuk olsa neyse.

O düzen kaynın tekrar evlenene kadar kurulmaz bir daha ve sizin evde kalır.Çok biliyor eşin,öyle kalsın ne olacak demekle olmuyor bu işler.Hiç kusura bakmasın ama genç,eli ayağı tutan bir adamın yemeğiyle,bulaşığıyla,çamaşırıyla,ütüsüyle uğraşmak zorunda değilsin sen.Anası değilsin babası değilsin sanane? Sen kocanla evlendin,annesiyle babasıyla kardeşiyle evlenmedin.Bu yüzden hiçbiriyle aynı evde yaşamak zorunda değilsin.Hastalık durumu olur,ihtiyacı olur insanlık edersin bakılır ama koskoca eli ayağı tutan adam,gelip senin evinde kalacak bu ne saçmalıktır ya.Söyle eşine ben tesettürlüyüm kusura bakma,kendi evimde 24 saat örtünüp gezemem de.Bunun sıcak havası var,yazı var.Ne yapacaksın o zaman? Kaynın sizde kalacak diye pişecek misin sıcaktan?

Alacakları evi almak yerine 20 bin TL daha düşük bir ev alsınlar, onunla da eşya alsınlar.

bakalım işler oraya gelsin tekrar oturup konuşurum eşimle. ..ama bencil....hemen sinşrlendi istemiyorum deyince...ben zaten gelince de hizmet etmiyorum annesi ediyor.
banane

benim ki tam salak mı desem saf mı desem he işte ondan. onun yaptığı gibi yapamam ben diyor

Bak askitom :)
ben sanada kiziyorum simdi. İstemiyorum deyip resti çek. 13 yaşında degil bu kardes, ben örtülu bir kadınım, munasip ve dogru bulmuyorum onay da vermiyorum de carp kapiyi gerekirse
Azicik lafini dinlet ama yaaaa...

Off cok zor bı durum.. Bırkere bıle rahatca oturup esınızle olamıcanız bır ev allah yardımcınız olsun kıymetınız bilinır ınş.. Insanlara onca sey yaparsınız da nankörlükleri yıpratıyor ınsanı

Katılıyorum.
Katılıyorum.
Katılıyorum.
Katılıyorum.
Katılıyorum.

pes, post: 43101641, member: 675436"]

Bakm :)
ben sanada kiziyorum simdi. İstemiyorum deyip resti çek. 13 yaşında degil bu kardes, ben örtülu bir kadınım, munasip ve dogru bulmuyorum onay da vermiyorum de carp kapiyi gerekirse
Azicik lafini dinlet ama yaaaa...
[/QUOTE]
dur bakalım canıö beşkide gelmeyecek krdeşi....ama hata benimkinde....sen dedim kkardeşim de kardeşim derken o bizi evine almadı dedim.çıksınlar dedim kiraua yok dedi ev alacaklar

Büyük bir sorun bu. İnsan gece evde uyansa üstüne başına çeki düzen vermek zorunda. Ben de olsam istemezdim çok zor

2nci el eşya alsınlar canım madem.bana ne istemiyorum. ..uygun zamanda eşimle tekrar konuşacağım bu konuyu

sakın yemeğine çamaşırına ütüsüne karışma. bişey diyen olursa ''30 yaşını geçmiş kazık kadar adamın donlarını ben mi yıkayacağım'' yani haklı değil miyim ama.kendi anası yapsın

Eşin bencillik ediyor. Bence ne kaynın zor bir durumda değil ve bwlki de istemiyor. Gelirse de annesi orada olduğu için gelir. İki senede az değildi. Bi kaç ay neyse. Mantıklı olan ayrı ev tabiki. İnşallah hallolur.

dur bakalım canıö beşkide gelmeyecek krdeşi....ama hata benimkinde....sen dedim kkardeşim de kardeşim derken o bizi evine almadı dedim.çıksınlar dedim kiraua yok dedi ev alacaklar[/QUOTE]

Mesele kardeşinin gelip gelmemesi değil ki
Sizin "ailece" alacağınız karar kardeşinin son kararına mı bağlı yani?
O gelmiyorum derse rahat nefes alacak mısınız? Ya 3 gün sonra geleceğim derse? Bence eşinizin tavrını net olarak ortaya koyması gerekiyor.

Belki kardeşi gelmez dur bakalım demekle problemin üzerini örtüyorsunuz.

dur bakalım canıö beşkide gelmeyecek krdeşi....ama hata benimkinde....sen dedim kkardeşim de kardeşim derken o bizi evine almadı dedim.çıksınlar dedim kiraua yok dedi ev alacaklar

Mesele kardeşinin gelip gelmemesi değil ki
Sizin "ailece" alacağınız karar kardeşinin son kararına mı bağlı yani?
O gelmiyorum derse rahat nefes alacak mısınız? Ya 3 gün sonra geleceğim derse? Bence eşinizin tavrını net olarak ortaya koyması gerekiyor.

Belki kardeşi gelmez dur bakalım demekle problemin üzerini örtüyorsunuz.[/QUOTE]
örtmüyorum canım eşimi iyi tanıyorum çok agresif. olmayan bişey için kavga edip uzatmayayım gidişata göre davranayım dedim.tabiki kendi kafasına göre karar veremez ama sana mı soruvam falan başladı buyuk kavga etmek istemedi m o an...yoksa çok sinirlendim. eşim çok bencil bazen. ..

Ayyy canim simdi sana biseyler deyip doldurmak istemiyorum ama benimde kaynim iki senedir bizde kaliyo yani eşimin abisi inan cok ama cok zor oluyo yaaa evde bi adam dolasiyo surekli bazen gece yatmıyo televizyon izliyor ..üstelik hamileyim zırt pırt tuvalete girmem gerekiyo ve her seferinde üstümu giyinmejten başörtümü takmaktan bıktım tuvalete bile sessiz sessiz gitmeye çalışıyorum ..banyo konusu zaten işkenceye dönüyo ama Allah seninde yardımcın olsun ....ins. zor durumda kalmazsın

şu an eşşm yanımda olsa kavga edicem o kadar sinirlendim. sanki bakım evi bizim ev

gelde bunu eşime anlat dükkanı var.orda yatmasında atamam vs vs delirtti beni
Bence kaynında rahat edemez genç Ada'm daha yaşıtları ilk evliliğini yapmamış Adam alemlere akar :) yarın bir gün sevgilisi olur size mi getirecek ?, bence en kısa zamanda çıkar takma kafanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…