sorunlu evliliğim boşanma

Canım öfke kontrolün yok bunu psikoloğa haldebilirsin şahsen ben gidiyorum eve faydasını görmeye başladım canim tavsiye ederim yatak odasında eşini mahrum bırakma erkekler bu konuda hassasdir

Canı. Resmen sen beni anlatmışsın istediğin o An olsun hep benle ilgilensin olmayınca baskı uygulayıp kavga gürültüyle istediğimizi yaptırmak bu olayı tek başına hal olmaz psikolog eşliğinde destek kavga olaylarının dahi aynı ne ütü ne yemek hiç birşey yapmm

Biz de 2 yıllık evliyiz, eşim ordu mensubu, ikimiz de çalışıyoruz ne hafta içimiz ne de hafta sonumuz var, il dışında görevli olduğunda en az 1 ay ayrı kalıyoruz ve en kötüsü de her özel göreve çağırıldığında eve sağ salim dönecek mi sürekli tetikte oluyorum bence bunları yaşamadığınız için ergence triplere giriyorsun

azcik sukredin halinize.kimseye muhtac diilsiniz yarina ekmeginiz war yiyebilceginiz.ya olmayanlar.yikmayin yuvanizi.oturun adam gibi konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…