sorun kaynım...ne yapayım ben :(

Kararli ol ya. Ohhh yerlessinler ne guzelllll parada biriktirsinler misssss..
Ben olsam aslaaaaaaa kabul etmem kocaman adamn bende ne isi var ya hayret bisey. Ay boyle seyler okudukca deli oluyorum boyle kocalara.

Simdi Allah vermesin ama neler neler duyuyoruz. Hadi diyelim eşin yokken kayNin evde . Bide boşanmış.Yani bi şeytana uymaya bakar canım. Tesettürlusun hem rahat edemezsin hemde olmaz ya bisey falan olur. Allah muhafaza.

illede ev alma ısrarları ne senin evinde analı oğullu

sığıntı gibi yaşamanın mantığı nedir yazık size özellikle de sana çekmek zorunda değilsin

ev mi mor çatı mı belli değil boşanan sizin evde soluğu alıyormuş maşallah

Helede tesetturluyseniz elbette bu durum sizi daha cok zorlar. Esiniz sizi suclamak yerine mantikli dusunur umarim.

Bir de tesettürlüyüm diyorsunuz, öyle olmasa bile yeterince zorken tesettürlü olunca zorluk 10 katına falan çıkıyor.

Ne bu bencillik.
Çıksın kiraya.

işte geldi bunu adamlara anlat zaten iyilik yapıp annesini almıssın bide kaynını al cüss yani yarın öbür gün emin ol bu kaynın daha kıymetli olur kaynananda sana yüklenir yeni gelini tutar

sende direk kaynına söyle abi bu sekılde bi evliik hayal eltemdim evlenirken de

bide kaynının isi nasıl maası iyimi ev tutarbilir mi kaynananın emeklisi varmı

emin ol sen bunu desen sırf kardesi icin yatmayız olur biter der bu kafadaki insna bunu söyler

Ben olsam asla ama asla kabul etmem

31 yasinda Adam gitsin bi ev tutdun kalsin annesiyle , esin cok israr ederse sende sert bir sekilde tepkini göster .

Ev almasın hemen 1+1 esyali ev tutsun otursun. Düzenini kurunca evinide alır esyasinida alır taksitle.

Yanlış yerden girmişsiniz konuya da.
Onlar sizi eve almamışlar, e bunu sürerseniz öne eşiniz de savunmaya geçer.

"Ben odaya kapalı mı kalacağım, tuvalete gitmek için baştan ayağa mı giyineceğim, ne bu bencillik, senin tuzun kuru kafan rahat, benim yerime koydun mu kendini, kendi evimde diken üstünde mi yaşayayım? " diye makinalıya bağlayıp olası çözüm yollarını kapatmalıydınız.

Onların eve almaması ise sorun bir özür dilenir bahaneniz kalmaz.
Ama yukarıda saydıklarım mutlak geçerli şeyler.

Eşinizin başta bunu istememesi lazım kaynınızda öle istememesi lazım bu ne saçmalık koskoca adam ergen deil size sığınsın

Kaynın koskoca erkek yani utanması sıkılması lazım çağrılsa bile gelmemesi lazım, bayan olan evde nasıl kalır...sokakta kalsa aç açıkta muhtaç olsa tamam da iş güç sahibi eli ayağı tutan bekar adam her yerde kalır genç kız değil ki.
Eşimle memlekete gittiğimizde birkaç gün bizim evde kalıyoruz. Eşim hiç kalmak istemiyor kız kardeşim rahatsız olmasın diye. Diken üstünde duruyor tuvalete bile beni uyandırıp baktırıp gidiyor.
Kayınvaliden ne diyor, ona çıtlatsan? Gelip yerleşirse bir daha gönderemezsiniz de Allah bilir ne zaman evlenecek o da belli değil. Evin içinde etek başörtülü vaziyette oturacaksın tuvalet olsun banyo olsun hep sorun olacak rahat rahat misafir bile çağıramayacaksın belki, çünkü kendi evinde misafir gibi olacaksın diklen üstünde... eşinle olan zamanlarınız iyice azalacak...Zor bir durum...
Eşine de bu kısımları anlat bence, o bizi eve almadı ben de istemiyorum dye değil de...

Bekar adam sen mahremsin ona sonuçta çok saçma...

Kizlar ya cookkkkkk ozur dileyerek sozunuzu kesiyorum bi konu paylasmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilemedim gunlerdir bakiyorum ama bulamadim nerden yapacagimi. Yardimci olur musunuz??

Baştan sona saçmalık. Allah bilir bu iki kardeş boşanmadan önce konuşmuştur seninki bizde yaşarsın demiştir de kaynin gerçekten sana güvenerek vermiştir eşyaları. İnsanlar çok uyanık ya şimdi sana yerleşecek yemeği yapılacak, çamaşırı, utusu, temizligi yapılacak onun hiç rahatsız olacağını sanmıyorum. Afedersiniz sanki ikisiyle de mi evlendiniz. Yaşam kalitesi bu kadar önemliyse tekrar evlensin. Siz de anne baba evladisiniz tavrınızı baştan koyun. Hem de tesetturlusunuz nasıl evde namahrem bi adamla yaşayacaksıniz ki.

Kizlar ya cookkkkkk ozur dileyerek sozunuzu kesiyorum bi konu paylasmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilemedim gunlerdir bakiyorum ama bulamadim nerden yapacagimi. Yardimci olur musunuz??
Bdv' de konuların listelendigi yere gel üst tarafta "yeni konu aç" butonu var.

Arkadaslar insanin kayni disaridaki adamlar gibi namahrem olmuyor.Iki tarafta bekar olmali ki nikah düşsün.O yuzden ayni evde yasamakta dini bir sakinca yok fakat nihayetinde sizin rizaniz olmasi gerekir.Kac yasinda adam siz de tesetturlusunuz cok zorlanirsiniz.

Iste en sinirlendigim sey bu erkeklerde bir gram kafa yok ya ayni evin icinde kac kisi hangi yildayiz ya ben asla istemezdim ev orasi ev ne isleri var kaynin alsin annesini ev tutsun otursun annesiyle kocaman oglan uyanmadan sizin evinizde yasiycak ben varya birak yasamayi kimsenin evinde kalmam birak kalmayi bugune kadar kimseye sana geliyorum oturmaya bile demisligim yoktur kimse beni cagirmadan gitmem rahatsiz etmem gideceksemde bi kac gun onceden derim hangi gun musait sorarim ama millet kendi kendine gelir sende kalacam der hatta gelir yerlesir

Nasil rahat ediyolarsa baskasinin evinde insallah boyle bisey basima gelmez esimle aram bozulurdu heralde ayy allah korusun sinir bastiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…