Sorunlu olan ben miyim objektif yoruma ihtiyacım var🥺

Devamlı dediğin haftada bir günmüş,cidden abartmamış mısınız?
Bazen üst üste de aradığı oluyor. Bir de şöyle söyleyim mesela dün görüştük yarın görüşcez o gün için de arıyor ama ben her gün her gün görmek pek istemiyorum açıkçası ne kadar sevsem de aşırı konuşkan hiç susmuyor. Üst üste olması beni sıkıyor

Hiçbir şekilde dersin yüzüne bakmıyor. Annesini ödev yapıyorum diye kandırıp yıl boyu tüm ödevlerden eksi not almış. Hiç ilgilenmiyor ve kayınvalidem olur öyle şeyler deyip duruyor üşeniyor ilgilenmeye :)

Işte size fırsat.
"Anne ders çalışmıyor yazık bu çocuğa,başarısız olur,bir dershane mi ayarlasak "diye açın konuyu kayınvalidenize.Cocuk dershaneye giderse zaten vakti de kalmaz sıkılmaya. İyilik yapmış olursunuz hem de.

Yenisi de alınmayacak şu an başka masraflarımız var. Bilgisayar çok pahalıydı ve kardeşi çok hor kullanıyor ister istemez üzüldüm
Bak güzel kardeşim ben seni anlıyorum, çokta haklısın ama şimdi git kv ile konuş desek olay çıkacak, görece kapanan konuyu tekrar eşinle konuş desek pek anlayışlı bir tipe de benzemiyor.

Şimdi al karşına eşini, git annenlerden bilgisayarı geri iste Banu kullanacak, ona lazım desin, kardeşimi de bir daha bize oyun için gönderme Banu rahatsız oluyor istemiyor , siz de evinize bir bilgisayar alıverin desen ne olacak?
Yapabilecek mi?

Evimde sürekli üçüncü bir şahıs görmektense , bilgisayarı feda ettim diye düşünün sıkmayın canınızı diyorum.

Ortak mal ya da eşyalar genelde böyle ufak gibi gozükse de sorun yaratır. En iyisi verin bilgisayarı ben isim olursa size gelir kullanırım deyin.

Yani ev yakın olduğu için her gün gelelim gidelim görüşelim demiyor onu söylüyor eşim bak her gün mü geliyorlar da sorun etme falan diye
Senin kardeşin her gün gelse eşin kabul eder mi? Ailenle haftada iki üç görüşmek ister mi? Cevapların evetse sorun etme.

Bilgisayar kime aitti en başta ? Eşiniz evlenmeden önce, nasılsa kendisinin bilgisayarı var diye kardeşiyle ortak mı kullanıyormuş bilgisayarı ; evlerinde kardeşinin kullanabileceği bir bilgisayar var mı ?

Şuan tam ergenlik çağında bu yaşta kızım var kesinlikle o sizin yanınıza bilgisay için değil sizin için geliyor muhtemelen sıkılıyor sizinle vakit geçirmek hoşuna gidiyordur anne yasliysa birde

sorunu kökten çözmüş eşiniz. Biraz da sizin tavrınız yüzünden olmuş. Yenisini alır aman. Ama size ait ve sizin ihtiyacınız olsaydı siz haklıydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…