- Konu Sahibi zeynep1461
-
Çok sinir bozucu bir şey ama ne yapabiliriz fikrin varsa bana da söyleyani canlar eşimin evde tv de ntvsporun,internetin başında pineklmesi hiç mi sorun değil sizler için.hep ben mi uğraşacam sosyal bir hayatım olması için
Konu sahibi terapisti gereksiz görüyor isteksizliğinin geçmeyeceğine inanıyor.
O istiyor ki eşi ona hiç dokunmasın ama her istediğini yapsın çok mutlu olsunlar.
Böyle evlilik olmaz.
Aynen. Neden evlendiğinizi anlamadım. Evlilik kararını nasıl aldınız?Cinsel paylaşımda mutlu edemediğin bi adamdan sosyal paylaşım beklemekte çok bencilce. Madem öyle arkadaş kalsaydınız.
yani canlar eşimin evde tv de ntvsporun,internetin başında pineklmesi hiç mi sorun değil sizler için.hep ben mi uğraşacam sosyal bir hayatım olması için
bazen hafta bazende 2 hafta da bir oda benim istmemleHiç mi çıkmıyor dışarı?
Hiç mi yemeğe gitmiyorsunuz, çıkıp dolaşmıyorsunuz?
Peki o tv karsisinda pineklerken siz ne yapiyorsunuz? Hadi cikalim dediginizde hayir mi diyor, bikac ornek vermissiniz ama surekliligi nasil, hic mi cikmiyor?
Birlikte keyif alarak yapabileceginiz aktiviteler bulmalisiniz, mutlaka vardir bir ilgi alani, atiyorum basketbol seviyordur, bir gun mac izlemeye, ertesi gun sinemaya gidersiniz. Ama mutlaka ikinizin de keyif alacagi vakitler yaratmalisiniz. Tavla oynayin, dans edin, bbc nin cok guzel mini dizileri var onlari izleyin, muzik dinleyin vs mutlaka eglenecek biseyler bulursunuz.
evlilik karsikikli fedakarlik olmadan yurumuyor, 10 yillik evliyim hala birbirimiz icin bazi seylere katlaniyoruz (ben onun hali saha maclarini izlemeye gidiyorum, o benimle -uyuklayarak da olsa- festival filmlerini izliyor) birebir ayni olmamiz mumkun degil zaten.
Bu evlilik bitmiş. Kustuğu için bir insana bağırılır mı? Ki sevdiğiniz adam o.geçen yılbaşında arkadaşlarla birlikteytik eşim o gece çok içti eve geldi lavaboya afdersiniz istifra etti batırdı bende bağırdım çağırdım orayı temizleyeceksin dedim sabah ayıldığında o tavrıma çok içerlemiş o günden benim iş çevremden olan bir yere gitmiyor
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hafta da 1 bence normal.bazen hafta bazende 2 hafta da bir oda benim istmemle
kusuncaya kadar içmesi çok sinirimi bozmuştu,eve geldi banyoya geçti isitfra yaptı.bende bir sürü şey söyledim sabah kalktığında unutmamış söylediklerimi çok kırıldığını bir daha benimle iş arkadaşlarımın olduğu yere gitmeyecekmiş beyfendi ki gitmedi son kavgamızda bundan olduBu evlilik bitmiş. Kustuğu için bir insana bağırılır mı? Ki sevdiğiniz adam o.
Seninde sinirini bozmayan bir şey yok.kusuncaya kadar içmesi çok sinirimi bozmuştu,eve geldi banyoya geçti isitfra yaptı.bende bir sürü şey söyledim sabah kalktığında unutmamış söylediklerimi çok kırıldığını bir daha benimle iş arkadaşlarımın olduğu yere gitmeyecekmiş beyfendi ki gitmedi son kavgamızda bundan oldu
geçen yılbaşında arkadaşlarla birlikteytik eşim o gece çok içti eve geldi lavaboya afdersiniz istifra etti batırdı bende bağırdım çağırdım orayı temizleyeceksin dedim sabah ayıldığında o tavrıma çok içerlemiş o günden benim iş çevremden olan bir yere gitmiyor
geçen yılbaşında arkadaşlarla birlikteytik eşim o gece çok içti eve geldi lavaboya afdersiniz istifra etti batırdı bende bağırdım çağırdım orayı temizleyeceksin dedim sabah ayıldığında o tavrıma çok içerlemiş o günden benim iş çevremden olan bir yere gitmiyor
Duygularinizi tepkiye dokuyorsunuz. Bunun yerine iletisime gecip kendinizi ifade etmeyi deneyin ancak bunu da karsi tarafi suclayan 'sen diliyle' degil, kendi hislerinizi anlatan 'ben diliyle' yapin.kusuncaya kadar içmesi çok sinirimi bozmuştu,eve geldi banyoya geçti isitfra yaptı.bende bir sürü şey söyledim sabah kalktığında unutmamış söylediklerimi çok kırıldığını bir daha benimle iş arkadaşlarımın olduğu yere gitmeyecekmiş beyfendi ki gitmedi son kavgamızda bundan oldu
nasıl yani ne kocalar var dedinizMonoton evlilik hayatına hosgeldiniz bayann..
Bulasıkları makineye yerlestiriyor,ara sırada kahvaltı hazırlıyor he?
Vay be..ne kocalar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?