• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun üstüne sorun çıldırıyorum!

madamdaisy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
162
58
13
Daha dün keşke evlenmeseydim diye konu açtım dün gece eşimle konuşurken ailesinin internet faturasını ödediğini öğrendim benden gizli eşim ailesinin Market ihtiyaçlarını karşılıyormuş eşimin 2 abisi var asla çalışmıyorlar babası çalışmıyor daha 45 yaşında eşim çok şükür hiç onlara benzemiyor dün eşim ailesinin internet faturasını Ödemiş geçen ay kirasını ben bunun önüne nasıl geçeceğim ben para biriktirmeye çalışırken eşim ailesine para veriyor ve babası evlatsın yapacaksın diyor eşimde ne yapayım onlar çalışmıyor aç mı kalsınlar diyor yardım edin :(

neden çalışmıyorlar

bu durumdan kv şikayetçi değil mi

hadi baba emeklidir belki de abiler neden çalışmıyor

internet zaruri değil ödemezlerse kapanır olur biter

Keşke evlenmeseydim dediğine göre zaten yanlış bir evlilikmiş.
Ailesinin faturası çok da önemli değil bence.

Daha dün keşke evlenmeseydim diye konu açtım dün gece eşimle konuşurken ailesinin internet faturasını ödediğini öğrendim benden gizli eşim ailesinin Market ihtiyaçlarını karşılıyormuş eşimin 2 abisi var asla çalışmıyorlar babası çalışmıyor daha 45 yaşında eşim çok şükür hiç onlara benzemiyor dün eşim ailesinin internet faturasını Ödemiş geçen ay kirasını ben bunun önüne nasıl geçeceğim ben para biriktirmeye çalışırken eşim ailesine para veriyor ve babası evlatsın yapacaksın diyor eşimde ne yapayım onlar çalışmıyor aç mı kalsınlar diyor yardım edin :KK43:
Diger konunuda okudum Allah sana yardim etsin .Kendi ailenden yanada pek sansin yok .Sen yine parani biriktir esine soyleme ilerde lazim olucak sana ,esinin merhametini kullaniyorlar, ama oda bir yere kadar sabreder.

Keske evlenmeseydim dediginiz adami saliversenize gitsin ailesinin yanina?

Buldular eşin gibi birini niye çalışsınlar ki.
Eşinle çok şiddetli konuş.
İşin boşanmaya kadar gideceğini bilirse düzelir.
Yoksa siz br ömür bunları beslersiniz.

Daha dün keşke evlenmeseydim diye konu açtım dün gece eşimle konuşurken ailesinin internet faturasını ödediğini öğrendim benden gizli eşim ailesinin Market ihtiyaçlarını karşılıyormuş eşimin 2 abisi var asla çalışmıyorlar babası çalışmıyor daha 45 yaşında eşim çok şükür hiç onlara benzemiyor dün eşim ailesinin internet faturasını Ödemiş geçen ay kirasını ben bunun önüne nasıl geçeceğim ben para biriktirmeye çalışırken eşim ailesine para veriyor ve babası evlatsın yapacaksın diyor eşimde ne yapayım onlar çalışmıyor aç mı kalsınlar diyor yardım edin :KK43:
Asla engelleyemezsin bacım ah çok iyi anlıyorum seni benimkinden de istedikleri zaman hep verir neler neler yaptılar ama yok açmı kalsınlar kafası sabit bu erkeklerde balık yemeyi herkes bilir önemli olan balık tutmak ama gel de anlat yapabildiğin kadar birikim yap ama gizli ama açık diğer türlü hiçbirşey kalmaz elde.

Kayınpederim kayınvalidemi evde yalnız bırakıp iş var diye kendi annesigilin olduğu şehire gitmiş bugün aile gibi değiller bağımsız iş falan da olduğu yok kesin gezmeye

Hangi akla erkenden evlendin evlat..
Paradan önce bu daha ciddi bir sorun,kaçtınmı yoksa..
Evet :( keşke yapmasaydım ama geri dönüşü yok karar verdim zaten ders çalışıyorum açıktan okuyorum KPSS de çalışıcam neresi tutarsa çöpçülük bile olsa memur olup defolup gidicem bu adamın bu ailenin kendi ailemin yanından da kendi ailem de beter babam hep şiddet uyguluyor

Back
X