- Konu Sahibi zeynep1461
-
Konu sahibi simdi kendisiyle yuzlesince de hayal kirikligi ve stres yasayacagi icin cok ustune gitmek istemiyorum ama yazdiklarini okuyunca ben de cok bencil davrandigini dusundum, her seyden once... İnsallah kendine disardan bir gozle bakar ve bazi seyleri degistirir.Şaka gibisin, çok bencilsin.
Üniversitedeyken kusan arkadaşımın bile pisliğini temizlediğimi bilirim. Bu işler böyledir, biri dağıtır, biri sağlam kalır.
Senin sosyal hayattan anladığın da eşinle uyuşmuyo bence. Adam haklı, bunu kabul et.
valla benim duyduklarımla eşimin arasında dağlar kadar fark var tabi yalan konuşmuyorlarsa.bu arada yanlış anlaşılmasın eşimin sofrasını hazırlarım ütüsünü yaparım gerçi şuan konuşmuyoruz ütü yemek falan yapmıyorum evdeŞu demek oluyorki..biraz sizden iyi değil kötü durumda olanları düsünün ve sükredin bence..
Çevrenizden duyduğunuz o dört dörtlük evlilik hikayelerinide o kadar önemsemeyin..kimse kusursuz değiil..
evlenmeden önce de böyleydi ama evlendiğimizde değişir diye umud ediyordumnasıl dayanıyorsunuz siz bu adama.. önceden de böyle miydi yoksa evlenince mi değişti
evet anlatamadığım şeyleri söylemişsiniz ,biz bu anlatıklarınızı yapmıyoruz.eşimin izlediği film türlerini ben sevmem o benim izlediklerimi sevmez.o fitnessa gider benimle yürüyüş yapmaz.2 haftada bir veya haftada 1 dışarı çıkar gezeriz maalesef
eşimle evleneli 2 yıl oldu
ikimizde çalışan insanlarız ;eşimin relax vurdumduymaz tavırları,beni çok sinirlendiriyor bir elinde kumanda ntvspor trtspor önünde interneti ver dünyada ondan mutlusu yoktur bir yerlere tatile gitmek,geziye çıkmak hep benim çabalarımla oluyor.ama bişey yapmak istediğimde hayır derse kıyameti koparıyorum.
eşim temizliğe yardım etmez ama kahvaltı hazırlar bazen canı isterse yemek yapar,bulaşıkları makineye koyar alır çok tertipli olmasa da yinede kötünün iyisidir diyebiliriz(çalıştığım yerde kadınların kocalarından bahsediyor benimki o anlatııkları koca profilinin yanından geçmez)
temizliğe kesinlikle yardım etmez sevmiyorum diyor çok zorlanıyorsan yardımcı çağır parasını verelim diyor.
bir yere gidelim şunu yapalım dediğim de beni reddetti mi elimde değil çok sinirleniyorum ona göre ben çok kavgacıyım,saldırgan agresifim.
birde geçen konumda da bahsettiğim yatak odası hayatımız da iyi değil eşim çok istekli bende istek yok o da bu sorundan sıkıldım istersen boşanalım demişti aseksüelsen benimle niye evlendin demişti.(vajinusmus değilim)
kv konusunda ise sıkıntım yok zaten olsa da sallamam.zaten kv etkisiz eleman gibi hiçbirşeye karıştığı yok olumlu veya olumsuz anlamda.
sonuç olarak ;en son eşli bir yemeğe davet edildim ,geçen sefer gittiğimizde çok sıkıldım tanımadığım etmediğim insanlar gitmeyecem dedi çıktı işin içinde ben yine kıyameti kopardım küstük.
bana dediği sen agresif sinirlisin ben rahat sakin ,aramızda ten uyumu yok cinsel hayatımız berbat,eee çocuğumuz da yok bu evliliği yaşlarımız çok geçmeden bitirelim anlaşmalı boşanalım birbirimize hayatı zehir etmeyelim diyor.maddi sıkıntımız yok,gurbette değiliz,karışan eden aileler yok,arkadaşlarıya sürekli takılıp,içip eve geç gelen bir kocan yok ama seni mutlu etmeye hiçbirşey yetmiyor diyor.
şimdi konuşmuyoruz.bir gün mahkeme tebligatı gelir mi ondan emin değilim bir delilik yapar mı.
onca hayallerle emeklerle kurduğum yuvam dağılır mı.kafamda deli sorular.elalem ne der orası zaten ayrı sorun.
bizde genç çifler gibi hafta sonları gezelim dolaşalım ,birlikte bişeyler paylaşalım istiyorum,bana arada sırada hediye alsın istiyorum değeri önemli değil 1 liralık toka alsın beni düşündüğü için alsın istiyorum efendi bir insan ama onun efendiliği beni evde mutlu etmiyor işte
belki de haklısınız bizimkisi yanlış evlilik bilemiyorumİki yanlış insan, yanlış bir evlilik yapmış. E arada cinsellik de yok. Eski konunuza baktım, bunu düzeltmek için çaba da sarfetmiyorsunuz. Hatta bir açıdan bakınca eşinize acıyorum.
siz de ten uyumu olmadığını düşünüyo musunuz. eşler arasında uyum çok önemli,ilgi alanları,hobiler,müzik ve film zevkkeri sopr alişkanlığı. Bunlardan bikaç tanesini birlikte yapmak gerek kii ilişki paylaşımı ve dinanizmi artsın
Biri bana kocamı anlatıyor gibi geldi. Gerçi benimki iş yapıyor mecburen, dışarı da gitmek istiyor ama aynı sorunlar bizde de var. Ten uyumu problemi mesela. Ya da bilmiyorum eşimin utangaçlığı, geçmişte yaşadığım ilişkilerin daha farklı oluşu falan etkiliyordur belki beni. Bilemiyorum ama boşanacak bir sebep de bulamıyorum. Hamile olduğum için bu meseleleri erteledim. Eşimle konuşmuyorum ama bitince konuşacağım. Eğer olmazsa biter gibi. Ten uyumsuz evliliği kadın sürdürmese de, erkek cidden sürdürmek istemiyor. İnsan öyle evlilikten keyif almıyor yani. Boşanmak istemiyorsanız ilişkinizi canlandıracak bir şeyler yapın bence. Sonuçta cinsellik önemli.eşimle evleneli 2 yıl oldu
ikimizde çalışan insanlarız ;eşimin relax vurdumduymaz tavırları,beni çok sinirlendiriyor bir elinde kumanda ntvspor trtspor önünde interneti ver dünyada ondan mutlusu yoktur bir yerlere tatile gitmek,geziye çıkmak hep benim çabalarımla oluyor.ama bişey yapmak istediğimde hayır derse kıyameti koparıyorum.
eşim temizliğe yardım etmez ama kahvaltı hazırlar bazen canı isterse yemek yapar,bulaşıkları makineye koyar alır çok tertipli olmasa da yinede kötünün iyisidir diyebiliriz(çalıştığım yerde kadınların kocalarından bahsediyor benimki o anlatııkları koca profilinin yanından geçmez)
temizliğe kesinlikle yardım etmez sevmiyorum diyor çok zorlanıyorsan yardımcı çağır parasını verelim diyor.
bir yere gidelim şunu yapalım dediğim de beni reddetti mi elimde değil çok sinirleniyorum ona göre ben çok kavgacıyım,saldırgan agresifim.
birde geçen konumda da bahsettiğim yatak odası hayatımız da iyi değil eşim çok istekli bende istek yok o da bu sorundan sıkıldım istersen boşanalım demişti aseksüelsen benimle niye evlendin demişti.(vajinusmus değilim)
kv konusunda ise sıkıntım yok zaten olsa da sallamam.zaten kv etkisiz eleman gibi hiçbirşeye karıştığı yok olumlu veya olumsuz anlamda.
sonuç olarak ;en son eşli bir yemeğe davet edildim ,geçen sefer gittiğimizde çok sıkıldım tanımadığım etmediğim insanlar gitmeyecem dedi çıktı işin içinde ben yine kıyameti kopardım küstük.
bana dediği sen agresif sinirlisin ben rahat sakin ,aramızda ten uyumu yok cinsel hayatımız berbat,eee çocuğumuz da yok bu evliliği yaşlarımız çok geçmeden bitirelim anlaşmalı boşanalım birbirimize hayatı zehir etmeyelim diyor.maddi sıkıntımız yok,gurbette değiliz,karışan eden aileler yok,arkadaşlarıya sürekli takılıp,içip eve geç gelen bir kocan yok ama seni mutlu etmeye hiçbirşey yetmiyor diyor.
şimdi konuşmuyoruz.bir gün mahkeme tebligatı gelir mi ondan emin değilim bir delilik yapar mı.
onca hayallerle emeklerle kurduğum yuvam dağılır mı.kafamda deli sorular.elalem ne der orası zaten ayrı sorun.
bizde genç çifler gibi hafta sonları gezelim dolaşalım ,birlikte bişeyler paylaşalım istiyorum,bana arada sırada hediye alsın istiyorum değeri önemli değil 1 liralık toka alsın beni düşündüğü için alsın istiyorum efendi bir insan ama onun efendiliği beni evde mutlu etmiyor işte
Olaylara cok sert tepkiler veriyorsunuz. Yani devam ettirmek istiyorsaniz once kendinizi degistirmeniz şart. Siz degisirseniz bence eşiniz de degisecek. Ama şuan bu hırçınliginiz karsinizda kim olursa olsun o kisiyi sizden uzaklaştirir. Burada tavsiyeler vermeye calistik ama mesela benim onerilerime bir cevabiniz bile olmadi. Sonucta sizin fikir almak istemeniz uzerine yazdik. Kendinizle yuzlesmek zor tabi ki ama olaya disardan bakan kisiler olarak durumu bu sekilde gorduk. Kendinizi degistirmezseniz bu hircinliginizi esiniz degil baskalari da cekmez. Durum bu yani...valla benim duyduklarımla eşimin arasında dağlar kadar fark var tabi yalan konuşmuyorlarsa.bu arada yanlış anlaşılmasın eşimin sofrasını hazırlarım ütüsünü yaparım gerçi şuan konuşmuyoruz ütü yemek falan yapmıyorum evde
Her birey cinselligi once kendisi icin yasamali, normal şartlarda da sizin de keyif almaniz beklenir yoksa cinsellik sadece erkekler tatmin olsun diye yok ki. Bu yuzden bir cinsel terapist size yardimci olabilir. Bircok kadin sadece eşi için eşiyle birlikte oluyor ancak bu çok yanlis. Cunku cinsellik de eşler arasinda bir paylaşimdir. İşini yap da bitsin gibi bir tavirla yaşanan cinsellikten erkegin de memnun olacagini sanmiyorum. Cunku erkek de eşini mutlu etmek ister...ten uyumu ne tam olarak onunda ne olduğunu bilmiyorum.cinsellikten keyif almadığım onun hatrı için yaptığım da bir gerçek itiraf etmek gerekirse.ortak alan olarak beraber yaptığımız fazla bir paylaşım yok
Adam haklı arkadaşım.eşimle evleneli 2 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?