Yenisi de alınmayacak şu an başka masraflarımız var. Bilgisayar çok pahalıydı ve kardeşi çok hor kullanıyor ister istemez üzüldümEşiniz temelli vermiş bilgisayarı kardeşine ,sorun da ortadan kalkmış işte, bence artık uzatmayın eşiniz eve yenisini alır, huzurunuzdan önemli değil bence.
Ya evet beni çok seviyor ben de onu seviyorum ancak devamlı gelmesi beni rahatsız etmeye başladı sizce ben mi yanlış düşünüyorum aslında bir sorun yok muBelki sizinle takılmayı seviyordur, anne babasından daha gençsiniz sonuçta. Bilgisayarın da orada kalması tabi saçma olur. Bilemedim.
Napayım vermek zorunda kaldım çok uzadı ve sıkıldımBenzer bir koca bende de var. Siz değil kocanız ve kayınvalideniz sorunlu. Özelinize saygı duymak zorundalar. Eşinizin size kızma hakkı yok, orası bir ev PlayStation salonu değil. Ben olsam bilgisayarımı da vermem ayrıca. Bir zahmet paraya kıyıp çocuğa bilgisayar alsınlar.
Yani ben de kullanıyordum bir şeyler izliyordum kendime oyun indirmiştim o yüzden azıcık üzüldümVallahi kocam kardeşine bilgisayarını hibe ettiyse ben bilgisayarın parasıyla puluuyla hor kullanmasıyla uğraşmam düşünmem yani bana ne eşime ait olan bir üründen. Önemli olan beni hor kullanmasınlar psikolojimle oynamasınlar 13 yaşında çocuk gelip her gün oyun oynayacak diye evin içinde başını beklemek zorunda kalmayım yani uzun lafın kısası hiçbir şey benden daha kıymetli değil
Benim de oyunlarım vardı film dizi falan izliyordum ve bilgisayar çok pahalı bir bilgisayar hor kullanıyor biraz o yüzden yine de üzüldümPc' yi hibe edin.Sorun ortadan kalksın. Eşinizin işi olduğunda o annesine gitsin.
Bunu aynen bu şekilde eşinize söylediniz mi?benim kardeşim ya da çocuğum değil onlar kadar tahammül edemem ki
Benim de oyunlarım vardı film dizi falan izliyordum ve bilgisayar çok pahalı bir bilgisayar hor kullanıyor biraz o yüzden yine de üzüldümben de eşime dedim alsın onun olsun artık daha
Muhtemelen küçük kızımız ergenlik dönemindedir, oğlumla aynı yaştalar . ev sıkıyor olabilir evde annesi bir şeyler söyleyip rahatsız ediyor olabilir . ama sizin oraya gelince ona değişik ferah bir mekan sürekli arkasından karışmayan biir anne olmayınca rahat ediyor olabilir . Eşiniz hibe etmiş bence hiç oturup düşünüp caninizi sıkmayın boşverin keyfinize bakın kimsenin çocuğunu avutmak zorunda değilsinizYani ben de kullanıyordum bir şeyler izliyordum kendime oyun indirmiştim o yüzden azıcık üzüldümama haklısınız tabiki. Eşim beni suçlu çıkardı çocuk sıkılıyor işte sana ne zararı var falan bilmem ne kendimden şüphe ettim size sormak istedim ben mi yanlış yapıyorum aslında sürekli gelmek istemesi normal mi diye
Evet söyledim kendisine. Ancak annemler sınırını koyuyor zaten bunu da sorun etme bari tarzında konuştu çok şikayetçi olduğumu söylediBunu aynen bu şekilde eşinize söylediniz mi?
Annesi ne konuda koyuyor sınırını? Haftada iki üç gelince oynasın işte ekstra gelmesine gerek yokEvet söyledim kendisine. Ancak annemler sınırını koyuyor zaten bunu da sorun etme bari tarzında konuştu çok şikayetçi olduğumu söyledi
Evet söyledim kendisine. Ancak annemler sınırını koyuyor zaten bunu da sorun etme bari tarzında konuştu çok şikayetçi olduğumu söyledi
Evet beni seviyor kardeşi ben de onu seviyorum aslında ancak bunun oluru devamlı buraya gelmesi değil ki. Yok ya öyle mala çok düşkün değilim ama birazcık üzüldüm yine de işte ne yalan söyleyim. Ancak tabi laptop olmadan yapamam falan demiyorum tabi sadece vakit geçirmek güzel oluyordu. Ama tabiki devamlı buraya gelmesinden iyidirMuhtemelen küçük kızımız ergenlik dönemindedir, oğlumla aynı yaştalar . ev sıkıyor olabilir evde annesi bir şeyler söyleyip rahatsız ediyor olabilir . ama sizin oraya gelince ona değişik ferah bir mekan sürekli arkasından karışmayan biir anne olmayınca rahat ediyor olabilir . Eşiniz hibe etmiş bence hiç oturup düşünüp caninizi sıkmayın boşverin keyfinize bakın kimsenin çocuğunu avutmak zorunda değilsiniz
Siz biraz malına düşkün bir insansınız galiba çünkü bu laptop bir insanın hayatında ne kadar boşluk oluşturabilir ki. Yani bizim evde bir laptop var ama eşim evdeyken müşteri arayıp fatura istemediği sürece yüzüne bakan yok
Yani ev yakın olduğu için her gün gelelim gidelim görüşelim demiyor onu söylüyor eşim bak her gün mü geliyorlar da sorun etme falan diyeAnnesi ne konuda koyuyor sınırını? Haftada iki üç gelince oynasın işte ekstra gelmesine gerek yok
Aslında kendisi de temelli vermek ıstemıyor başta diyordu ben onu kardeşim oynasın diye almadım o benim diye. Ama verdik gitti zaten artık daha ama eşim beni hiç anlamadı tabiki bu konudaAlt tarafı bir pc. Ver gitsin bu kadar rahatsızssan.Eşinin bekarken kullandığı bir pc o dilerse kardeşine verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?