- 15 Haziran 2014
- 136
- 19
- 68
- Konu Sahibi bitane2014
-
Yuuuuhhhhh
Birincisi,adamin cocuklariyla ilgilenmesini ben son derece hakli buldum.Sizinde evlendi diye onlari aksatmayacak ya
İkincisi siz neden gitmediniz ki tatile? Kac cocuga esiniz tek nasil bakacak
Ucuncusu ise nasi yani oglu size vuruyo esinizde onu mu tutuyor yoksa benmi yanlis anladim? Bide siz 2. cocugumu yaptiniz?
Bence sorun nerede degil,evliliginiz basli basina problem
Ne şartı koşmuş,ben orasını görmedim çocuklarıyla görüşmeme şart mı koşmuş.Bence sorun sizde siz en başından beri çocukları istememişsiniz evlenirken eşinize şart koşmuşsunuz. Siz şstemezsseniz doğal olarak çocuklarda sizi istemez. En başında çocuklarla iyi olsaymışsınız kalplerini alsaydınız birlikte büyük bir aile olurdunuz tatilede hep beraber giderdiniz. Diz kendinizi soyutlamışsınız onun çocukları diye ayrım yapmışssınız. Ve ne yazık ki bu olanlardan sizin çocuklarınızda çok etkilenecek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ben hiçbir şey anlamadım, adam tutuyor oğlu vuruyor kadına ve konu sahibi bunu değil de oğlunu da alarak beraber tatile gitmelerine takılıyor . Bence konu sahibi evliliğindeki asıl takılması gereken noktayı yanlış seçmiş, sorun burada.
Şaka mısınız siz? Ben 23 yaşındayım hala da annemin babamın çocuğuyum. Benle tatile gitmek zorunda olmayabilirler ama beraber vakit geçirmekten keyif alırız. Bu konuda siz dış kapının dış mandalı oluyorsunuz kocanız ve kocanızın çocukları açısından bakınca. Boşanmanızı istemekte de haklılar çünkü o çocukları istemiyorsunuz. Beni anne babamdan uzaklaştırmaya çalışan biri olsa ben de onu istemezdim. Problem sizde çocuklar da oldukça haklılar.
Sanırım yorumcuların oruçtan okuduklarını anlama ve yorumlama kapasiteleri hayli düşmüş! Kadın diyor ki hamile halimle küçük çocuğumu da alıp beni burda bıraktı gitti diyor, hala çocuklarını sokağa mı atsın diyorsunuz? Aynısı sizlerin başına gelirse bağırırsınız ama! Konu sahibi zaten o çocukları istemiyorum, o çocuklarla görüşmesin anlamında bir kelime dahi kullanmamış! "Onun çocukları" der kime ne ya? Sevmek zorunda mı sevdiği adamdan olma o çocuklar diye? Sizlerin çoğu burda kocanızın annesine demediğinizi bırakmıyorsunuz, o zaman o kadından olma erkekle evlendiniz diye o kadına da bayılmanız gerekmez mi? Kendinizle çelişiyorsunuz ve bu kadını vicdansızlık bencillikle yaftalamakta üzerinize yok, herkese helal olsun!
Konu sahibi bile bile lades demişsin arkadaşım, olan olmuş artık ama birşeyin değişeceğini sanmıyorum açıkçası. Karısını insan yerine koymayan bir adamdan kimseye hayır gelmez diye düşünüyorum. Çocuklarıyla tatile gidebilir, sadece onlarla başbaşa zaman da geçirmek isteyebilir bunu anlarım ama hamile karısını evlilik yıl dönümünde evde tek başına bırakıp gitmek kabul edilebilir bişey değildir. Üzerime vazife değil ama bu böyle devam edecekse ayrılmayı düşünmelisin maalesef arkadaşım.
dikkatimi çekti de heryerde ilk tepkin şaka mısınız siz ?
Sanırım yorumcuların oruçtan okuduklarını anlama ve yorumlama kapasiteleri hayli düşmüş! Kadın diyor ki hamile halimle küçük çocuğumu da alıp beni burda bıraktı gitti diyor, hala çocuklarını sokağa mı atsın diyorsunuz? Aynısı sizlerin başına gelirse bağırırsınız ama! Konu sahibi zaten o çocukları istemiyorum, o çocuklarla görüşmesin anlamında bir kelime dahi kullanmamış! "Onun çocukları" der kime ne ya? Sevmek zorunda mı sevdiği adamdan olma o çocuklar diye? Sizlerin çoğu burda kocanızın annesine demediğinizi bırakmıyorsunuz, o zaman o kadından olma erkekle evlendiniz diye o kadına da bayılmanız gerekmez mi? Kendinizle çelişiyorsunuz ve bu kadını vicdansızlık bencillikle yaftalamakta üzerinize yok, herkese helal olsun!
Konu sahibi bile bile lades demişsin arkadaşım, olan olmuş artık ama birşeyin değişeceğini sanmıyorum açıkçası. Karısını insan yerine koymayan bir adamdan kimseye hayır gelmez diye düşünüyorum. Çocuklarıyla tatile gidebilir, sadece onlarla başbaşa zaman da geçirmek isteyebilir bunu anlarım ama hamile karısını evlilik yıl dönümünde evde tek başına bırakıp gitmek kabul edilebilir bişey değildir. Üzerime vazife değil ama bu böyle devam edecekse ayrılmayı düşünmelisin maalesef arkadaşım.
ellerine sağlık arkadaşım ben yazacaktım tam sen zaten yazacaklarımı yazmışsın
Bence sorun sizde siz en başından beri çocukları istememişsiniz evlenirken eşinize şart koşmuşsunuz. Siz şstemezsseniz doğal olarak çocuklarda sizi istemez. En başında çocuklarla iyi olsaymışsınız kalplerini alsaydınız birlikte büyük bir aile olurdunuz tatilede hep beraber giderdiniz. Diz kendinizi soyutlamışsınız onun çocukları diye ayrım yapmışssınız. Ve ne yazık ki bu olanlardan sizin çocuklarınızda çok etkilenecek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben teyzen degılım ve teyzenın davrandığı her nasılsa oyle davranmadım.Onlara tek bır soz bıle söylemem mevzu bahıs degıldı.Bana fızıksel saldırdı ve babası benı tuttu vursun dıye onu degıl daha ne yazayım bılemedım.
Valla ben hiçbir şey anlamadım, adam tutuyor oğlu vuruyor kadına ve konu sahibi bunu değil de oğlunu da alarak beraber tatile gitmelerine takılıyor . Bence konu sahibi evliliğindeki asıl takılması gereken noktayı yanlış seçmiş, sorun burada.
Iletısımın ne kadar zor olduğunu yazdıklarınızdan anlıyorum.Ben dıyorum kı aynı evde bıle kalabılırız.Esım dıyor kı olmaz.Cocukları ıstemeyen ben degılım.Onlar benı ıstemedı.Buna tek sebeb de babalarının tavrı ve hareketlerıdır.Asırı koruyucu tavrıyla aramıza duvar oren benı onemsemeyıp çocuklarını uzerıme yürüyecek kadar cesaretlendıren babadır.Kaldı kı gecmıste benım cocugum yokken tatıle gıttıgımız oldu.Cumle alemın ıcınde kızının uzulme ıhtımalıne karşılık bana bağırdı cagırdı bı aylık bıle degıldı evlılıgımız.Ve kızı kenarda keyıfle guluyordu kavga ettıgımız ıcın
Geçen gün bi arkadaşımın da dikkatini çekmiş, fena takıldı dilime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?