Sorun nerede

Ne şartı koşmuş,ben orasını görmedim çocuklarıyla görüşmeme şart mı koşmuş.

Oyle bır gucum hıc olmadı.3 yasındakı oğlumu alıp gıttıler dıyorum.Hamıleyım dıyorum.Yapayalnızım dıyorum.Yemegımı yandakı komsum verıyor,kalkamıyorum elım ayağım tutmuyor dıyorum.Dedım kı cok mu abartıyorum normal mı bu durum o yüzden böyle bı sey yaptım.Hıc yaptığım bısey degıl.Bılemedım Bı tarafım kalk gıt oraya al cocugunu dıyor.Bı tarafım bekle gelsinler alır gıdersın dıyor,Bı tarafım sızlerın de yazdığı gıbı boşan gıtsın ne olursa olsun,bı tarafım da sabır dua.

Bizim bunlara bir lafımız yok zaten , ama siz ilk konuyu açtığınızda bunları yazmalıydınız, konuyu yanlış yerden anlattınız. Bunları keşke en başında söyleseydiniz de yanlış anlaşılmalar olmasaydı. O yüzden diyoruz ya konuyu açtığınız mesajınızı güncelleyin, bunları en baştan o mesaja yazın. Siz bunları anlatmadan direkt benim oğlumu alıp çocuklarıyla beraber tatile gitti deyince biz de anlayamadık meseleyi, nasıl anlayabilirdik ki? O yüzden bence bu yazdıklarınızı kopyalayıp konuyu açtığınız yere yapıştırın. Hem böylece üyelere teker teker derdinizi anlatmak zorunda da kalmazsınız. Size de geçmiş olsun, üzüldüm anlattıklarınıza. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yemeğini komşu mu veriyor yaa al çocuğunu Çek git böyle merhametiniz adamdan da çocuklarımdan da sana iyilik değil hep kötülük gelir yazıl canına yavrularına çocuklarını da ezer bunlar 3yaşında çocuk anneden ayrılmaz

Siderolites

Bu nasil bir mantik anlam veremedim. Esinizi sadece bir sperm banki olarakmi görüyorsunuz? Yeterki oglunuzun kardesi olsunda, hangi ortamda büyüsün fark etmiyor öylemi? Bu bile sizin bencilliginizi çok iyi gösteriyor.

Ayrica kendinizi kandirma derim, siz hiç bir sekilde güçlü degilsiniz. Adam oglunuzu 1 ay elinizden aldi ve siz adama 1 çoçuk daha yapiyorsunuz. Sizin ruh haliniz hiç yerinde degil. Siz yalnis olan bir kisi ile evlilik yapmisiniz ve bunun üzerine yalnis karar üzerine yalnis karar almisiniz. Olan o çoçuklara oluyor yine. Gerçekten böyle olaylara çok üzülüyorum. Millet ancak marifetmis gibi doguruyor, o çoçuklarin psikolojisini, travmalarini hiç düsünmüyorlar. Ben bosanmaya karsi hiç degilim, bu herkezin basina gelebilcek birseydir fakat siz göz göre göre kendinizi yangina attiniz. Siz bosanma arifesinde güçlu olabilirsiniz fakat bu çoçuklarin için geçerli degil hanimefendi.

Bravo esınıze

İşte babalık budur !
kımın kımden oldugunu goz ardı etmıs ve cocouklarına kanat germıs
ıstese onları ya da sızın cocugunuzuda goz ardı edebılırdı
ovunecegınze yakınıyorsunuz !
evlat bu ne olursa olsun can can bedenden ayrılmaz
Bakılırsa sız ıstıyorsunuz kı sadece benımle ve benım cocukgumla ılgılensın
o esınden bosanmıs dıye cocuklarındanda bosanmıyor
bıraz empatı yapın anlayıs gosterın
ben cok taktır etım dogrusu bravoo

Bu adama 3. cocugu da yapmayi dusunur musunuz? Belki evlilik kurtulur falan.

Evlılıgım oturmadığı ıcın yıllarca çocuk olmasın dıye uğraştım.Cok hap kullandım.Ve ıkıncı karısının yaptığını doğru bulmadım kocası ıstemedıgı halde cocuk yapmasını.Benım evlılıgım yurumesı ıcın çocuğa ıhtıyacı yoktu ve olmaması daha ıyıydı.Sonra hap kullanmayı bıraktım olmuyordu artık olmaz dıye dusundugum zamanda hamıle kaldım.6 ay ağladım ne yapacağım dıye cocuk ıstemıyorum dıye.Ve kocamın bunu bılınclı yaptığını olması ıcın ugrastıgını ogrendım.Çocuktan once çalışıyordum tabı yıne çocukları sebebiyle sorunlar hep vardı.Ama cümle alem bızı mutlu sanıyordu.Oglumun doğumundan sonra 1.yasına gırmeden herkes ne kadar mutsuz olduğumu ogrendı.Uzun bı sure gerılım ve ıletısımsız zaman gectı.Sonra aıleme saldırılarıyla olay bayramda patlak verdı.Hazmettım.Kızı saldırdı,Karakolluk olduk.Bosanmadan vazgecırdı benı sevıyormus.Sımdı hamıleyım ya sukredıyorum.Cpcuk yapayım da eve bağlayayım dıye düşüncem hıc olmadı.Zaten adam doğurtup ayrılıyor.Bana da aynısını yaptı.

Siz yasadiklarinizi ve yasayacaklariniz hak etmissiniz bir aylik evliyken ne oldugu beliynis birde ustune iki cocuk yapmisiniz

Kiziniza cok iyi bir ornek olursunuz cek kizim kocani kocan seni dovsede ezdirse de cek
koca bulmak kolaymi evlatlariniza yazik adam oglunu alip gidiyor siz ne yaptiniz oglununz icin ben bir mucadele goremedim ortada
ve hala adamin size zere kadar saygi ve deger vermedigini bildiginiz halde ayrilirsam onsuz yapamam diyorsunuz

nedir bu koca meraki gercekten anlamiyorum

siki siki yapisin kocaniza mazallah sonra kocasiz kalirsiniz da ne yaparsiniz

kızın yanında da annesı hakkında atıp tuttuysanız saldırmış olabılır 2. evliliğinden size ne o esınden boşanmadan mı sızın ılışkınız basladı?

canım nereyı okudun da ne anladın bılmıyorum.Annemısın evlımısın onu da bılmıyorum.Senın gözünle gormeyı cok ısterdım.Ne olmuş kı hamıleysem ,3 yasındakı oğlumu 10 gun göremeyeceksem,empatı yapıp onların ne kadar eglendıgını dusunsem ya.Benımse yıne kendımı suçlayıp ben mı yanlışım dıye fıkır almaya çalışmamdan daha doğal ne olabılır?Yıllarca tek baslarına tatıle gonderdı sımdı tam beraber gıtme zamanlarıydı doğru.20-25 yasındakı çocuklar tek basına tatıle gıdemez.Daha kucukken gıdebılırler.

Olgun, yasini basini almis bireylere yaptiklari ve surekli sacma bir sekilde tekrarladiklari hatalar yuzunden dustukleri duruma zerre kadar uzulmuyorum. Yasadiginiz hic bir seyi surpriz, kader vs. diye niteleyemezsiniz. Ama o hicbirseyden habersiz kucuk cocuklar yok mu... Bile bile boyle bir ortama dunyaya getirildiler. Onlarin bir sucu yok ama en buyuk ceza da onlara kesiliyor. Yazik...

kızın yanında da annesı hakkında atıp tuttuysanız saldırmış olabılır 2. evliliğinden size ne o esınden boşanmadan mı sızın ılışkınız basladı?

Annesıyle görüşmüyor bıle merak etmeyın konu bu degıl.Hepsı anne düşmanı dıyorum ama herkes herseyı okumuyor anladığım kadarıyla.Evlı bırıyle ılıskı yasamadım.Bosanalı cok olmuştu.O yazıyı evlılık kurtulur 3. de yapın dıyen arkadaşa yazdım.2.karısı çocuğa guvenıp gızlı hamıle kalmış ben oyle yapmadım yıllarca hap kullandım dıye.Hem ne kadar kotu olursa olsun annendır görüşmen lazım dıye soyledıgımde aldığım cevap kımse kımle gorusecegıme karışamaz oldu bu cevabı verdıgınde 12-13 yasındaydı

herkes gibi ilk yorumu okumuş

herkes gibi ilk yorumu okumuş

Ne eksık anlamıyorum.Hamıle olduğum,3 yasındakı oğlumu alıp gıttıklerı başka konu yok benım ıcın dıgerlerı gecmıs.Cocukların yası buyuk onu da yazmışım Yanı ıhtıyac degıl kı tatıle gıtmelerı tam da bu zamanda gıtsın eyvallah.Oglumu neden alıyor.Bunun altında benım annelıgımın hıce sayılması kardeslıgın yuceltılmesı var kımsenın anlamadığı da bu.

siz bu evlikle dis kapinin mandali olmussunuz ne yazikki, oglunuzu tatile götürürken bile size danismiyor,
siz herseye göz yumdukca bu böyle sürüp gider

çünkü burada adamların 2. evliliğini yapınca çocuklarını umursamayan,onlarla ilgilenmeyen babaları okuyorlar da o nedenle

bence sorun eşinin arayı ayarlayamamasında.ben sizin eşinizin çocuklarıyla görüşmesinden tatile gitmesinden rahatsız olduğunuzu düşünmedim.sanırım çocuklar sizin evliliğinizde fazla ön planda tutulmuşlar.sizi kızdıran bu olmuş ve daha önce kendi çocuğunuzu sizden 1 ay ayrı bırakması bence affedilir değil. sizin yerinizde olsam biraz siyasi davranır hem eşimin diğer çocuklarıyla arayı bozmaz hemde eşimin gözünde onları istemeyen kadın durumuna düşmezdim. umarım şimdi gittikleri tatil uzun değildir.siz de biraz dinlenin hamileymişsiniz.eşiniz eve gelince de gerginlik yapmayın.ayrılmayı düşünüyorsanız bile serin kanlı olun derim naçizane.

Evet güzel yazmışsınız ve doğru.Kaba kuvvet ıle basedemeyecegımden sözle ıkna etmeye calıstım.Olmadı.Bı yandan bana taptığını söyleyerek yıne de gıttı.Onsuz yapamam degıl de yenı durumu kaldıramam dedım.Duzen bozup yenı düzen kurmak gozumu korkutan.Aynen ben de nedır bu cocuk merakı onu anlamıyorum.Her turlu ısteklerı emır gıbı yerıne getırılıyor .
Ve koca merakım olsaydı evlenmemek ıcın gec yaslara kadar beklemezdim.Hayat planımda ne evlenmek ne cocuk hıcbırı yoktu.Ama cok ıstıkrarlı olduğumdan hepsı oldu

cok sagol.yazıkların cok degerlı tekrar tekrar okudum.sabretmeye çalışıyorum.Dogru mu bılmıyorum

kızı neden sıze saldırdı, olay nasıl gelişti, durduk yere değildir heralde tahrik edicek bişey olmalı

Neden hep çocukların ve kızın haklı olduğuna daır fıkırlere sahıpsınız anlamadım.Sırf adı cocuk dıye mı? Yıne oğlumu alıp kendı yatağında degıl onların yatağında yatırmışlardı pıslıgın ıcınde.Ben oğlumu alıp yatağına yatırmak ıstedım babasıyla tartışırken kızı araya gırdı.Babası yaptığı hakaretlere goz yumdu susturmadı ve benı yaralamasına ızın verdı böylece karakolluk olduk.Tecrubelı olduğu ıcın orada da memurları ıkna edıp cocugumu aldılar.Ben calısmayan anne kenarda.Calısan baba ıse gıdecek ve benım oğlum 20 yasındakı kızın elınde bu olay bır yıl once 2 yasındayken oluyor.Yanı cocuk annesız kalabılır ama kardessız olmaz mantık bu.Tahrık meselesine gelınce Allah korkum olmasa hepsını oldurecek kadar sebebım vardı.

Belkı tam ıfade edemedim.Bı dusugum olduktan sonra hayatım altüst oldu.Oncesınde de ne yapacağım bakamam,oglum ne olacak gıbılerınden ısyan ettım.Allaha buyuk konuştuğumu düşünüyorum kı aldı elımden.Bu bebegın ıse hayatıma ıyı seyler getırecegıne ınanıyorum.Kocam olsun olmasın.Daha guclu olacagımdan kastım oğlumu zayıfta olsa alma ıhtımalının kalmaması.Sımdıye kadar hep çocukları almış annelerinden.Ha neden dondum boşanmadım?Oglumun psıkolojısını ve travmasını dusundugum ıcın.Ama hıc dusunmedı annesinden 1 ay ayrı bırakırken.Ayrıca sperm bankası olacak kadar ıyı vasıflara sahıp degıl Ilkını o planlamış,ıkıncısı surprızdı.Ben sadece basıma gelene razı oldum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…