• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Benim evi b.k götürüyor şu an ben yatakta keyif yapıyorum

Bi de allahını seven abidik gubidik hamile dış çekim fotoğrafları koymasın lütfennn
Elinde bi albüm albümde ultrason fotoları
Onları karnının üstüne koyarak poz verme

Lütfen arkadaşlar daha hoş daha makul şeyler yapın
En son bebeğinin mevlütünde osmanlı haremindekiler gibi giyinip tahta oturan anne gördüm arkadaşlıktan çıkardım
Lütfen ya kendinize gelin doğurduğunuz bir bebek
Paşa, veliaht falan değil
Hı bi de tüm fotolarda yüzünde kalp emojisi var çocukcağınızın.

Bunlara masraf edeceğinize çocuğunuzun geleceğine yatırım yapınız.
:KK70: Tam benim düşündüklerimi yazmıssın
şu bebeklerinin fotosunu koyup da bebeğin yüzüne kocaman güneş, kalp , gülen yüz emojisi koyan bayanlar çok komıkler
ben deli oluyorum
bir de bu fotolara yorum yapanlar var
ayy maşallh, ne tatlı falan diye
onlara da ayrı sinir oluyorum:)

gecenlerde bir yerede fotograf cekındım
facebook a koymustum manzaralı güzel bir yerdi.
elimde de cep telefonu vardı karnım hizasında tutmusum eli elimle telefonu foto cekınırken
fotoyu yukledım anında arkadasım aradı
ayyyyy çok sevindim dedi
ne oldu dedim anlamadım ?
e bebek gelmıyor mu karnına kalp işareti yapmıssın dedi:D
Kalp değil o cep telefonu dedim:)
Ya hamile kalsam böyle gerizekalı bir şekilde mi bildirim yapacağım karnımakalp koyarak
bunu söyleyen arkadasım da çok iyi bir şirkette finans müdürü.

Hamile fotograflarına da sinir oluyorum.kocaman şişmiş karınlarını koyuyorlar
kendılerıne sempatık gelebılır ama benım için itici açıkcası

Bende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
sen olmasan ben bir hiçtim
sensiz nasıl yaşadım kuzum
sen annesının babasının bitanesisin ki:)
iyiki doğurmusum
rabbime şükürler olsun :D

Bende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
Eee çıkarın takipten :)

sen olmasan ben bir hiçtim
sensiz nasıl yaşadım kuzum
sen annesının babasının bitanesisin ki:)
iyiki doğurmusum
rabbime şükürler olsun :KK70:

Ya gerçekten abartmıyorlarmı?
Yada anne değilim diyemi anlamıyorum bu durumu acaba ?
Ama gerçekten çok sıktı
Birde o kadar fotoğraf paylaştıktan sonra çocuğu hastalanıyor yada bir şey oluyor sonrasında çocuğuma nazar değdi yiaaaa yazıyorlar.
Allah akıl fikir versin valla

geziden dönen bir arkadaşımıza gezi nasıl geçti diye sormuş diğer arkadaşımız, henüz video ve fotoğraflara bakamadım demiş geziye giden. o evlilik ve ilişkilerini de poz poz paylaşanlar aynen bu geziye giden gibi, an'ı ıskalıyorlar. oysa hayat bu an'larda gizli. bu sosyal medya dediğimiz şeyde bir tür bağımlılık ve hatta patalojik boyutta yaşıyor insanlar bu hayatlarını teşhir etme konusunu. neyine özeniyorsunuz? ne güzel, normal ve sağlıklı bir ilişkiniz varmış.

Eee çıkarın takipten :)

Ben zaten öyle saatte 2546786353 fotoğraf paylaşanları direk çıkarıyorum takipten ..sadece instagram kullanıyorum ama ne yazık ki o keşfette sürekli çıkıyorlar hepsini tek tek engelleyemem diye keşfete bile girmiyorum :D

Sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmemek ayrı, yapanları yerin dibine sokmak ayrı. Benim hesaplarım duruyor öylece. En son 2014'te aktif olmuşum. Girip gün içinde bakmıyorum. Instagram'ı da genelde yeni çıkan kitapları takip etmek için kullanıyorum. Girmişken ana sayfama da bakıyorum. Bir tane kirpikli yastık görmüşlüğüm yok, hiç kış hazırlığı da görmedim. Keşfete en fazla Şeyma Subaşı geliyor ilgimi çekmeyen. Bu sayfalara girip girip ya da hoşlanmadığınız halde takip edip ondan sonra da yerin dibine sokmak da biraz değişik. Benim haberim bile yok, sizin de olmayabilir bence. Ya da çevrede sorun vardır belki, çevrenizi de değiştirebilirsiniz.

Sürekli kocasının yaptığı sürprizleri, aldığı hediyeleri instagramda paylaşan arkadaşımı aldatmış eşi ve şu an boşanıyorlar. Çokta mutlu değillermiş demek...

tabi birdee hediyeleri sosyal medya üzerinden paylaşıp arkadaşına eşine her kimse işte teşekkür eden tipler var.
Ayyy canım arkadaşım hediyen için çok teşekkür ederim çok güzellerrrrrrr

Bunlar gösterişten başka bir şey değil tabiki değil arayıp teşekkür etsene be kro

Sürekli kocasının yaptığı sürprizleri, aldığı hediyeleri instagramda paylaşan arkadaşımı aldatmış eşi ve şu an boşanıyorlar. Çokta mutlu değillermiş demek...

Bende ona çok rastladım ya
Adam karısını aldatıyor fotoğraf atıp canım karıcım seni çok seviyorum iyiki hayatımdasın diyor
Yuh yani

Ya gerçekten abartmıyorlarmı?
Yada anne değilim diyemi anlamıyorum bu durumu acaba ?
Ama gerçekten çok sıktı
Birde o kadar fotoğraf paylaştıktan sonra çocuğu hastalanıyor yada bir şey oluyor sonrasında çocuğuma nazar değdi yiaaaa yazıyorlar.
Allah akıl fikir versin valla
Abartıyorlar tabi
Ben de anne değilim ama olsam da asla böyle saçmalamam
Bana da anlamsız ve komik geliyor
kaç arkadaşımdan soğudum bu yüzden:)

Otu çöpü paylaşan, her gittiği yerden en az 20 fotoğraf atan insanlara sinir oluyorum. :sinirli:
Benim eşim öyle her gün romantik sürprizler yapmaz gerek de yok ama çok ilgilidir. Çocuğum sevimlidir bizi her zaman güldürür mutlu eder ama kalkıp da bunu sergileyip milletin gözüne sokmuyorum. Çok nadir paylaşırım.

Hiç hoşlanmam o tiplerden. Çektiğim fotoğraf ve videolar benim hatıram olarak kalacak ille de birilerinin görmesine gerek yok.

Bir tanıdığım var neredeyse oğlunu çişe alıştırma sürecini paylaşacaktı her gün. Her gün en az 20 fotoğraf 'x şurada, x şunu yaptı, x im can parçam..' :kusmuk:

Evlilik yıldönümleri oluyor aman tanrım, kocalar eşlerini etiketleyip nasıl aşk sözcükleri döktürüyorlar, bir de benim eşime bakıyorum adamda hiç romantizm yok. Bak herkes nasıl karısına güzel şeyler yazıyor sen niye yazmıyorsun bir sene de akıl et be adam diyorum, ne o öyle oraya neden yazayım zaten evde sana söylüyorum önemli olan benim seni ne kadar sevdiğimi senin bilmen tüm sanal alemin değil diyor. Adam haklı galiba :)

Su instagrami yasaklasalarda
Delirmeden kurtulsak
Pembe ev ve kitlik gelicekmiscesine yapilan kisliklardan fenalik geldi bana :KK14:
3 kisilik aileye 103908583 tane menemen yapip bunu fotograflayip 30 bin begeni alan bi ulkede yasamak ne enteresan :KK69:

Bir de gelin beraber yiyelim diye not yazıyorlar. Altı üstü menemen yapmış havası 1500 :KK6:

Bide bu kadınların internettrn çiçek fotoğrafı bulup kocişim aldı diye kendince hava atanları, kahvaltıyı hazırlayıp aaaay kocişim bana süprüz kahvaltı hazırlamış diyenleri (kocişi mutfakta süprüz hazirlarken küçücük evde kendisi nerdeyse görmemiş ve şok olmuş aşkından), arkadaşım kaaaveye geldi diye kendi kendine çift kişilik kahve yapanlarıda mevcut :)

Hayır internetten çaldığı buket çiçek fotoğrafına kocişini etiketliyo bu adam demiyo mu sen napıyon aşkitom? Ben almadım kime bu hava?

Benimkide paylaştığım özlü sözleri bile beğenme zahmetine girmiyo romantiklik sıfır :D

Bide bu kadınların internettrn çiçek fotoğrafı bulup kocişim aldı diye kendince hava atanları, kahvaltıyı hazırlayıp aaaay kocişim bana süprüz kahvaltı hazırlamış diyenleri (kocişi mutfakta süprüz hazirlarken küçücük evde kendisi nerdeyse görmemiş ve şok olmuş aşkından), arkadaşım kaaaveye geldi diye kendi kendine çift kişilik kahve yapanlarıda mevcut :)

Hayır internetten çaldığı buket çiçek fotoğrafına kocişini etiketliyo bu adam demiyo mu sen napıyon aşkitom? Ben almadım kime bu hava?

Benimkide paylaştığım özlü sözleri bile beğenme zahmetine girmiyo romantiklik sıfır :KK70:

o kahve olayı başka valla
Hergün abartmıyorum hergünnnn içtiği kahveyi paylaşan tipler var.
Hesap kahveden geçilmiyor.
Demek ki bir tek ben sinir olmuyor muşum bunlara :D

o kahve olayı başka valla
Hergün abartmıyorum hergünnnn içtiği kahveyi paylaşan tipler var.
Hesap kahveden geçilmiyor.
Demek ki bir tek ben sinir olmuyor muşum bunlara :KK70:
Bide şey var arkadaşlar çok soruluyo fincanlarım bilmem ne butik, tepsim ıvır zıvır.com :D bi onda var o fincandan zaten özel üretim :D milletin işi gücü yok beğeniyolar hatta bide fan hesapları yapıyolar ki of of :D

Bide şey var arkadaşlar çok soruluyo fincanlarım bilmem ne butik, tepsim ıvır zıvır.com :KK70: bi onda var o fincandan zaten özel üretim :KK70: milletin işi gücü yok beğeniyolar hatta bide fan hesapları yapıyolar ki of of :KK70:

Bence onların hepsi işi gücü olmayan belkide evinde mutsuz olan bu yüzden böyle şeylerle uğraşan boş beleş tipler. :D

Ben öyle tipleri tek tek engelliyorum.
Bu pembiklerin mutfak tezgahları bile incik boncuk dolu tezgahın neresinde iş yapıyorlar hergün hergün nasıl temizliyorlar çok merak ediyorum.
Tabi bu fenomenlerin bir de fanları varki pembiklere momlara toz kondurmayan en ufak bi eleştiri oldu mu tabiri caizse fenomenlerimiz fanların önüne atıyor linç ediyorlar. Bu fan gruplarını lisede kankasının sevgilisine yazan kıza ayar veren "yılmaz'ı msn' den silecesin" diyen ergen grubuna benzetiyorum

Back
X