sorunlu evliliğim boşanma

o sorunumuzu tedavi olup çözsem bile diğer anlattığım sorunlar benim için yine büyük dert olacak.
Bence sizin işiniz bu sorunda bitiyor. Çünkü bir erkeği yatakta iyice doyurursan, o o anın sarhoşluğundayken istediğin şeylerin çoğunu kabul edecektir. Şayet 2.5 yıllık evliliğimde ilişkinin 5-10 dk sonrasında eşinden istediğim ve Hayır cevabı aldığım hiçbirşey olmadı. 'Bunu asla kabul etmez' dediklerim için bile

Evliliğin %80 i cinselliktir. Ten uyumu önemlidir. Çiftleri birbirine bağlar ve özel kılar.
Aynı sorun eşinde olsa giyiniyorum süsleniyorum yanaşmıyor.Kadınlığımı gururlar altına aldım dersin.

Bir de eşinin yapısı anlattıklarından yola çıkarak senin bariz agrasif biri olduğunu gözlemledim..
Yoksa her çift sürekli aktif sosyal hayat yaşamıyor.

Sen eşini sürekli başkaları ile kıyaslıyorsun. Bana yardım etmez deyip sonra istediğinde yemek yapar ,kahvaltı hazırlar, bulaşıkları makineye yerleştirir diyorsun..Daha ne yapsın.. O da elinden geldiğince yardımcı oluyor işte.. ama sen parantez içinde diğer arkadaşlarımın eşlerinin yaptıklarını anlatsamla kıyaslamaya giriyorsun. Ki adam temizli tutalım parasını verelim demiş. Temizliğe para verilmesini gereksiz bulan bir sürü koca var mesala.

Eşin seni arkadaşlarının hanımlarıyla kıyaslıyor mu??

Adamda huzur bırakmamışsınız bence. Bu kadar baskın ve dediğim dedik olmayın.

Ten uyumu en basit tanımıyla ona dokunmaktan keyif almaktir. Yani konuna bile dokunsan elini bile tutsan tenin teni çekmesidir.ten uyumu olmayan insanlar dokununca bile istemsiz olarak negatif elektitikle bilinćsiz olarak birbirini iter.

bardağın dolu tarafına bakmanız gerek bence
anlattığınız kadarıyla sorunlarınız çok büyük değil aşılmaz değil

BOŞANMAYA SEBEP GÖREMEDİM :) BENCE BU SORUNLAR TATLI DİLLE BİRAZ İŞVE CİLVE İLE ÇÖZÜLEBİLİR SEN SORUNLARIN FARKINDASIN BAĞIRARAK KAVGA EDEREK SOYLEDIKLERINI YAPTIRMAK YERİNE TATLI DİLLE SAKİNCE ANLAT EŞİNİ HEP SORUN VAR DIYE USTELEME OLURUNA BIRAK.O SENIN DEĞİŞTİĞİNİ FARKETTİĞİNDE ONDANDA DEĞİŞİM OLACAKTIR HIMM BIRDE YATAK ODASINI CANLANDIR EN ÖNEMLİSİ TEN UYUMU :)

aaa daha neler? Bunlar Problem mi? yat kalk dua et.
Yani burda bosanin diyenleri anlamiyorum? Nerenizle okudunuz??
Asilmiyacak bir Problem yok ortada.
Esinizle outrun ve dupe düz konusun. Bagirip cagiricana kendin biraz güzellikle yaklas.

ay benim eşimde spor programlarından ve maçlardan başka şey izlemez. ben de oturur onunla izlerim. meyve tabağını hazırlar izlerim yani. sonra da, bu kadar maç yeter azıcık yürüyüş yapalım mı derim. o zaman hayır cevabı biraz zor gelir işte

temizliğe yardım etmek? kahvaltı hazırlamak? ay o çorabını yerlere değil sepete atsa alnından öperim ne temizliği ayol:)

biraz kendinde ara tatlım bence. sizin tek sorununuz yatak odası bence.

herkes herşeyi söylemişte bende şuna takıldım. bir yada haftada iki kere bişeyler yaparız dışarı çıkarız dmişsiniz. türkiye şartlarında bence bu çok normal biz yıllardır böyle yaşıyoruz şikayet etmek aklıma bile gelmedi. öyle herkes ünlüler gibi açılışlar festivaller seyehatler tiyatro vs vs gezmiyo. biraz makul olmak lazım.

yardımlarınız için çok sağolun eşim mutlu değil zaten o konuda benim aceleceliğimden falan

yanlış anlamışsınız benim derdim ünlüler gibi değil en azından hafta sonları sabah kahvaltı dışarda yapılabilir veya ne bileyim mangala,pikiniğe gidilebilir gibi.hafta 1 kez olsa razıyım

peki benimle akşam yemek davetine gelmemesi konusunda haklı değil miyim? sonuçta işeyerimde insanlar beni davet etmiş ben ona sormadan olur dedim.sonra ben gitmem dedi eski olayları söyledi.işyerimde alay konusu oldum bir nevi

eşiniz gelemiyor diye mi sizinle alay ediyorlar. çocuk yuvası mı orası. eşimin önemli bi işi var dersiniz olur biter yaniii. çok kasıyosunuz

ayrıca ben bu tarz davetlere önce eşime sormalıyım sonra cevap veririm diye hep bir düşünme zamanı isterim. sonuçta çiftiz biz.

Sizin ilişkinizde hersey yanlış kusura bakmayın ama yanlışlarin %90 i da sizde. En bastan baslayalim diyosunuz ki esim benim yaptigim seyleri yapmaktan hoslanmaz ben de onun yaptiklarindan film vs faln. Peki esinizin sizin sevdiklerinizi sevmemesi suc da siz onunkini sevmeyince neden suc degil. Birlikte vakit gecirmek istiyosaniz o film izlerken normalde buvtarz filmleri sevmem bilirsin hayatim ama senin yanında olunca biseyin onemi yok senin ic8n ozlerm deyip yanina k8vrilabilirsin.
ikincisi ne sebeple olursa olsun kustugun yeri temizleyecksin diye bagirp cagirman cok kotu. Sen direkt onu benimsemedigini ve kendi pisligini kendi temizlemesi gerektigini sert bir sekilde ifade edip esini otekilestirmişin tabi zoruna gider adamin. Yarin bir gun sen hasta olup ortaliga cikardiginda da o sana ayni tepkiyi verecek unutma.
En son olaya gelirsek sen esine sormadan nasil daveti kabul ediyorsun. Srn gozunde esini bitirmiş onu hayat8nda etkisiz eleman konumuna sokmusun bile. Ben annem aksm yemege davet ettiginde bile esime sormadan kabul etmem. Boyle yapark ilerde esimin benden habersiz kabul ettigi davete gitme zorunlulugumu ortadan kaldiririm.
Sen esine eş olarak degil ev arkadaşi olarak davraniyorsun farkinda misin? Ayrica boşanma konusunda da hic ben onsuz yapamam vs demeyip elalem ne der ben millete ne derm derdine giriyorsun. Cunku biliyorsun ki esin iyi bir insan ve bosanma olacak olsa herkes seni hakli gorecek.
Ayrca cinsellik evlilikte cok onemli. Erkekler kadinlardan farkli olarak daha duskun olabiliyor. Mesela esine yaptirmak istedigin seyler guzel bir cinsel birliktelik sonrasinda yaptirabilirsin.
Ama hepsinin ozeti once aynanin karsisina gec, hatalarinj kendine itiraf et. Sonra esini karsina al ve kendi hatalarinin farkina vardigini ve birlikte duzeltip evlilige devam etmek istediguni soyle. Madem maddi sikintin yok mutlaka uzman yardimi al.

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama şu var hasta olsa istifra etse pekala temzilerim ama alkolü fazla kaçırdığı için keyfi bir olay olduğu için sinirlendim o kadar içmesine.ah hayatım ne güzel mi istifra ediyorsun demeliydim

Arkadaşım dur sana benim eşimi anlatayım

Hergün eve yeni bir "son nefes" provasi ile gelir.Mutlaka başı ağrıyordur.
Yada sırtından kalbine doğru bir sancı girmiş ve kalp krizi geçirmiştir.

Evimiz büyük 3 tane wc var.Eğer sabun bitmişse eşim diğer wc yi kullanır onda da bitince diğerini kullanır.

Değil yemek hazırlayıp bulaşığı makineye koymak her ayağa kalktığımda mutlaka isteyeceği birseyler vardır.

Yani bir çoğumuzun eşi sizin Eşiniz gibi....

Tabi ki hayir! Ama en azindan o an temizleyip sabah karsina alip bak hayatim dun gece boyle boyle oldu ama bu yaptigin yanlis lutfen bir daha boyle davranma diyebilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…