- 26 Eylül 2014
- 1.766
- 1.527
- 63
- 29
- Konu Sahibi zeynep1461
-
Bence sizin işiniz bu sorunda bitiyor. Çünkü bir erkeği yatakta iyice doyurursan, o o anın sarhoşluğundayken istediğin şeylerin çoğunu kabul edecektir. Şayet 2.5 yıllık evliliğimde ilişkinin 5-10 dk sonrasında eşinden istediğim ve Hayır cevabı aldığım hiçbirşey olmadı. 'Bunu asla kabul etmez' dediklerim için bileo sorunumuzu tedavi olup çözsem bile diğer anlattığım sorunlar benim için yine büyük dert olacak.
Ten uyumu en basit tanımıyla ona dokunmaktan keyif almaktir. Yani konuna bile dokunsan elini bile tutsan tenin teni çekmesidir.ten uyumu olmayan insanlar dokununca bile istemsiz olarak negatif elektitikle bilinćsiz olarak birbirini iter.ten uyumu ne tam olarak onunda ne olduğunu bilmiyorum.cinsellikten keyif almadığım onun hatrı için yaptığım da bir gerçek itiraf etmek gerekirse.ortak alan olarak beraber yaptığımız fazla bir paylaşım yok
eşimle evleneli 2 yıl oldu
ikimizde çalışan insanlarız ;eşimin relax vurdumduymaz tavırları,beni çok sinirlendiriyor bir elinde kumanda ntvspor trtspor önünde interneti ver dünyada ondan mutlusu yoktur bir yerlere tatile gitmek,geziye çıkmak hep benim çabalarımla oluyor.ama bişey yapmak istediğimde hayır derse kıyameti koparıyorum.
eşim temizliğe yardım etmez ama kahvaltı hazırlar bazen canı isterse yemek yapar,bulaşıkları makineye koyar alır çok tertipli olmasa da yinede kötünün iyisidir diyebiliriz(çalıştığım yerde kadınların kocalarından bahsediyor benimki o anlatııkları koca profilinin yanından geçmez)
temizliğe kesinlikle yardım etmez sevmiyorum diyor çok zorlanıyorsan yardımcı çağır parasını verelim diyor.
bir yere gidelim şunu yapalım dediğim de beni reddetti mi elimde değil çok sinirleniyorum ona göre ben çok kavgacıyım,saldırgan agresifim.
birde geçen konumda da bahsettiğim yatak odası hayatımız da iyi değil eşim çok istekli bende istek yok o da bu sorundan sıkıldım istersen boşanalım demişti aseksüelsen benimle niye evlendin demişti.(vajinusmus değilim)
kv konusunda ise sıkıntım yok zaten olsa da sallamam.zaten kv etkisiz eleman gibi hiçbirşeye karıştığı yok olumlu veya olumsuz anlamda.
sonuç olarak ;en son eşli bir yemeğe davet edildim ,geçen sefer gittiğimizde çok sıkıldım tanımadığım etmediğim insanlar gitmeyecem dedi çıktı işin içinde ben yine kıyameti kopardım küstük.
bana dediği sen agresif sinirlisin ben rahat sakin ,aramızda ten uyumu yok cinsel hayatımız berbat,eee çocuğumuz da yok bu evliliği yaşlarımız çok geçmeden bitirelim anlaşmalı boşanalım birbirimize hayatı zehir etmeyelim diyor.maddi sıkıntımız yok,gurbette değiliz,karışan eden aileler yok,arkadaşlarıya sürekli takılıp,içip eve geç gelen bir kocan yok ama seni mutlu etmeye hiçbirşey yetmiyor diyor.
şimdi konuşmuyoruz.bir gün mahkeme tebligatı gelir mi ondan emin değilim bir delilik yapar mı.
onca hayallerle emeklerle kurduğum yuvam dağılır mı.kafamda deli sorular.elalem ne der orası zaten ayrı sorun.
bizde genç çifler gibi hafta sonları gezelim dolaşalım ,birlikte bişeyler paylaşalım istiyorum,bana arada sırada hediye alsın istiyorum değeri önemli değil 1 liralık toka alsın beni düşündüğü için alsın istiyorum efendi bir insan ama onun efendiliği beni evde mutlu etmiyor işte
yardımlarınız için çok sağolun eşim mutlu değil zaten o konuda benim aceleceliğimden falanHer birey cinselligi once kendisi icin yasamali, normal şartlarda da sizin de keyif almaniz beklenir yoksa cinsellik sadece erkekler tatmin olsun diye yok ki. Bu yuzden bir cinsel terapist size yardimci olabilir. Bircok kadin sadece eşi için eşiyle birlikte oluyor ancak bu çok yanlis. Cunku cinsellik de eşler arasinda bir paylaşimdir. İşini yap da bitsin gibi bir tavirla yaşanan cinsellikten erkegin de memnun olacagini sanmiyorum. Cunku erkek de eşini mutlu etmek ister...
yanlış anlamışsınız benim derdim ünlüler gibi değil en azından hafta sonları sabah kahvaltı dışarda yapılabilir veya ne bileyim mangala,pikiniğe gidilebilir gibi.hafta 1 kez olsa razıyımherkes herşeyi söylemişte bende şuna takıldım. bir yada haftada iki kere bişeyler yaparız dışarı çıkarız dmişsiniz. türkiye şartlarında bence bu çok normal biz yıllardır böyle yaşıyoruz şikayet etmek aklıma bile gelmedi. öyle herkes ünlüler gibi açılışlar festivaller seyehatler tiyatro vs vs gezmiyo. biraz makul olmak lazım.
peki benimle akşam yemek davetine gelmemesi konusunda haklı değil miyim? sonuçta işeyerimde insanlar beni davet etmiş ben ona sormadan olur dedim.sonra ben gitmem dedi eski olayları söyledi.işyerimde alay konusu oldum bir nevi
peki benimle akşam yemek davetine gelmemesi konusunda haklı değil miyim? sonuçta işeyerimde insanlar beni davet etmiş ben ona sormadan olur dedim.sonra ben gitmem dedi eski olayları söyledi.işyerimde alay konusu oldum bir nevi[/QUOT
Sizin ilişkinizde hersey yanlış kusura bakmayın ama yanlışlarin %90 i da sizde. En bastan baslayalim diyosunuz ki esim benim yaptigim seyleri yapmaktan hoslanmaz ben de onun yaptiklarindan film vs faln. Peki esinizin sizin sevdiklerinizi sevmemesi suc da siz onunkini sevmeyince neden suc degil. Birlikte vakit gecirmek istiyosaniz o film izlerken normalde buvtarz filmleri sevmem bilirsin hayatim ama senin yanında olunca biseyin onemi yok senin ic8n ozlerm deyip yanina k8vrilabilirsin.
ikincisi ne sebeple olursa olsun kustugun yeri temizleyecksin diye bagirp cagirman cok kotu. Sen direkt onu benimsemedigini ve kendi pisligini kendi temizlemesi gerektigini sert bir sekilde ifade edip esini otekilestirmişin tabi zoruna gider adamin. Yarin bir gun sen hasta olup ortaliga cikardiginda da o sana ayni tepkiyi verecek unutma.
En son olaya gelirsek sen esine sormadan nasil daveti kabul ediyorsun. Srn gozunde esini bitirmiş onu hayat8nda etkisiz eleman konumuna sokmusun bile. Ben annem aksm yemege davet ettiginde bile esime sormadan kabul etmem. Boyle yapark ilerde esimin benden habersiz kabul ettigi davete gitme zorunlulugumu ortadan kaldiririm.
Sen esine eş olarak degil ev arkadaşi olarak davraniyorsun farkinda misin? Ayrica boşanma konusunda da hic ben onsuz yapamam vs demeyip elalem ne der ben millete ne derm derdine giriyorsun. Cunku biliyorsun ki esin iyi bir insan ve bosanma olacak olsa herkes seni hakli gorecek.
Ayrca cinsellik evlilikte cok onemli. Erkekler kadinlardan farkli olarak daha duskun olabiliyor. Mesela esine yaptirmak istedigin seyler guzel bir cinsel birliktelik sonrasinda yaptirabilirsin.
Ama hepsinin ozeti once aynanin karsisina gec, hatalarinj kendine itiraf et. Sonra esini karsina al ve kendi hatalarinin farkina vardigini ve birlikte duzeltip evlilige devam etmek istediguni soyle. Madem maddi sikintin yok mutlaka uzman yardimi al.
Sizin ilişkinizde hersey yanlış kusura bakmayın ama yanlışlarin %90 i da sizde. En bastan baslayalim diyosunuz ki esim benim yaptigim seyleri yapmaktan hoslanmaz ben de onun yaptiklarindan film vs faln. Peki esinizin sizin sevdiklerinizi sevmemesi suc da siz onunkini sevmeyince neden suc degil. Birlikte vakit gecirmek istiyosaniz o film izlerken normalde buvtarz filmleri sevmem bilirsin hayatim ama senin yanında olunca biseyin onemi yok senin ic8n ozlerm deyip yanina k8vrilabilirsin.
ikincisi ne sebeple olursa olsun kustugun yeri temizleyecksin diye bagirp cagirman cok kotu. Sen direkt onu benimsemedigini ve kendi pisligini kendi temizlemesi gerektigini sert bir sekilde ifade edip esini otekilestirmişin tabi zoruna gider adamin. Yarin bir gun sen hasta olup ortaliga cikardiginda da o sana ayni tepkiyi verecek unutma.
En son olaya gelirsek sen esine sormadan nasil daveti kabul ediyorsun. Srn gozunde esini bitirmiş onu hayat8nda etkisiz eleman konumuna sokmusun bile. Ben annem aksm yemege davet ettiginde bile esime sormadan kabul etmem. Boyle yapark ilerde esimin benden habersiz kabul ettigi davete gitme zorunlulugumu ortadan kaldiririm.
Sen esine eş olarak degil ev arkadaşi olarak davraniyorsun farkinda misin? Ayrica boşanma konusunda da hic ben onsuz yapamam vs demeyip elalem ne der ben millete ne derm derdine giriyorsun. Cunku biliyorsun ki esin iyi bir insan ve bosanma olacak olsa herkes seni hakli gorecek.
Ayrca cinsellik evlilikte cok onemli. Erkekler kadinlardan farkli olarak daha duskun olabiliyor. Mesela esine yaptirmak istedigin seyler guzel bir cinsel birliktelik sonrasinda yaptirabilirsin.
Ama hepsinin ozeti once aynanin karsisina gec, hatalarinj kendine itiraf et. Sonra esini karsina al ve kendi hatalarinin farkina vardigini ve birlikte duzeltip evlilige devam etmek istediguni soyle. Madem maddi sikintin yok mutlaka uzman yardimi al.
Tabi ki hayir! Ama en azindan o an temizleyip sabah karsina alip bak hayatim dun gece boyle boyle oldu ama bu yaptigin yanlis lutfen bir daha boyle davranma diyebilirdin.yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama şu var hasta olsa istifra etse pekala temzilerim ama alkolü fazla kaçırdığı için keyfi bir olay olduğu için sinirlendim o kadar içmesine.ah hayatım ne güzel mi istifra ediyorsun demeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?