Sorunlu olan ben miyim objektif yoruma ihtiyacım var🥺

Ya keşke benim eşimin öyle bir kardeşi olsaydı. Ben çok severim ergenlerle muhabbet etmeyi falan oje sürme günü film izleme günü vs yapardım. Arada beraber AVM ye falan çıkarırdım. Benim eşimin kuzenleri vs var aynı mahalledeyiz ama bağ yok o yüzden sevmiyorum. Demekki siz yalnız vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Belli bir zamandan sonra odalarından çıkmıyorlar ya da arkadaş çevresiyle takılıyorlar üzmeden konuşsanız olmaz mı?

Ona uyduruk bir laptop alın kendi bilgisayarınızı geri alın iyi bir şeyse madem. Alamayacaksaniz da bırakın kalsın orada. Ben de sevmem ne öyle her hafta net cafe gibi, otursun kendi evinde oynasın siz de daha fazla kurcalamayin adamın kardeşi sonuçta yapacak bir şey yok.

Sizin evde rahat ediyor demek ki, o zaman rahat ettirmeyeceksiniz. Arada iş yapmak için oyununu bölüm, hiç bir ikram vermeyin. Tam o geldiğinde genel temizliğe başlayın rahat edemesin. Arada bu kadar oyun oynanmaz , derslerin nasıl diye darlayın. Girdiği sayfalara ve sitelere bakın, eğer uygunsa bir konuşma ya da site görürseniz eşinize söyleyin .
Si çalışıyor musunuz, evhanımı olduğunuz için mi gelmek istiyor sürekli?

Valla kimsenin çocuk bakıcısı olmayın bunu bir anne olarak söylüyorum. Kendi çocuğuyla ilgilenmeyen anne sizi düşünmez. Anne gideyim sıkıldım diyordur o da ara sor git diyordur başından atmak için yeter ki sesi çıkmasın. Çekmek zorunda değilsiniz. Kendine başka meraklar bulsun. Kendini size yakın hissediyor genç olduğunuz ve farklı biri olduğunuz için ama farkında değik abarttığının çocuk hala o yüzden çocukla annesi ilgilenmeli siz değil.

Bu mantıklı

kaynana na diyebilirsin anne surekli bilgisayar istemeyin yeni bi tane alin cocuga hem cocukta surekli benden istemez benimdr işlerim var herzaman musait degilim diyebilirsin .azcik dilini cikar agzini oynat.azcik dobra olun

Kayınvalidem de çok iyidir aslında ancak çocuğuna aşırı düşkün. Her konuda onu haklı bulur ona laf söyletmez hatalı bile olsa. yani zannediyor ki o kendi çocuğundan sıkılmıyor ya ben de asla sıkılmam neden sıkılayım ki. Beni samimi görüyor kayınvalidem ondan yapıyor bunu ancak bu konuda beni anlaması lazım haklısınız herkese en çok kendi ailesi tahammül eder ben o kadar tahammül edemiyorum maalesef bunu anlamıyorlar

kaynana na diyebilirsin anne surekli bilgisayar istemeyin yeni bi tane alin cocuga hem cocukta surekli benden istemez benimdr işlerim var herzaman musait degilim diyebilirsin .azcik dilini cikar agzini oynat.azcik dobra olun
Kayınvalidem şu an alamaz düğün yapacaklar. Ki sonra da almaz almam diyordu çünkü

Ben o her geldiğinde iş görüyorum inanın devamlı iş görüyorum hiç durmuyorum. En son geldiğinde artık ikram da vermemeye başladım önceden veriyordum. Hep oyun oynuyor girdiği hiçbir site yok. Soruyorum zaten dersler hakkında devamlı geçiştiren bir çocuk geçiştiriyor hemen. Derslerle zerre arası yok zaten kötü baya dersleri hiç ödevlerini de yapmamış hepsinden eksi alıp ailesinden gizlemiş. O istiyor ki devamlı gezeyim devamlı bir şeylerle oyalanayım oynayım falan. Evet ben işe girene kadar şu anlık evdeyım. İş bulmakta zor maalesef evde olduğumu bildiği için de devamlı darlıyor. Kayınvalidemlerde evde olduğumu bildiği için bir alışverişe gitsinler sizde dursun gelmek istemiyor alışverişe diyorlar asla evde yalnız bırakmıyorlar yarım saatliğine bile olsa

Sizin evde rahat ediyor demek ki, o zaman rahat ettirmeyeceksiniz. Arada iş yapmak için oyununu bölüm, hiç bir ikram vermeyin. Tam o geldiğinde genel temizliğe başlayın rahat edemesin. Arada bu kadar oyun oynanmaz , derslerin nasıl diye darlayın. Girdiği sayfalara ve sitelere bakın, eğer uygunsa bir konuşma ya da site görürseniz eşinize söyleyin .
Si çalışıyor musunuz, evhanımı olduğunuz için mi gelmek istiyor sürekli?
siz söylemezseniz sizi anlamalarını bekleyemezsiniz, açık ve net bir şekilde konuşun, dersleri kötü gelmesin, kötü arkadaşlar edinir, benim işlerim var , her seferinde reddetmek istemiyorum dersiniz. Kayınvalideniz iyi insan ve kızını seven bir anne olsa derslerine özen gösterir ve sürekli başka bir eve gitmesine izin vermezdi. Çok konuşan bir koz dediniz, büyük olasılıkla annesine de öyle geliyorlar , size gönderip kafası rahatlıyor .
Cevap vermediniz ama siz evde misiniz bütün gün, ev hanımı

Eşim almak istemiyor. Kayınvalidemlerde almayız diyorlar. Evet bilgisayar baya pahalı bir bilgisayar ve kardeşi baya hor kullanıyor üstünde yemek yiyor küt küt çarpıyor yanlışlıkla etrafa ben de biraz sahiplenmişim sanırım üzülüyorum ister istemez ama yapacak bir şey yok şu an onlarda eşim de yenisini almam geri isterim bir ara diyor

Asla öyle vakit geçirilmiyor. İstemiyor ki yalnızca konuşmak anlatmak istiyor ve cidden anlatırken o kadar yavaş anlatıyor ki bir cümleyi dolandıra dolandıra. Şimdi tanımadığınız için anlatmak öyle zor geliyor ancak yaşına göre de farklı davranıyor algısı hiç yok kendinden 5 yaş küçükler gibi davranıyor. Yoksa o şekilde vakit geçirilecek bir çocuk olsa inanın çocukları bende seviyorum öyle vakit geçiririm. Yine elimden geldiğince iyi davranıyorum ancak cidden aşırı yorucu bir çocuk eşim falan bile sıkılıyor konuşmasından bir yerden sonra dinlemiyor falan

Anladım , yanı evde tek başına bırakılamayacak kadar sorunlu bir çocuk . Tüm gün evdeyseniz biraz zor , acil işe girmeniz lazım ki , yorgunum , işe gideceğim diyerek kurtulabilin.
O her aradığında dışarda bir il çıkarın, ben şıraya gidecektim diye, ya da misafir gelecek arkadaşım gelecek olmaz deyin. Kesin çözüm olmaz ama yapacak birşey yok.
Arada tersleyin çocuğu , gergin gelmek zorundaymışım, gelecek hafta gelemesin haberin olsun işim var , çok konuştuğunda duymamamızlıktan gelin, ters ters bakın, bişey anlatmaya çalıştığımda olumsuz konuşun belki o zaman biraz uzaklaşır.
Kocanız dersleri konusunda bir yorum yapıyor mu?

Kayınvalidem aslında genç ama asla dersleriyle ilgilenmek istemiyor. Ödevini yaptın mı diyor gidiyor odaya meğer oyun oynuyormuş sonra gelip yaptım diyormuş. Kayınvalidemde asla ilgilenmiyor bakayım ödevine falan asla demiyor. Ve ne yapsa olur normal çocuktur diyor. Çok fazla anormal davranışı ve konuşması var ama kayınvalidem her şeye normal olur öyle falan diyor. Güya benim samimiyetime güveniyor ancak beni de anlaması lazım. Çokta tatlı bir kadın normalde hiç kırmak istemiyorum. Yazdım aslında yukarıda ben şu an çalışmıyorum yeni evlendim zaten yeni bir şehirdeyim elbet çalışmayı düşünüyorum ancak şu anlık evdeyım buna da güveniyor tabi

Aslında evde tek başına durur ancak kayınvalidem çok pimpirikli aşırı üstüne düşüyor 3 yaşında bir bebekmiş gibi. Terslemem anında annesine yetiştirir. Etrafında terslemeyen arkadaşlarına falan bile sanki herkes ona kasıtlı bir şeyler yapıyormuş gibi anlatıyor anında her şeyi abartarak yetiştiriyor. Ve eşim kızıyor evet baya öfkeleniyor hem de ancak kaale bile almıyor eşim konuşunca ağlıyor ya da yere bakıyor falan sonra yine aynı şeyi yapmaya devam ediyor

Yenisi de alınmayacak şu an başka masraflarımız var. Bilgisayar çok pahalıydı ve kardeşi çok hor kullanıyor ister istemez üzüldüm
Bilgisayardansa huzur önemli bilgisayarı gözden çıkarırdım yeter ki huzurum bozulmasın

O zaman iyi davranmayın, evdeki annesi büyük olasılıkla bıktı. Yetişkin oğlu olduğuna göre çok da genç değil.
Biraz ters davranmaya başlamanız gerekiyor, herşeyi çok yavaş anlatıyorsun dinlerken sıkılıyorum , sen en iyisi git bunları annene anlat , o senin anne siye konuşun. Sen neden 6-7 yaşındaki çocuklar gibi konuşuyorsun, biraz genç kız gibi düzgün konuşmuyorsun.
O bişey anlatmak istediğinde of şimdi senin anlatacağın şeyi kafam kaldırmaz diyerek tersleyin .
Evde iş yaptırmaya çalışım, bilgisayar oynamaya mı geldi , hadi gel şu rafları silmeme yardım et, şuranın tozunu alıver, yemek mi yapıyorsunuz, şurdan suyu getir, tuzu getir, baharatı dolaptan getir, şu çöpleri atıver gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…