Sosyal hesaplar!

İşte bir kere aldatan namus ve haysiyet yoksunu insanın ahlaksızlıkta seriye bağlayacağının kanıtı bir konu.

Konuyu okumuştum şüphe falan değil adım gibi emindim ihanetten ama yorum yazmadım size üzülmeyin diye.

Şimdi gözünüzle gördünüz. Allah size güç kuvvet versin ve kurtulun bu aşağılık adamdan.

Aynen, bir gece var bir gece yok. Bir gece içiyor bir gece içmiyor. Bir gece geç geliyor bir gece evde. Böyle bir adam. Oğlumda ağlardı babası geç gelince. Zaten oyun da oynamaz çocukla. Evle de alakası yok. Sanırım çok değişen bir şey olmayacak. Ama zor bu işler yine de. içindeyim hep. zor gelirdi bana. Başıma geldi yine zor. Allah bu gibi durumda olanların yardımcısı olsun.

Aynen, bir gece var bir gece yok. Bir gece içiyor bir gece içmiyor. Bir gece geç geliyor bir gece evde. Böyle bir adam. Oğlumda ağlardı babası geç gelince. Zaten oyun da oynamaz çocukla. Evle de alakası yok. Sanırım çok değişen bir şey olmayacak. Ama zor bu işler yine de. içindeyim hep. zor gelirdi bana. Başıma geldi yine zor. Allah bu gibi durumda olanların yardımcısı olsun.

üzüldüm
Allah yardımcınız olsun
eşiniz ısrar etmedi mi bi yalvarma bi bişey
bu kadar mı kolaydı yaaa
çocuğunuz kaç yaşında Allah onu bağışlasın
Çocuğum 6 yaşında bu ayın sonunda bitiriyor hatta 6 yaşını. Oğlum çok tatlı:) Çok akıllı. inşallah anlayışla karşılar.

Seni çok çok severim ben...
Belki bilmezsin de gerçekten çok severim seni...
Allahım yardımcın olsun,işlerini kolaylıkla halledersin inşallah...
Çok teşekkür ederim ablacım:) Kalp kalbe karşı. Bende seni seviyorum. Sende beni anlayan insanlardansın. İnşallah huzuru ve mutluluğu bulurum. İnşallah.

Gözümle gördüm herşeyi. Rabbim her seferinde önüme çıkarttı. Bu seferde çıktı karşıma. Bende biliyordum. hissettim ve hissettiğim kişi ile yakaladım. İnşallah kurtulacağım, pazartesi dilekçelerimiz yazılmış:)

Anlaşmalı mı boşanıyorsunuz.

Ha bu arada o kızda bekar, hiç evlenmemiş. Evli olduğunu da biliyormuş benim öküzün.
Cok uzuldim gecmis olsun Allah yardimciniz olsun kadin mesaj attiginizda ne dedi hala devam mi edecekler birde of icime oturdu yemin ederim ya pislikler Allah cezalarini versin

Kadin tanidiginiz biri mi hemde

Allah belalarini versin ser.sizler yakin miydi
Yoo değildi. Hiç konuşmuşluğum yok. Ama tanıyorum. Zaten verecek belalarını. Yanlarına kalmaz hiç bir şey. Zaten yapamıyorduk bu da bana ALlah tarafından gelen mükafat oldu en azından çocuğumu alır, onu yapar bunu yapar derdi yok. Kadının adı çıkmasın diye ağzı kapalı susuyor.

Ciksin adi o rezilin. Her seyi oraya cikarip rrzil etsene arkadsim yuzleri kalmasin

Kadını ifşa etmeyecekmisin canım bak sonra çok içine dokunur istemediğin şekilde ilerlerse hayat

Ciksin adi o rezilin. Her seyi oraya cikarip rrzil etsene arkadsim yuzleri kalmasin
Hayırlısı ile bir boşanım da burada zaten hemen yayılıyor her şey. Gizli kalmaz iş yerlerinde bu işler. Ben kendimi bi zararsız ziyansız temizlimde. Sonrası felaket olacak zaten.

Kadını ifşa etmeyecekmisin canım bak sonra çok içine dokunur istemediğin şekilde ilerlerse hayat
Dedim bir kaç kişi biliyor. Boşanma bittikten sonra da yayılacak yine. Bilinecek zaten kadın. Ama ben önce şu boşanma işini bir atlatayım. Ne halleri varsa görsünler. Evli olduğunu bile bile yapıyorsa zaten o kadının rezil olmasından ne olur ki . yüz yoktur onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…