Sosyal hesaplar!

Ben asıl eklememeyi anlarım da telefon şifresini neden vermesin? Flört mü ediyoruz kocam sonuçta. Siz bence eklemesini beğenmesini boşverin de şifresini alın neler dönüyor o sosyal medyalarda.. daha geçen birisi konu açmiş kocam faceden biriyle konuşuyor diye.. bu arada ikinizde kapatın bence olmaması daha iyi o illetin.

Bir restleşme sonucu biz de tel şifrelerimizi değiştirdik ama bildirimler falan hep kilitli ekrana düştüğünden herşey ortada telefonlar da ortada,

Yalnız sosyal medyada eklememe olayı bizi bozar, gerçi biz zaten nerdeyse bir yıl önce faceyi falan kapattık ohhh be dünya varmış, o kim bu kim yok şu niye yorum attı bu niye beğendi yok.

Kocanız bir haltlar yiyor gb

Bende öyle dedim. Boşanda kim var ise git mutlu ol. Ben seni tutmuyorum. İstemiyorum. Niye mutsuz ediyorsun. Sırf çocuk için yapıyorsun. Ne gerek var diyorum. Bana sen pazartesi doktora git diyor.
Birde hasta muamelesi! Önce kendisi gitsin tavsiye edinde. Neticede bir sıkıntı varsa kendi sayesinde olmuştur

Eşiniz bir şeyler karıştırıyormuş gibi geldi bana. Eşim sadece iş durumları için hesap açmıştı, gördüm ve "Neden yokum ben?" dedim. Hemen ekledi.

Hadi hesapları geçtim, bir insan telefonuna neden şifre koyar ki?

Şüpheli hareketler bunlar.

Evet öyle olmuştu ve o zamanda hissetmistim. Allan bir şekilde önüme döktü şimdi de hissediyorum. Masum değil

Daha önce aldatmissa kesinlikle masum değildir.
Ben bir kere aldatanin hep aldatacagina inanıyorum genelde bir yerden sonra yine kaşları gözleri oynuyor ve nasılsa bir kere affetti yine affeder rahatlığına kapiliyor.
Bence affetmeyin yine kanitlarsaniz aldatildiginizi.
Bir omur bunun pesinde delil toplayıp gezip psikolojinizi ki bozcaksiniz?
Siz çocuğunuz için bu cirkinliklerle mücadele ederken o yine guveninizi yıkıyor sizin verdiğiniz sansla dalga geciyorsa hiç kendinize yazık etmeyin.
Neden hep çocuğu siz dusunuyorsunuz, yuvayı hep siz dusunuyorsunuz ki?
Adam güvenini zor kazandım diyeceğine telefonunu sosyal medyayı sizden uzaklastiriyorsa bedelini ödemeli. Bir kere de o bedel odesin

Kesinlikle bir şey saklıyor. Empati yaptım da çıldırırdım heralde, izin veremem böyle bir şeye.
Sorun çıkarırmışmışsınız, farklı şeyler anlamaktan daha mı kötü!

Geçmişte açtığınız konulara baktım da zaten çoktan bitmesi gereken bi evliliginiz varmış . Hatta boşanmanin eşiğinden dönmüşsünüz .
Kesin biseyler karıştırıyor . Yoksa sizi niye eklemesin ? Telefonunu saklasın ki ?

Nedeni belli hesaptaki kişiler "bu kadın kim?" diye sorarsa, diye eklemiyor, evli olduğunu bilmeyen kadınlar var sanırım facesinde

Eşinin telinin şifreli olması zaten problem.Bi arkadaşında eşinin böyle sifreliydi bize hiç normal gelmiyordu tabi kendisi de farkındaydı normal olmadığının . Sonra ortaya çıktı iş yerindeki arkadaşının karısıyla gorusuyorlamis . Yani eşinin hı durumu normal değil . Özel alan hayat falan hikaye evlilikte olmaz özel alan .

Bazı paylaşımlarını sadece arkadaş olanlar görsün şeklinde ayarlayabilir. Yani açık olsa da hesaplar siz herşeyi göremeyebilirsiniz. Bu durumda başka bir isimle fake hesap açmayı deneyebilirsiniz. Ya da siz de aynısını yapın. Siz de esrarengiz takılın.

Evet öyle olmuştu ve o zamanda hissetmistim. Allan bir şekilde önüme döktü şimdi de hissediyorum. Masum değil
kocanın ne tıynette biri olduğunu biliyorsun. seni eklememesi önemsiz kalmıyor mu sence? telefon şifresini bilsen ne olacak? boşanacak mısın?

Esimde de ben ekli deyilim bir suru erkek arkadaslari varmis karimin resmini niye gorsunler diyo aciklama da bu ama sifrelerini ben bilirim girip bakarim o kadar israr ettim ne gerek var densiz insan cok falan filan diyo baslarda cok takiliyodum ama artik umursamiyorum bende

Anlasin ikinizde silin gitsin. Og mis gibi kafalar.. Biz oyle yaptik.. Sade telefon icin oyunlarda kulaniyoruz.. Oylesine kimseyle arkadaslik yok..

Bu piskinligj beni öldürüyor zaten. Boşuna çaba, boşa zaman harcama, boşa geçen yıllar...

Herkese açık olabilir ama onun yaptığı yorumları göremezsiniz.O nedenle eklemiyor olabilir.Arkadaş olunca takip edince su kişi suraya yorum yaptı gibi uyarılar geliyor ya onu kastediyorum.

Bende onu dedim. Yaptığın normal değil gizli saklın olmasa şifre olmaz açık olur hersey. Evliliğin suyu çıktı bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…