• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun üstüne sorun çıldırıyorum!

Evet :KK43: keşke yapmasaydım ama geri dönüşü yok karar verdim zaten ders çalışıyorum açıktan okuyorum KPSS de çalışıcam neresi tutarsa çöpçülük bile olsa memur olup defolup gidicem bu adamın bu ailenin kendi ailemin yanından da kendi ailem de beter babam hep şiddet uyguluyor

Hatalar insan içindir en azından bunun farkına varmanda güzel,tek tavsiyem sakın bu arada çocuk filan yapma korun..

Hatalar insan içindir en azından bunun farkına varmanda güzel,tek tavsiyem sakın bu arada çocuk filan yapma korun..
Yok abla asla babam dul damgası yedin artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz benim yanıma gelirsen dedi nefret ediyorum bu erkeklerden nefret

keşke internet faturasını ödeyeceğine interneti kapatsaymış, sonuçta elzem bişey değil
hiç iş aramıyor mu kayınpeder, ölene kadar bana çocuklarım baksın modunda mı
eğer arıyor ve bulamıyorsa kardeşler ortak olarak yardım etmeli tabii ki aç kalacak değil ya adamlar, sanırım senin de bozulduğun nokta bu, sadece eşinin yardım etmesi
valla tatlı dille oturup konuşmaktan başka çaren yok, ya da paranın bi kısmını bi yere bağlayacaksınız

keşke internet faturasını ödeyeceğine interneti kapatsaymış, sonuçta elzem bişey değil
hiç iş aramıyor mu kayınpeder, ölene kadar bana çocuklarım baksın modunda mı
eğer arıyor ve bulamıyorsa kardeşler ortak olarak yardım etmeli tabii ki aç kalacak değil ya adamlar, sanırım senin de bozulduğun nokta bu, sadece eşinin yardım etmesi
valla tatlı dille oturup konuşmaktan başka çaren yok, ya da paranın bi kısmını bi yere bağlayacaksınız
Aramıyor iş

Daha 18 yaşında mısınız? Ne aceleniz vardı evlenmeye. Yazık olmuş. Üzüldüm açıkçası. Okuyor musunuz? Profilinizden öyle anlaşılıyor. Eğer öyle ise bari okula konsantre olun. Kendinizi kurtarın.

Daha 18 yaşında mısınız? Ne aceleniz vardı evlenmeye. Yazık olmuş. Üzüldüm açıkçası. Okuyor musunuz? Profilinizden öyle anlaşılıyor. Eğer öyle ise bari okula konsantre olun. Kendinizi kurtarın.
Kafamda bu evliliği bitirdim zaten istediğim eş bu değil ne kadar sevsem de aile de

Kızgın olduğu için değil hep böyle bi insandı senin dul damganı üstlenmem dulsun sen dul dedi
Dul diye kocası vefat edene denir, boşanana dul denmiyor deseydin. Anlarsa tabi.
Bu kocan olacak zat da değişmez. Umarım kendini kurtarıp okursun.

Back
X