Sorunlu olan gerçekten eşin, başlık olmamis. Esi istemedi diye sizi bir gun evinde misafir etmemis kardeşi, yani esini yok saymamis.
Senin ki sana sormuyor bile. Kardeşlik böyle bisey degil yaa..
O düzen kaynın tekrar evlenene kadar kurulmaz bir daha ve sizin evde kalır.Çok biliyor eşin,öyle kalsın ne olacak demekle olmuyor bu işler.Hiç kusura bakmasın ama genç,eli ayağı tutan bir adamın yemeğiyle,bulaşığıyla,çamaşırıyla,ütüsüyle uğraşmak zorunda değilsin sen.Anası değilsin babası değilsin sanane? Sen kocanla evlendin,annesiyle babasıyla kardeşiyle evlenmedin.Bu yüzden hiçbiriyle aynı evde yaşamak zorunda değilsin.Hastalık durumu olur,ihtiyacı olur insanlık edersin bakılır ama koskoca eli ayağı tutan adam,gelip senin evinde kalacak bu ne saçmalıktır ya.Söyle eşine ben tesettürlüyüm kusura bakma,kendi evimde 24 saat örtünüp gezemem de.Bunun sıcak havası var,yazı var.Ne yapacaksın o zaman? Kaynın sizde kalacak diye pişecek misin sıcaktan?bencede eşim sorunlu. sanki butun aileye bakmak zorunda gibi davranıyor ve deli ediyor beni....inşallah bana gelmek durumunda kalmaz yoksa valideme söyle rim istemediğimi...kardeşim o benim düzen kurana kadar kalsın ne olacak diyor. ..
benim ki tam salak mı desem saf mı desem he işte ondan. onun yaptığı gibi yapamam ben diyor
haaa bide ev beğenmiyor lar yer beğenmiyor lar muhit yani....deli ediyorlar insanıAlacakları evi almak yerine 20 bin TL daha düşük bir ev alsınlar, onunla da eşya alsınlar.
Off cok zor bı durum.. Bırkere bıle rahatca oturup esınızle olamıcanız bır evmerhaba hanımlar. sorun şu ki kaynımla eltim boşanıyor.
eşimin anne babası ayrıldı mahkeme leri var.2 senedir valide bende kalıyor oğluma bakıyor ben çalışıyorum.
yeni de ev aldık. bugun temizlik yapıyordum eşimle konu birden açıldı, k ğedrim evlenecek miş ( aday var )
eee kaynımla k.valide birlikte ev alacak kiraya verecekler.çünkü hiç eşyaları yok ( herşeyi eltime bıraktı kaynım )
eee 1 2 seneliğine kaynım da bize yerleşecek.tabi ki istemedim.
eşimde kardesim i atamam sokakta mı kalsın diyor .yaşı 31...
dedim annenle kirada otursun şar herkes ev almak zorunda değiller.
çocuğu napacaksın diyor. sen çok değiştin vicdansız oldun diyor.
aslında kaynım ı severim. fakat 2 sene önce bir gece zor durumda kaldık ve gidecek yerimiz yoktu .eltim bizi istemiyor diye bikaç gecelik o da,) evine götürmedi dayısına bıraktı bizi...dayısı da valideme seni öz oğlun evine kabul etmedi vs vs çok söylendi valideme ) ertesi gün ztn ev bulup taşındık ama o gece çok kötü hissettik
işte bunları unutamam ben...
eşim de o benim kardeşim atamam sende atamassın aileni diyor. 2 sene öncesi ni hatırlatıyor um o bize öyle davrandı diye bende aynısı nı yapamam diyor.sabah gidip gece gelecek sana ne zararı olur diyor.
beni çok üzdü.tabiki atmasını istemem fakat
aynı evde zor olacak.zaten validemi kabul etmediler ben kabul ettim annesidir dedim Allah için çok faydalı bana validem.
kaynım eski eşine yüklü miktar para ve eşyaları verdiği için zor durumda.
k validem de eşinden ve babasından kalan bütün parasını oğluna veriyor ev alması için.daha ileride onunla oturacak hayali öyle parada da değilim ama düşğnğnce çok bunalıyorum. eşimin hatırına sabredeyim diyorum. Çünkü eşim kararlı bizde oturmasına.çok fazla aile sevgisi var mübarek adamın.normalde kaynımı severim.hep gelir yemek yer biz götürür ederiz ama sonuçta o da genç biri aynı evşn içinde çok zor olacak.tesettürlü biriyim sürekli dikkatli olmam gerekecek
kısacası binbir emekle ev sahibi olduk ama ben o evde hiççç rahat edemiycemdüşündükçe daralıyor um...
ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım...
Ya ben bu ailemdir atamam muhabbetini hiç anlayamıyorum.Kimse kimseden ailesini atmasını,küsmesini beklemiyor ki zaten.Atamam nedir yahu? Koskoca adam zaten bu,sizin eviniz de ne işi var? Kendine bir ev tutup oturduğu zaman kocan onu atmış mı oluyor,ya da kardeşlik bağlarını mı kopartmış oluyor.Ne kadar anlamsız,saçma bir düşüncedir bu ya.Yerinde olsam asla kabul etmem,tutsun bir ev otursun.Misafirim olarak gelebilir yer,içer,oturur ama yatmaya gelince evli evine köylü köyüne bu kadar! Olması gereken budur.Konuş eşinle istemediğini söyle.Zaten tesettürlü bir bayanmışsın,kendi evinde sürekli kapalı mı gezeceksin? Eşinin hiç saygısı yok mu yahu,hiç mi düşünmüyor seni? Gerçekten çok sinirlendim çok! Ayıp denen bir şey var.Kaynında hiç mi demiyor yahu kardeşim senin eşin var,yok ben rahatsızlık vermek istemem,bir ev tutayım kendime.Ailecek düşüncesizlik diz boyu.
dur bakalım canıö beşkide gelmeyecek krdeşi....ama hata benimkinde....sen dedim kkardeşim de kardeşim derken o bizi evine almadı dedim.çıksınlar dedim kiraua yok dedi ev alacaklar[/QUOTE]pes, post: 43101641, member: 675436"]
Bakm :)
ben sanada kiziyorum simdi. İstemiyorum deyip resti çek. 13 yaşında degil bu kardes, ben örtülu bir kadınım, munasip ve dogru bulmuyorum onay da vermiyorum de carp kapiyi gerekirse
Azicik lafini dinlet ama yaaaa...
dur bakalım canıö beşkide gelmeyecek krdeşi....ama hata benimkinde....sen dedim kkardeşim de kardeşim derken o bizi evine almadı dedim.çıksınlar dedim kiraua yok dedi ev alacaklar
merhaba hanımlar. sorun şu ki kaynımla eltim boşanıyor.
eşimin anne babası ayrıldı mahkeme leri var.2 senedir valide bende kalıyor oğluma bakıyor ben çalışıyorum.
yeni de ev aldık. bugun temizlik yapıyordum eşimle konu birden açıldı, k ğedrim evlenecek miş ( aday var )
eee kaynımla k.valide birlikte ev alacak kiraya verecekler.çünkü hiç eşyaları yok ( herşeyi eltime bıraktı kaynım )
eee 1 2 seneliğine kaynım da bize yerleşecek.tabi ki istemedim.
eşimde kardesim i atamam sokakta mı kalsın diyor .yaşı 31...
dedim annenle kirada otursun şar herkes ev almak zorunda değiller.
çocuğu napacaksın diyor. sen çok değiştin vicdansız oldun diyor.
aslında kaynım ı severim. fakat 2 sene önce bir gece zor durumda kaldık ve gidecek yerimiz yoktu .eltim bizi istemiyor diye bikaç gecelik o da,) evine götürmedi dayısına bıraktı bizi...dayısı da valideme seni öz oğlun evine kabul etmedi vs vs çok söylendi valideme ) ertesi gün ztn ev bulup taşındık ama o gece çok kötü hissettik
işte bunları unutamam ben...
eşim de o benim kardeşim atamam sende atamassın aileni diyor. 2 sene öncesi ni hatırlatıyor um o bize öyle davrandı diye bende aynısı nı yapamam diyor.sabah gidip gece gelecek sana ne zararı olur diyor.
beni çok üzdü.tabiki atmasını istemem fakat
aynı evde zor olacak.zaten validemi kabul etmediler ben kabul ettim annesidir dedim Allah için çok faydalı bana validem.
kaynım eski eşine yüklü miktar para ve eşyaları verdiği için zor durumda.
k validem de eşinden ve babasından kalan bütün parasını oğluna veriyor ev alması için.daha ileride onunla oturacak hayali öyle parada da değilim ama düşğnğnce çok bunalıyorum. eşimin hatırına sabredeyim diyorum. Çünkü eşim kararlı bizde oturmasına.çok fazla aile sevgisi var mübarek adamın.normalde kaynımı severim.hep gelir yemek yer biz götürür ederiz ama sonuçta o da genç biri aynı evşn içinde çok zor olacak.tesettürlü biriyim sürekli dikkatli olmam gerekecek
kısacası binbir emekle ev sahibi olduk ama ben o evde hiççç rahat edemiycemdüşündükçe daralıyor um...
ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım...
Bence kaynında rahat edemez genç Ada'm daha yaşıtları ilk evliliğini yapmamış Adam alemlere akar :) yarın bir gün sevgilisi olur size mi getirecek ?, bence en kısa zamanda çıkar takma kafanıgelde bunu eşime anlat dükkanı var.orda yatmasında atamam vs vs delirtti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?