sorunlu evliliğim boşanma

zeynep1461

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
56
14
8
36
eşimle evleneli 2 yıl oldu
ikimizde çalışan insanlarız ;eşimin relax vurdumduymaz tavırları,beni çok sinirlendiriyor bir elinde kumanda ntvspor trtspor önünde interneti ver dünyada ondan mutlusu yoktur bir yerlere tatile gitmek,geziye çıkmak hep benim çabalarımla oluyor.ama bişey yapmak istediğimde hayır derse kıyameti koparıyorum.

eşim temizliğe yardım etmez ama kahvaltı hazırlar bazen canı isterse yemek yapar,bulaşıkları makineye koyar alır çok tertipli olmasa da yinede kötünün iyisidir diyebiliriz(çalıştığım yerde kadınların kocalarından bahsediyor benimki o anlatııkları koca profilinin yanından geçmez)
temizliğe kesinlikle yardım etmez sevmiyorum diyor çok zorlanıyorsan yardımcı çağır parasını verelim diyor.

bir yere gidelim şunu yapalım dediğim de beni reddetti mi elimde değil çok sinirleniyorum ona göre ben çok kavgacıyım,saldırgan agresifim.
birde geçen konumda da bahsettiğim yatak odası hayatımız da iyi değil eşim çok istekli bende istek yok o da bu sorundan sıkıldım istersen boşanalım demişti aseksüelsen benimle niye evlendin demişti.(vajinusmus değilim)

kv konusunda ise sıkıntım yok zaten olsa da sallamam.zaten kv etkisiz eleman gibi hiçbirşeye karıştığı yok olumlu veya olumsuz anlamda.

sonuç olarak ;en son eşli bir yemeğe davet edildim ,geçen sefer gittiğimizde çok sıkıldım tanımadığım etmediğim insanlar gitmeyecem dedi çıktı işin içinde ben yine kıyameti kopardım küstük.

bana dediği sen agresif sinirlisin ben rahat sakin ,aramızda ten uyumu yok cinsel hayatımız berbat,eee çocuğumuz da yok bu evliliği yaşlarımız çok geçmeden bitirelim anlaşmalı boşanalım birbirimize hayatı zehir etmeyelim diyor.maddi sıkıntımız yok,gurbette değiliz,karışan eden aileler yok,arkadaşlarıya sürekli takılıp,içip eve geç gelen bir kocan yok ama seni mutlu etmeye hiçbirşey yetmiyor diyor.

şimdi konuşmuyoruz.bir gün mahkeme tebligatı gelir mi ondan emin değilim bir delilik yapar mı.
onca hayallerle emeklerle kurduğum yuvam dağılır mı.kafamda deli sorular.elalem ne der orası zaten ayrı sorun.

bizde genç çifler gibi hafta sonları gezelim dolaşalım ,birlikte bişeyler paylaşalım istiyorum,bana arada sırada hediye alsın istiyorum değeri önemli değil 1 liralık toka alsın beni düşündüğü için alsın istiyorum efendi bir insan ama onun efendiliği beni evde mutlu etmiyor işte

oturup konuşun bence isteklerinizi baktınız olmuyor son çare olarak boşanmayı düşünün

Sen tedaviye bile yanaşmıyorsun bu durumda eşinden fedakarlık bekleme.
Eşin evliliğinizi özetlemiş.
Bence haklı.

çok fazla konuştuk bunları ama hala aynı yerdeyiz boşanma kararını düşünmek bile insanı geriyor boşanmanın trajedisini düşünemiyorum

eşin blöf yapıyor olabilir...bence biraz ılımlı olmaya çalış. Evliğin ilk yıllarında bunlar çok normal (yani tüm arkadaşlarım benzer şeyler yaşadı nerdeyse) fevri olma...trip yapma...evliliklerde kadınların daha fedakar oldukları aşikar
tabi gerçekten seviyorsan eşini..yoksa sırf millet ne der diye evlilik yürütülmez. Güler yüzlü bir eş her erkeğin arzusudur.

o sorunumuzu tedavi olup çözsem bile diğer anlattığım sorunlar benim için yine büyük dert olacak.

tabikide evli kalmayı istiyorum boşanmak öyle kolay alınabilecek bir karar değil ki bende tamam boşanalım getir protokolü imzalayayım dedim eşim blöf yapmıyorsa ne olacak.

Aranizda asilmayacak bir sorun yok gibi, bence onceligi yatak odasina verin, gerekirse cinsel terapiste gidin, isteksizlik ciddi bir sorun. Buradaki esinin isteksizliginden sikayet eden kadinlarin konularini okursaniz ne kadar caresiz, ne kadar mutsuz olduklarini gorursunuz ve cogu bu nedenle bosanmayi düşünüyor.
cinsellik sizin icin cok onemli olmayabilir ama normalde bir evliligin yurumesini saglayan temel seylerden biridir. Once bunu cozun.
diger konularda da orta yolu bulmaniz lazim. Siz onun icin biseyleri degistirmeye calisirsaniz ve bunu gorurse o da kendini degistirecektir.

o sorunumuzu tedavi olup çözsem bile diğer anlattığım sorunlar benim için yine büyük dert olacak.
Bunun dışında pek sorun göremedim.
Ortak eğlenceniz hiç mi yok?
Adam temizliğe yardım etmiyormuş ama kadın tutalım diyormuş. Kadın tutun.
Benim eşim de temizliğe yardım eder ama kahvaltı hazırlamaz yemek yapamaz.

eşimde küsmeden önce onu söyledi be hayır dediğim birşey için bana saldırıp bağırıp çağıracağına güzel tatlı sözler söylesen belki ben ikna olacam diyor.birşey olacaksa olur sürekli eşimi pohpohlamakta beni sıkıyor biraz da bir yere gidelim gezelim eğlenelim desin istiyorum

Ten uyumu ciddi sorun bence. Belki eşiniz bu yüzden sizden uzaklaşmıştır. Bu konuda adım atmalısınız. Anladığım kadarıyla ikiniz de yapıcı değilsiniz, kimse kendinden taviz vermiyor o zaman evli olmanın ne anlamı var ki???

Sen zaten nerelerde yanlış yaptığını biliyorsun
Evliliğini kurtarmak istiyorsan çabalamalısın
Hem agresifim, hem adam çeksin olmaz ki o da insan
Sana gayet medeni bir teklif yapmış
Ve doğru olan bu, olmuyorsa oldurmaya çalışmamak
Ama hatalarımı düzeltirim diyorsan o yönde davran, bir daha dene

Konu sahibi terapisti gereksiz görüyor isteksizliğinin geçmeyeceğine inanıyor.
O istiyor ki eşi ona hiç dokunmasın ama her istediğini yapsın çok mutlu olsunlar.
Böyle evlilik olmaz.

yani canlar eşimin evde tv de ntvsporun,internetin başında pineklmesi hiç mi sorun değil sizler için.hep ben mi uğraşacam sosyal bir hayatım olması için

yani canlar eşimin evde tv de ntvsporun,internetin başında pineklmesi hiç mi sorun değil sizler için.hep ben mi uğraşacam sosyal bir hayatım olması için
Hiç mi çıkmıyor dışarı?
Hiç mi yemeğe gitmiyorsunuz, çıkıp dolaşmıyorsunuz?

Eşiniz yine iyi benim eşim o yazdıkşarınıxın hiçbirini yapmaz çocuklarımız küçük hiç yardımcı olmaz eve gelir yemek yer bilgisayar tv derken yatr uyur bende sinir oluyorum

Ağır problemler yok gibi görünüyor, boşuna yıpratmasan eşini? Sinirini kontrol etsen?
Acaba senin istedigin sekilde gezmeleri sevmiyormu? Baska sekilde baska turlu cikmak istiyordur belki?

Yuva yikmak hic ama hic kolay degil. Beterin beteri tabikide hep vardir, ama sanki asilmayacak sorunlariniz yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…