- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Birde hasta muamelesi! Önce kendisi gitsin tavsiye edinde. Neticede bir sıkıntı varsa kendi sayesinde olmuşturBende öyle dedim. Boşanda kim var ise git mutlu ol. Ben seni tutmuyorum. İstemiyorum. Niye mutsuz ediyorsun. Sırf çocuk için yapıyorsun. Ne gerek var diyorum. Bana sen pazartesi doktora git diyor.
Evet öyle olmuştu ve o zamanda hissetmistim. Allan bir şekilde önüme döktü şimdi de hissediyorum. Masum değil
kocanın ne tıynette biri olduğunu biliyorsun. seni eklememesi önemsiz kalmıyor mu sence? telefon şifresini bilsen ne olacak? boşanacak mısın?Evet öyle olmuştu ve o zamanda hissetmistim. Allan bir şekilde önüme döktü şimdi de hissediyorum. Masum değil
Bu piskinligj beni öldürüyor zaten. Boşuna çaba, boşa zaman harcama, boşa geçen yıllar...Daha önce aldatmissa kesinlikle masum değildir.
Ben bir kere aldatanin hep aldatacagina inanıyorum genelde bir yerden sonra yine kaşları gözleri oynuyor ve nasılsa bir kere affetti yine affeder rahatlığına kapiliyor.
Bence affetmeyin yine kanitlarsaniz aldatildiginizi.
Bir omur bunun pesinde delil toplayıp gezip psikolojinizi ki bozcaksiniz?
Siz çocuğunuz için bu cirkinliklerle mücadele ederken o yine guveninizi yıkıyor sizin verdiğiniz sansla dalga geciyorsa hiç kendinize yazık etmeyin.
Neden hep çocuğu siz dusunuyorsunuz, yuvayı hep siz dusunuyorsunuz ki?
Adam güvenini zor kazandım diyeceğine telefonunu sosyal medyayı sizden uzaklastiriyorsa bedelini ödemeli. Bir kere de o bedel odesin
Bende onu dedim. Yaptığın normal değil gizli saklın olmasa şifre olmaz açık olur hersey. Evliliğin suyu çıktı bizde.Eşinin telinin şifreli olması zaten problem.Bi arkadaşında eşinin böyle sifreliydi bize hiç normal gelmiyordu tabi kendisi de farkındaydı normal olmadığının . Sonra ortaya çıktı iş yerindeki arkadaşının karısıyla gorusuyorlamis . Yani eşinin hı durumu normal değil . Özel alan hayat falan hikaye evlilikte olmaz özel alan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?