Sosyal hesaplar!

Ama şifresini falan muhakkak biliyorsundur. Veya resmin vardır evli olduğu bellidir. Bizde öyle bişey yok. Zaten bizim çevremiz ortak ki ben öyle çok resim paylaşan biri de degilim

Bu piskinligj beni öldürüyor zaten. Boşuna çaba, boşa zaman harcama, boşa geçen yıllar...

Diğer konularinizi bilmiyordum geri döndüm baktim da boşuna kendinizi yiyorsunuz en temiz boşanmak. Ama sanırım iki kere aldatilip cesaret edemediyseniz ve hatta o boşanmak istediği halde devam ettiyseniz siz ayrilamazsiniz.
Bence bu adam çekilmez iğrenç bir koca versiyonu ama siz bosanmayacaginiza gore bu kadar iz sürüp kendinizi yormamalisiniz.
İki kere yakaladiniz değişen bisey yok üçüncüye hic gerek yok. bosanmayacaksaniz cidden kurcalamahin çünkü bariz aldatıyor normal değil su yaptıklari.

Tabik
Tabiki kabul edemem insan dha cok suphelenir byle yapinca yani altinda baska bsey vardr bence eslerin gizlisi saklisi olmaz

Eşin seni internet araciligiyla aldatmisti diye biliyorum. Zaten adamin sicili bozuk. Uzgunum ama aciyi yapacagim, bence yine aldatiyor seni. Umarim yaniliyorumdur.

Bir yerlerde bunu kabul eden birileri vardır da siz neden kabul ediyorsunuz onu merak ettim ben de?

Çok yakından tanıdığım birinin eşi böyleydi, ama roller ters kadın adamı eklemiyordu. Kadın adamı aldatıyordu birebir yakından şahidim. Eklememe sebebi de saçma sapan kavgalar çıkarıp, yok sen bana güvenmiyorsun, guvenmeyi öğrenene kadar eklemiyorum falan filan.

Hadi diyelim sizinki bi şey yapmıyor, insan ne diye durduk yere karısının aklına böyle şüpheler sokar deli mi bu adam?

Böyle şüpheyle yaşamak çok zordur, Allah size sabır versin. Eğer telefonu şifreli değilde çaktırmadan alın kullandığı hesaplardan şifremi unuttum telefona yolla seçeneğini bi deneyin

Adam ederim belki diye düşündüm. Belki yola gelir dedim ama adam hep bir atraksyon peşinde. Ağzıma geleni saydiktan sonra eve geri geliyor ve diyor ki " ızgara yapmaya gidelim mi? " vallahi Pes dedirtiyor. Normal değil ki.

Evet şüphe ile yaşamak gerçekten zor. Ama bu sefer burdan arkadaşın dediğini yapacam ve whatsup web i indirip denicem. Sosyal hesapları açık zaten kapalı değil yani onun Telinde açık. Ama şifresini bildiğimi bilmiyor zağar.

Oyy oyy oyy!!!
Düşünemiyorum bile...kesin ve net boşanma sebebi.

uyku ilacı katın çayına, uyusun. takılın fink atın hesaplarında.

hatta karımı çok seviyoruuuum diye fotonuzu paylaşın profilide. whatsappında durum mesajınızı da böyle yazın. sonra da basın tekmeyi gitsin.

bu 2. aldaatılma vakası gibi baksanıza.. sizin kendi canınıza gareziniz mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…