- Konu Sahibi bitane2014
-
Ne şartı koşmuş,ben orasını görmedim çocuklarıyla görüşmeme şart mı koşmuş.
Ilk ne yazdığımı okudum.Karakolluk olduğumu boşanma aşamasına geldıgımı butun bunlar gecen sene oluyor.Oglu degıl kızı benım uzerıme yuruyup saldıran.O surede karakolda da cocugumu benden aldılar bısey yapamadım.bır ay gostermedıler.Ta kı boşanmadan vazgecınceye kadar.Sımdı yıldonumu onu kutlamaya gıttıler.Tatıle gıtmelerı degıl oğlumu da alıp gıtmesı ve benım hamıle olmamın hıcbı anlamı olmaması sorun.Bosansak ayrı ayrı tatılı anlarım bız boşanmadık kı.Ve ustelık odullendırır gıbı benım evlılık yıldonumumde onlarla ben tek basıma.Dıyor kı evlılık mı kaldı ortada.Ama evlılıgın tum sartları mevcut.Ben cabuk unutup,cabuk affediyorum o da dıledıgını yapıyor
Aramız ıyıyken bı dusugum oldu.Sonrasında planlı olmasa da bebegım olacağı ıcın sukredıyorum.Oglum yalnız kalmayacağı ıcın.Tam tersı kızım benı daha guclu yapacak.Iyı kı olacak.Ve boşanma olursa bı oncekınden daha guclu olacağım.
Bu adama 3. cocugu da yapmayi dusunur musunuz? Belki evlilik kurtulur falan.
Oyle bır gucum hıc olmadı.3 yasındakı oğlumu alıp gıttıler dıyorum.Hamıleyım dıyorum.Yapayalnızım dıyorum.Yemegımı yandakı komsum verıyor,kalkamıyorum elım ayağım tutmuyor dıyorum.Dedım kı cok mu abartıyorum normal mı bu durum o yüzden böyle bı sey yaptım.Hıc yaptığım bısey degıl.Bılemedım Bı tarafım kalk gıt oraya al cocugunu dıyor.Bı tarafım bekle gelsinler alır gıdersın dıyor,Bı tarafım sızlerın de yazdığı gıbı boşan gıtsın ne olursa olsun,bı tarafım da sabır dua.
Evlılıgım oturmadığı ıcın yıllarca çocuk olmasın dıye uğraştım.Cok hap kullandım.Ve ıkıncı karısının yaptığını doğru bulmadım kocası ıstemedıgı halde cocuk yapmasını.Benım evlılıgım yurumesı ıcın çocuğa ıhtıyacı yoktu ve olmaması daha ıyıydı.Sonra hap kullanmayı bıraktım olmuyordu artık olmaz dıye dusundugum zamanda hamıle kaldım.6 ay ağladım ne yapacağım dıye cocuk ıstemıyorum dıye.Ve kocamın bunu bılınclı yaptığını olması ıcın ugrastıgını ogrendım.Çocuktan once çalışıyordum tabı yıne çocukları sebebiyle sorunlar hep vardı.Ama cümle alem bızı mutlu sanıyordu.Oglumun doğumundan sonra 1.yasına gırmeden herkes ne kadar mutsuz olduğumu ogrendı.Uzun bı sure gerılım ve ıletısımsız zaman gectı.Sonra aıleme saldırılarıyla olay bayramda patlak verdı.Hazmettım.Kızı saldırdı,Karakolluk olduk.Bosanmadan vazgecırdı benı sevıyormus.Sımdı hamıleyım ya sukredıyorum.Cpcuk yapayım da eve bağlayayım dıye düşüncem hıc olmadı.Zaten adam doğurtup ayrılıyor.Bana da aynısını yaptı.
Bravo esınıze
İşte babalık budur !
kımın kımden oldugunu goz ardı etmıs ve cocouklarına kanat germıs
ıstese onları ya da sızın cocugunuzuda goz ardı edebılırdı
ovunecegınze yakınıyorsunuz !
evlat bu ne olursa olsun can can bedenden ayrılmaz
Bakılırsa sız ıstıyorsunuz kı sadece benımle ve benım cocukgumla ılgılensın
o esınden bosanmıs dıye cocuklarındanda bosanmıyor
bıraz empatı yapın anlayıs gosterın
ben cok taktır etım dogrusu bravoo
Evlılıgım oturmadığı ıcın yıllarca çocuk olmasın dıye uğraştım.Cok hap kullandım.Ve ıkıncı karısının yaptığını doğru bulmadım kocası ıstemedıgı halde cocuk yapmasını.Benım evlılıgım yurumesı ıcın çocuğa ıhtıyacı yoktu ve olmaması daha ıyıydı.Sonra hap kullanmayı bıraktım olmuyordu artık olmaz dıye dusundugum zamanda hamıle kaldım.6 ay ağladım ne yapacağım dıye cocuk ıstemıyorum dıye.Ve kocamın bunu bılınclı yaptığını olması ıcın ugrastıgını ogrendım.Çocuktan once çalışıyordum tabı yıne çocukları sebebiyle sorunlar hep vardı.Ama cümle alem bızı mutlu sanıyordu.Oglumun doğumundan sonra 1.yasına gırmeden herkes ne kadar mutsuz olduğumu ogrendı.Uzun bı sure gerılım ve ıletısımsız zaman gectı.Sonra aıleme saldırılarıyla olay bayramda patlak verdı.Hazmettım.Kızı saldırdı,Karakolluk olduk.Bosanmadan vazgecırdı benı sevıyormus.Sımdı hamıleyım ya sukredıyorum.Cpcuk yapayım da eve bağlayayım dıye düşüncem hıc olmadı.Zaten adam doğurtup ayrılıyor.Bana da aynısını yaptı.
kızın yanında da annesı hakkında atıp tuttuysanız saldırmış olabılır2. evliliğinden size ne o esınden boşanmadan mı sızın ılışkınız basladı?
herkes gibi ilk yorumu okumuşcanım nereyı okudun da ne anladın bılmıyorum.Annemısın evlımısın onu da bılmıyorum.Senın gözünle gormeyı cok ısterdım.Ne olmuş kı hamıleysem ,3 yasındakı oğlumu 10 gun göremeyeceksem,empatı yapıp onların ne kadar eglendıgını dusunsem ya.Benımse yıne kendımı suçlayıp ben mı yanlışım dıye fıkır almaya çalışmamdan daha doğal ne olabılır?Yıllarca tek baslarına tatıle gonderdı sımdı tam beraber gıtme zamanlarıydı doğru.20-25 yasındakı çocuklar tek basına tatıle gıdemez.Daha kucukken gıdebılırler.
Esim önceki evliliklerinden olan buyuk yastaki çocuklarıyla benım 3 yasındaki oğlumu da alıp 10 gunlugune tatıle gıttı.Ben hamileyim bu arada.Gecen sene gene bu zamanlar yıne çocukları yüzünden karakolluk olup boşanma davası açtım.Vazgecırdı.Ama hala benım ıstemedıgım ne varsa ardına koymuyor.Onlara aşırı düşkün.En buyuk ve tek sorunumuz çocukları.Butun evlılıgımı onların golgesınde yasıyorum.Her zaman oncelık onların.Oglumu da sureklı onlarla bıraraya getırmeye çalışıyor.Gecen sene boşanma aşamasında 1 ay yuzunu gostermedı,onlarla bırarada tuttu.Ben herseyı affettım.Sımdı de evlılık yıldonumumde oğlumu alarak hamıle halımle benı tek basına bırakarak tatıle gıttı.
herkes gibi ilk yorumu okumuş
Ne eksık anlamıyorum.Hamıle olduğum,3 yasındakı oğlumu alıp gıttıklerı başka konu yok benım ıcın dıgerlerı gecmıs.Cocukların yası buyuk onu da yazmışım Yanı ıhtıyac degıl kı tatıle gıtmelerı tam da bu zamanda gıtsın eyvallah.Oglumu neden alıyor.Bunun altında benım annelıgımın hıce sayılması kardeslıgın yuceltılmesı var kımsenın anlamadığı da bu.
Ne eksık anlamıyorum.Hamıle olduğum,3 yasındakı oğlumu alıp gıttıklerı başka konu yok benım ıcın dıgerlerı gecmıs.Cocukların yası buyuk onu da yazmışım Yanı ıhtıyac degıl kı tatıle gıtmelerı tam da bu zamanda gıtsın eyvallah.Oglumu neden alıyor.Bunun altında benım annelıgımın hıce sayılması kardeslıgın yuceltılmesı var kımsenın anlamadığı da bu.
Siz yasadiklarinizi ve yasayacaklariniz hak etmissiniz bir aylik evliyken ne oldugu beliynis birde ustune iki cocuk yapmisiniz
Kiziniza cok iyi bir ornek olursunuz cek kizim kocani kocan seni dovsede ezdirse de cek
koca bulmak kolaymi evlatlariniza yazik adam oglunu alip gidiyor siz ne yaptiniz oglununz icin ben bir mucadele goremedim ortada
ve hala adamin size zere kadar saygi ve deger vermedigini bildiginiz halde ayrilirsam onsuz yapamam diyorsunuz
nedir bu koca meraki gercekten anlamiyorum
siki siki yapisin kocaniza mazallah sonra kocasiz kalirsiniz da ne yaparsiniz
bence sorun eşinin arayı ayarlayamamasında.ben sizin eşinizin çocuklarıyla görüşmesinden tatile gitmesinden rahatsız olduğunuzu düşünmedim.sanırım çocuklar sizin evliliğinizde fazla ön planda tutulmuşlar.sizi kızdıran bu olmuş ve daha önce kendi çocuğunuzu sizden 1 ay ayrı bırakması bence affedilir değil. sizin yerinizde olsam biraz siyasi davranır hem eşimin diğer çocuklarıyla arayı bozmaz hemde eşimin gözünde onları istemeyen kadın durumuna düşmezdim. umarım şimdi gittikleri tatil uzun değildir.siz de biraz dinlenin hamileymişsiniz.eşiniz eve gelince de gerginlik yapmayın.ayrılmayı düşünüyorsanız bile serin kanlı olun derim naçizane.
kızı neden sıze saldırdı, olay nasıl gelişti, durduk yere değildir heralde tahrik edicek bişey olmalı
Bu nasil bir mantik anlam veremedim. Esinizi sadece bir sperm banki olarakmi görüyorsunuz? Yeterki oglunuzun kardesi olsunda, hangi ortamda büyüsün fark etmiyor öylemi? Bu bile sizin bencilliginizi çok iyi gösteriyor.
Ayrica kendinizi kandirma derim, siz hiç bir sekilde güçlü degilsiniz. Adam oglunuzu 1 ay elinizden aldi ve siz adama 1 çoçuk daha yapiyorsunuz. Sizin ruh haliniz hiç yerinde degil. Siz yalnis olan bir kisi ile evlilik yapmisiniz ve bunun üzerine yalnis karar üzerine yalnis karar almisiniz. Olan o çoçuklara oluyor yine. Gerçekten böyle olaylara çok üzülüyorum. Millet ancak marifetmis gibi doguruyor, o çoçuklarin psikolojisini, travmalarini hiç düsünmüyorlar. Ben bosanmaya karsi hiç degilim, bu herkezin basina gelebilcek birseydir fakat siz göz göre göre kendinizi yangina attiniz. Siz bosanma arifesinde güçlu olabilirsiniz fakat bu çoçuklarin için geçerli degil hanimefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?