Sosyal hesaplar!

Arkadaşım kaç tane konu açmışsın, bu adamın mayası bozuk, affedeceksin tekrar aldatacak, hayır bir de üste çıkarak aldatıyor ve eziyor seni farkında mısın? Paranoyak birine dönüşürsün farkında bile olmadan, ilerde olacak ilişkilerinide etkiler bu. Özgüvenini kaybetmeden, kompleksli bi insana dönüşmeden kendine bir iyilik yap ve çıkar şu adamı hayatından.

Ya oğlan çok düşkun ona. Hatta çevremde de durumumuzu bilenler der ki sen ayrılirsan çocuk kafayı yer. Bu kadar düşkun olunur mu derler. Ben ne yapacam bundan sonra, bilmiyorum!

İstiyorum istiyorum. Hayatımdan çıksın istiyorum. Bunu gerçekten istiyorum.

Yanıma bir arkadaşımi alıp onun çalıştığı yere gideceğim. Mesajları kendi telimden onun teline atıp hiç bişey sormayıp hayatımdan çıkmasını isteyeceğim. Oğlumu da alamaz daha. Hiç bişey isteyemez. Elimde deliller var. Kuvvetli delil var bu sefer.

Kafayı yersen eşine dert sanki olan sana bebeğe olur.Surundur ikisi ni de . Kadını da mahkeme ye ver

Ona şans verdiğin icin sorguluyorsun canım senin Vicdanın rahat olsun hiç bunalıma ömür boyu bu adamın yüzünden tedirgin olucaktin sal ipini ne hali varsa görsün yavruna gelince aslanlar gibi yaşarsınız böyle karakter yoksunnunu örnek alacağına şerefli bir hayat sürer ne kolay ayrıl diyorsun demezsin değil mi ? Bir sonraki adım eve getirmek olucak o kadar arsiz bir profille karşı karsiyayiz

Kendi telefonun dan keşke ekran görüntü su çekip kendı telefonu na at

Adamın alkolünü dışarı hayatını aldatmasıni herseyini çektim. Nedir zaman kötü zaman evladım anne bababa ayrı kalmasın. İyi b.k ettim kendime ettim. Dua edin ne olur ?

Ya oğlan çok düşkun ona. Hatta çevremde de durumumuzu bilenler der ki sen ayrılirsan çocuk kafayı yer. Bu kadar düşkun olunur mu derler. Ben ne yapacam bundan sonra, bilmiyorum!
Önce bir pedagoga gidip çocugunuz için neler yapabilirsiniz onu öğreneceksiniz. Babasına düşkünlüğünü anlatacaksınız. O size bir yol çizecek. Oğlunuzla konusup bu süreci atlatmasına yardımcı olacak. Gerekirse seans seans götürüceksiniz. Boşanma aşamalarındaki olumsuzlukları asla yansıtmayacaksınız. Boşanmadan sonra çocuk babasıyla düzenli bir şekilde gorusecek. Gitmek istediğinde götürüceksiniz. Babasının evinde de kendine özel odası olacak. Aranızdaki sürtüşmeleri yansıtmayacaksınız. Benim iki teyzemde cocıkları cok kucukken boşandı. Ama çocukların maşallahı var henüz psikolojilerinin bozuldugunu gormedik hemde kaç sene oldu. Gereken özeni gösterirseniz çocuk hasar gormez. Elbette etkılenir ama atlatması zor olmaz. Anne perişan baba başka kafalarda. Bu ortamda büyümek onun için çok daha zor olacak inanın.

İnşallah dediğin gibi olur. Çocuğum çok Hassas çünkü. Gerçekten sadece ona üzülüyorum. Sabah kalkıp ise gideceğim ve göz kırpmadim. Hakkım helal değil...

İnşallah dediğin gibi olur. Çocuğum çok Hassas çünkü. Gerçekten sadece ona üzülüyorum. Sabah kalkıp ise gideceğim ve göz kırpmadim. Hakkım helal değil...
Kalk bi tekme yle uyandır köy kapının önüne yeterrrrrrrr patladim sinirden daya miyorum ya

Kalpazan eşşek evde Karina bir iyiliğin dokunmaz dersin kazanova nasıl ele geçirdi n teli şifreleri anlatsana canım ?ne zamandır varmış birde
Zamanını bilmiyorum ama çok olduğunu sanmıyorumm. Tel şifresini Allah tarafından herhalde tek deneme ile buldum. AçTim. Açık vermedim. Takip ettim. Sonuca bu gece ulaştım.

Alkolün etkisi geçmiştir .Esse oğlu essek yatmasın evde uyandır . öyleyse neyi bekliyor Sun . Uykusunu almasını mi
Çocuk 1 saat sonra okula gidecek. Çocuğu bagris cagris esliginde gönderemem. İlk zamanlarda yaptım bu fevriligi şimdi sakin olup burnundan getirecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…