• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Bence onların hepsi işi gücü olmayan belkide evinde mutsuz olan bu yüzden böyle şeylerle uğraşan boş beleş tipler. :KK70:
Kadın 2 yaş arayla olan iki çocuğunu ve kocişini aynı renk giydirip o park senin bu cafe benim fotoğrafçılık oynuyo aile kombinleriyle ben pijama atlet modundayim bütün gün bebem ne giysem hem kendi üstüne hem benim üstüme kusuyo :D bebeleride akıllı bu momların :D

ya canı isteyen koyar istemeyen koymaz. size niye az paylaşım yapıyorsunuz diye sormak saçma iken onlara niye herşeyi paylaşıyorsunuz da diyemeyiz, öyle mutlu oluyordur. ben bebeğimle iligli işeyler paylaşmayı seviyorum amavakit bulamıyorum. kuzenimse nerdeyse wc ye gitse resim paylaşacak:) ama bana batmıyor, görmek istemeyen takipten çıkarır olur biter.

Siz de paylaşın o zaman eşinizle gittiğiniz yerleri gidemiyorsanız da özenmeyin. Eşinizin sizi sevdiğini biliyorsanız, ilgiliyse, size değer veriyorsa kimseye kanıtlamak zorunda hissetmezsiniz niye özeniyorsunuz ki. Herkes kendinden sorumlu gezdiğini yediğini içtiğini paylaşanları da kınamıyorum bende paylaşıyorum çok sık olmasa da. Benim için sosyal medya bir nevi anı biriktirme platformu yani buna takılmanız çok saçma.

İyi de herkesin kendi sosyal hesabı ve istediğini paylaşmakta özgür. Sırf sevgilisiyle eşiyle sürekli foto paylaşıyor diye ben mutsuz oldukları kanısına varamam ki çok mantıksız.
Bu dahil her genelleme yanlıştır' derken Nietzche genellemenin kötülüğünden bahsediyor aslında.
Kimseyi genelleyemeyiz. Belki gerçekten mutlular. Benim bir arkadaşım var günde bilmem kaç tane foto paylaşır eşiyle ve gerçekten de mutlu Allah daha da mutlu etsin.
Kalkıp da kıskanacak halim yok, herkesin karakteri çok farklıdır. Eğer sizler başkalarının kişisel hesabı üzerinden fikir beyan edip, onları kısıtlamak istercesine ve hatta kesinlikle mutsuz olduklarını iddia edecek kadar kıskanıyorsanız bence asıl sorun; "kendi" kişisel hesabında foto paylaşanlar değil "SİZSİNİZ".
Şahsen kimin ne foto paylaştığı beni ilgilendirmiyor, arkadaşlarımın hepsinin fotolarını da beğeniyorum çünkü onlar bunu paylaşırken mutlular ve beni de o mutluluğa ortak ettikleri için teşekkür mahiyetinde beğeniyorum, hoşuma da gidiyor ;)

O işler öyle olmuyor canım ya :) boşuna takılıpta üzülme. Arkadaşımın yengesi benim instagramımda var, tanışmışlığımız var.
Kızı bir gör vıcıklığından kusacaksın neredeyse, işkim,sivgilim bitinicik kicim binim , diğirlim :ukala: ama işin gerçek yüzü hiç öyle değil:KK66:

Ben de bayadır eşimle foto koymayı kestim, bizi ayrıldı sananlar bile olmuştur belkide :D sanal ve reel birbirinden farklı.

Ben de sağa çevirip sola çevirip çocuğunun fotosunu koyanlara sinir oluyorum,tamam allah bağışlasın da günde 15 kere foto atmayın,güzel bir fotoğraf olsa anlarım,aynı pozun farklı kareleri yapmayın yahu vallahi komik görünüyor..

Bide bu kadınların internettrn çiçek fotoğrafı bulup kocişim aldı diye kendince hava atanları, kahvaltıyı hazırlayıp aaaay kocişim bana süprüz kahvaltı hazırlamış diyenleri (kocişi mutfakta süprüz hazirlarken küçücük evde kendisi nerdeyse görmemiş ve şok olmuş aşkından), arkadaşım kaaaveye geldi diye kendi kendine çift kişilik kahve yapanlarıda mevcut :)

Hayır internetten çaldığı buket çiçek fotoğrafına kocişini etiketliyo bu adam demiyo mu sen napıyon aşkitom? Ben almadım kime bu hava?

Benimkide paylaştığım özlü sözleri bile beğenme zahmetine girmiyo romantiklik sıfır :KK70:
Ay vallahi böyle birini tanıyorum :KK70:
Kızın evinde kaç çeşit kahvaltı takımı kaç çeşit kahve takımı var çözemedim :confused: ve eşini de etiketliyor. Aynı şeyi ben de düşünmedim değil.

Merhaba arkadaslar ,benimde sosyal medya hesaplarim var.2 yillik evliyim benimde esimle yaptigim paylasimlarim oluyor ama abartmıyorum.bir de bakiyorum ki her yaptigi ettigi yedigi ictigi gittigi geldigi ne varsa paylasan evli arkadaslarimda var .özellile esleriyle yapilan paylaşımlar fazla onlarin eslerimi cok romantik eglenceli yoksa benim esim mi odun anlamiyorum.hani onlara ozenmiyorum da degilim

Ben tanıdığım kadınlar var bu şekilde.sosyal hesaplarına bakarsanız hepsi aşk böceği.amaaa gerçek hayatta hiç öyle değil,yakinen tanıyorum çünkü.diyorum k bu aşk meşk seylerinizi paylaşıyorsunuz yaptığınız kavgalarından paylaşın.(tabii bunu içimden diyorum:KK45:)

Merhaba arkadaslar ,benimde sosyal medya hesaplarim var.2 yillik evliyim benimde esimle yaptigim paylasimlarim oluyor ama abartmıyorum.bir de bakiyorum ki her yaptigi ettigi yedigi ictigi gittigi geldigi ne varsa paylasan evli arkadaslarimda var .özellile esleriyle yapilan paylaşımlar fazla onlarin eslerimi cok romantik eglenceli yoksa benim esim mi odun anlamiyorum.hani onlara ozenmiyorum da degilim
off hastasıyım bu zırva paylaşımların da! kendini bilen insan zaten biliyordur ne gerek var insanların o kadar gözüne sokmaya, demek ki bir problem var o noktada ki birşeyler ıspatlamaya çalışıyorlar

bi ara da facebookta serum fotosu furyası vardı ben en çok ona kopuyodum :D ama şu ev fotolarından bana da gına geldi :işsiz: mesleğim gereği dekorasyonla yakından ilgiliyim, severim de ama o keşfette arka arkaya barbie bebek evleri yok mu pembe zehirlenmesi yaşıyorum :D haa benim evimde de yok mu var pastel moda renklerde ufak tefek şeyler ama o kadar yoğun hali.. bilemiyorum.. tabi zevk meselesi beğenmiş almış banane ama ben evimin her köşesini bakın ben böyle ev dekore ettim dye koymazdım internete.. küçük bi oğlum var hem iş hem ev hem çocuk ben ancak temziliğime yemeğime zor yetişiyorum millet türlü tontiş sunumlar hazırlayıp arka fonuna küçücük bebişini de alıyo ya diyorum sen beceriksizsin kızım :D hele bi de altına bugün çok hastaydım anca bu kadar oldu canlaaar idare edin yazmıyolar mı işte o benim koptuğum nokta:confused: ben kırk saat uğraşsam o tepsiyi hazırlayamam ayrıca benim hasta tepsim de peynir ekmek ve ıhlamur olur belki arka fonda bulaşıklarla :KK48:

O insanlara inanmayın. Kendilerince "sevgilim/kocam var,mutluyum,çatlayın patlayın" demeye çalışıyolar. Mutlu insan mutluluğunu kanıtlamaya çalışmaz,her özel anını paylaşmaz.

Benim de bir arkadaşım var. Garibimin bir sevgilisi oldu. Ama akrabaları görür diye sosyal medyada fotoğraf falan paylaşamıyo geliyo bize gösteriyo. Ayakkabımı bağladı,sarıldı,elimi tuttu bilmem ne... Aralarındaki diyaloğu bile anlatır bize. Bana süpriz yapacakmış,annesiyle tanışmamı istiyo, düğüne geldi uzaktan beni izledi detip bi de whatsapp grubundan foto paylaşıyo. Amaç ne? Hava atmak. Acıyorum böyle insanlara.

İyi de herkesin kendi sosyal hesabı ve istediğini paylaşmakta özgür. Sırf sevgilisiyle eşiyle sürekli foto paylaşıyor diye ben mutsuz oldukları kanısına varamam ki çok mantıksız.
Bu dahil her genelleme yanlıştır' derken Nietzche genellemenin kötülüğünden bahsediyor aslında.
Kimseyi genelleyemeyiz. Belki gerçekten mutlular. Benim bir arkadaşım var günde bilmem kaç tane foto paylaşır eşiyle ve gerçekten de mutlu Allah daha da mutlu etsin.
Kalkıp da kıskanacak halim yok, herkesin karakteri çok farklıdır. Eğer sizler başkalarının kişisel hesabı üzerinden fikir beyan edip, onları kısıtlamak istercesine ve hatta kesinlikle mutsuz olduklarını iddia edecek kadar kıskanıyorsanız bence asıl sorun; "kendi" kişisel hesabında foto paylaşanlar değil "SİZSİNİZ".
Şahsen kimin ne foto paylaştığı beni ilgilendirmiyor, arkadaşlarımın hepsinin fotolarını da beğeniyorum çünkü onlar bunu paylaşırken mutlular ve beni de o mutluluğa ortak ettikleri için teşekkür mahiyetinde beğeniyorum, hoşuma da gidiyor :KK66:
Sanırım o çok paylaşım yapanların "mutsuz" olduklarına inanmak,onları eleştiren leri "mutlu" ediyor :) Yoksa bu kahirla yaşanmaz :))

Bir tanıdık varmişta ,hep kocasiyla resim paylaşıp mutluluk pozları veriyormuşta ama kocası aldatiyormuşmuş :)

Bakıp bakıp kinlenmeyin,üzülmeyin yada sinir olmayın arkadaşlar çözüm çok basit.Giriyorsunuz takip listesine görmek istemediklerinizi tek tek çıkarıyorsunuz ,bu kadar basit.

Ben bir süredir dondurdum ama öncesi ayda bir temizlik yapıyordum listemde.Ohh kafamda gözümde rahat ediyordu.

Böyle bakıp bakıp eleştirmek ama hala takibe devam etmekte bi enteresan vallahi :)

Sanırım o çok paylaşım yapanların "mutsuz" olduklarına inanmak,onları eleştiren leri "mutlu" ediyor :) Yoksa bu kahirla yaşanmaz :))

Bir tanıdık varmişta ,hep kocasiyla resim paylaşıp mutluluk pozları veriyormuşta ama kocası aldatiyormuşmuş :)

Bakıp bakıp kinlenmeyin,üzülmeyin yada sinir olmayın arkadaşlar çözüm çok basit.Giriyorsunuz takip listesine görmek istemediklerinizi tek tek çıkarıyorsunuz ,bu kadar basit.

Ben bir süredir dondurdum ama öncesi ayda bir temizlik yapıyordum listemde.Ohh kafamda gözümde rahat ediyordu.

Böyle bakıp bakıp eleştirmek ama hala takibe devam etmekte bi enteresan vallahi :)
Bir de bende hiç pembe evler pembe gelinler çıkmıyor, bi ara dur bakayım neymiş dedim ama yine bir şey bulamadım :) yemek sayfalarını takip ediyorum çünkü bazen sipariş veriyorum kendim yapamadığım zamanlarda. Onun dışında kirpikli yastıklar, yok kurdelalı tepsiler falan hiç keşfetimde bir kere bile çıkmamıştır. Arz talep meselesi bunlar da sonuçta :)

Cay bardagini koyanlari gordu bu gozler....
Dudak buzunce cok seksi oldugunu,
Ayaginin birini kaldirinca cok cekici oldugunu dusunenler var.
Kocisimle evimize hali aliyoruz deyip halinin fotografini koyup bunu da begenenleri gordu bu gozler...
Sanki evinde kimse kahvalti yapmiyor gibi kahvalti masasinin fotografini koyanlari da gordum.
Kocasiyla mutluluk pozlari verenlerin muhtemelen aldatilan kadin oldugunu ve diger tarafa mesaj gonderdigini dusunuyorum. Yanlis da olabilir tabi ki. Yine de gercekten mutlu olanlarin boyle mesajlar vermeye luzum gormeyecegini dusunuyorum.

esiniz odun degildir zannimca sadece makuldur. kimseye ozenmeyin, gorunenin ardini bilemezsiniz.

Bende yeni nesil annelerinden bıktım.
Hesap kadının hesabı fotoğraflarına bakıyorsun çocuğu dışında başka fotoğraf yok.
yemek yedik bugün.
Gezmeye gittik bugün.
Meyve yedik bugün.
Dişi çıktı bugün.
Sıçtı bugün.
eee yeter be.
Dişi çıktı da yazmıyorlar ki
dişimiz çıktı :KK70:
.ıçtık :KK70:
Gazımız var :KK70:
Abla gazın varsa yap gitsin ,bebeğe de yardım et çıkarsın diyesim geliyor
:deli:

herşeyimin fişlenmesinden hoşlanmam

örneğin tatile gittim 7 yer gezdim tek fotoğraf attım he ilerde tbt olsun diye bir iki paylaşabilirim ama sosyal medyada
o.urduğunu günlük gibi tutulmasından hoşlanmıyorum

Back
X