Sosyal hesaplar!

Anlayamadım ama ?

ooo çok geride kalmışsın. adam 2 kez aldatmış, 3. de ortaya çıktı. inkar bile edemedi! bir kadın şüpheleniyorsa vardır birşey.

En azından içim rahat. İlkinde kestirip atsaydım pişman olurdum. 2. ise benim salaklığım o nedenle 3 de kesinlikle dur demem gerekti. Ne olur çok dua edin. Sadece korkum çocuğum. Benim zaten onunla doğru düzgün ne bir cinsel hayatım vardı. Ne de bir paylaşımım. Tek sıkıntım oğlum. O iyi olsun üzülmesin.

tesetturlu felan mısınız

Canım durum "eşim sosyal medyada hiçbişeyimi beğenmiyo yorum yapmıyo" değil adam karısını koymuyor evli değil gibi göstermeye çalışıyor kendini konu o değil.

bence bir çocuğun mutluluğu annesinden geçiyor. mesela oğlum babasına aşık. 3 yaşında çocuk babasına sarılıp benimmmmmm diye haykırıyor. benim oğlum ol diyorum hayır anne babanınım diyorum ama gelgelelim eşim bana şakasına anneyi dövelim mi diye el kaldırınca aman Yarabbim ortalığı birbirine katıyor. benim bir damla göz yaşıma dayanamıyor. ben mutsuzsam o da mutsuz.
anneler olarak biz çocuğun çamaşırını yıka, yemeğini yap, bulaşığı topla, odasını topla, en sevmediği banyoya götür zorla, üzerini değiştirmeyle uğraşırken babalar sadece oyun gezme işini üstleniyor. o yüzden baba eğlenceli geliyor. ama yaş aldıkça anlıyorlar en büyük özverinin anne de olduğunu.bence sen o kısmı çok düşünme. alışacak illa ki. üstelik ileride gurur da duyacak. annem bizim için savaş veren fedakar dürüst bir kadın diyecek

Birde ben suna ınanıyorum
Babasını kaybeden veya babadan kalan cocukların yaraları bence daha az oluyor maddı bır sıkıntı yasanmazsa , ama anneden kalan cocugun hayatı kayıyor. Babalar bakmıyor bakamıyor ama annelık baska bısey

Ben de aynısını soracaktım. Bazı erkekler hem kendi tesettürlü birini ister sonra utanır fotoğraf koymaktan arkadaşlarıyla tanıştırmaktan. Malesef böyle saçma huyları olanlar var.

iyice saçmalamışsınız yani. o utanmak değildir. eşini kıskanmaktır en fazla. ya da mahrem diye düşünüyor olabilir. tesettürlüyüm birçok da tesettürlü arkadaş tanıyorum eşlerinde asla denk gelmedim böyle birşeye.

evet kesinlikle öyle. çünkü anne çalışsa bile 24 saat gözü çocuğun üzerinde bir şekilde. babalar daha esnek farkındalıkları daha az. ben oğlumun nefes alışından anlarım tüm ruh halini eşim öyle değil. anne kutsaldır.

Benim görüşüm böyle demedim. Hemen ne güzel saldırmaya yer arıyorsunuz. Ben böyle erkekleri gördüm daha önce. Var böyle erkekler yani uydurmadım. Aldatan adama bunu mu yakıştıramadınız çok mu imkansız bir şey. Daha önce arkadaşlarım böyle saçma durumlar yaşadılar. Ben sadece belki altında bu yatıyor mu diye sordum.

ben böyle birşeyi bile düşünüp sormaya utanırdım. açıksın diye acaba senden utanıyor mu falan dediği mi düşündüm de gerçekten hiç yakışı kalmayan birşey. saldırmak için değil, benim gibi kapalı insanları rahatsız edebilecek bir yorum olduğu için alıntıladım.

Tesettürlü neden rahatsız olsun adamın ayıbı olur böyle bişey. Açık diye de utanan erkekler var emin ol. Ben tam tersine kapalı birini rahatsız edecek bişey olduğunu bildiğim için eleştirerek söyledim bu hareketi. Açık diye ailesi ne der diye tanıştırmaya utanıyor çekiniyor mesela. Oluyor bunlar yani.
Ona hak vermeye falan çalışmadım aslında. Karısını eleştiren, beğenmeyen kendi göbeğine keline bakmadan aşağılayan binlerce adam var. Bu da onlar gibi bişey. Aynı durumu üniversitede arkadaşım yaşadı. Bu bunu yapan erkeğin ayıbı yani. Ama hani olaya aldatma mı diye yaklaşılıyor ya belki başka bişey mi yatıyor diye söyledim.

Burası bir forum utanılacak bir durum yok ki arkadaşın sorusunda bir durum tespiti yapmaya çalışmış, açıkçası benim de aklıma ilk o soru gelmişti. Çünkü çevremizde çok var eşine çaktırmıyor gurur duyuyorum ayaklarında ama eşi kapalı olduğu için istemiyor yanında. Annem gibi duruyor diyeni gördüm.

Evet annelik çok farklı. Benim babam vefat etmiştir. Çok düşkündük biz de babama. Ama gel gelelim annenin yaşaması daha da farklı. Allah eksik etmesin başımızdan

Ayyy cok alemsiniz tesetturlu ler modern! olamiyomu ayrica bakimli.hem modern hemde bakimliyiz cok ŞÜĶÜR....
Tesettürlüler için bir şey yoktu ki bu mesajda. Bu konuyu kapatalım. Sonra konum kapanacak bundan dolayı. Konumun kapanmasını istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…