- 22 Mart 2015
- 56
- 14
- 8
- 36
- Konu Sahibi zeynep1461
-
Sen tedaviye bile yanaşmıyorsun bu durumda eşinden fedakarlık bekleme.bana dediği sen agresif sinirlisin ben rahat sakin ,aramızda ten uyumu yok cinsel hayatımız berbat,eee çocuğumuz da yok bu evliliği yaşlarımız çok geçmeden bitirelim anlaşmalı boşanalım birbirimize hayatı zehir etmeyelim diyor.maddi sıkıntımız yok,gurbette değiliz,karışan eden aileler yok,arkadaşlarıya sürekli takılıp,içip eve geç gelen bir kocan yok ama seni mutlu etmeye hiçbirşey yetmiyor diyor.
Bunun dışında pek sorun göremedim.o sorunumuzu tedavi olup çözsem bile diğer anlattığım sorunlar benim için yine büyük dert olacak.
Sen kabullenmek istemiyorsun ama evliliğinizin en büyük sorunu cinsellik.o sorunumuzu tedavi olup çözsem bile diğer anlattığım sorunlar benim için yine büyük dert olacak.
eşin blöf yapıyor olabilir...bence biraz ılımlı olmaya çalış. Evliğin ilk yıllarında bunlar çok normal (yani tüm arkadaşlarım benzer şeyler yaşadı nerdeyse) fevri olma...trip yapma...evliliklerde kadınların daha fedakar oldukları aşikar
tabi gerçekten seviyorsan eşini..yoksa sırf millet ne der diye evlilik yürütülmez. Güler yüzlü bir eş her erkeğin arzusudur.
Konu sahibi terapisti gereksiz görüyor isteksizliğinin geçmeyeceğine inanıyor.Aranizda asilmayacak bir sorun yok gibi, bence onceligi yatak odasina verin, gerekirse cinsel terapiste gidin, isteksizlik ciddi bir sorun. Buradaki esinin isteksizliginden sikayet eden kadinlarin konularini okursaniz ne kadar caresiz, ne kadar mutsuz olduklarini gorursunuz ve cogu bu nedenle bosanmayi düşünüyor.
cinsellik sizin icin cok onemli olmayabilir ama normalde bir evliligin yurumesini saglayan temel seylerden biridir. Once bunu cozun.
diger konularda da orta yolu bulmaniz lazim. Siz onun icin biseyleri degistirmeye calisirsaniz ve bunu gorurse o da kendini degistirecektir.
Hiç mi çıkmıyor dışarı?yani canlar eşimin evde tv de ntvsporun,internetin başında pineklmesi hiç mi sorun değil sizler için.hep ben mi uğraşacam sosyal bir hayatım olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?