Soy devami

yarın birgün o çocuk kısır olursa böyle büyük konuşan salakların dilinden olur bu kadar dinllendirmek aptallık başka bir şey değil

Hanedanlık mi kurmuşlar, biyoloji öğrensin su insanlar, kızlar da insandır, kromozom sayısı erkeklerle eşittir, erkek çocuğa geçen gen kızlara da geçer, erkeği doğurup kızı tükürmüs gibi davrananlarin ezik, iğrenç zihniyeti tiksindirici.

Eşimin ailesi de çok cahil erkek çocuğa önem veriyorlar soyumuz devam etsin diyorlar ben de hayrola padişah soyundan mı geliyorsunuz Tahta şehzade mi lazım yoksa bırakacak çok mu malınız mülkünüz var dedim. Cahil cahil konuşup sinirlerimi bozuyorlar kızlarını dışlıyorlar çocuğum olursa en az seviyede görüşmelerini sağlayacağım hepsiyle

Haklisiniz hemde cok
belirtmek isterim bu durumun farkinda olmanizda cok guzel o cocugu yetistirecek olan sizsiniz sonucta
Bazi kadinlar bunu firsata cevirebiliyor ne yazikki
Allah evladin hayirlisini versin cinsiyet hic onemli degil

Benim kayınvalidem de ''has torun'' ifadesini kullanmıştı
Bunların zihniyeti Cehaletin masum hali bile değil tiksinçler tiksinç.

Onlara soyun sadece erkekten devam etmediğini söyleyin soy kızdan da türer Peygamber efendimiz in soyu Hz Fatıma dan sürmüştür mesala ben bu Zihniyet le bana bunu söyleyene bu örneği veriyiver anlayan anlar anlamayan da kendi bilir

Aşırı itici bu ne yahu pipiye tapınma tarikatı gibi
Soyları padişah soyudur eminim[/QUOTE]

Pipiye tapınma tarikatı nedir ya cok komiğime gitti. Sesli de gülemiyorum cocuk uyuyor

Soylari ne soyu bilmiyorum ama o cocuga simdiden buyuk bir sorumluluk takiyorlar sanki...
Bu yuzyilda hala bu kafa yapisinda olmak da cok itici...sanki kraliyetletinin devami...

Aşırı itici bu ne yahu pipiye tapınma tarikatı gibi
Soyları padişah soyudur eminim
Cherry supersin ya.... pipiye tapinma tarikati:))) cok guldum... cok yerinde bir laf...
Ne varsa hakikaten su pipide... kayinvalidelerin tek ovunecekleri yer ogullarinin ve torunlarinin pipileri....

Cherry supersin ya.... pipiye tapinma tarikati:))) cok guldum... cok yerinde bir laf...
Ne varsa hakikaten su pipide... kayinvalidelerin tek ovunecekleri yer ogullarinin ve torunlarinin pipileri....

Kafa olmayınca insanın ç..e yönelmesi normal
Tarikat demişken Youtubeda İngilizce bir Adnan hoca belgeseli var gördünüz mü yorumlar bomba..yorumların %90ı madem bu din tarikatı bu kadınların hali ne şeklinde

Bu saatten sonra o kadar ınsanı degıstıremezsın.Kotu davranma.Sana bı zararları yok.Saygını eksık etme.Yapacak bısey yok herkesın sevgı biçimine karışamazsın.

Fazla sevgi bu sorunu simdilik gormezden gelin, cocugunuz buyurken ( Allah hayirli omurler versin ) dikkatli olun. Simariklik vb. sorunlar yasamamasi adina, bunu ona guzelce anlatin ileride. Cok abartanlara da sakinan goze cop batarmis, icinizden sevin deyin.

Elinizde olan bi durum degil halalari bile durumu kaniksamis maalesef

Cevaplar icin cok tesekkür ederim. Kötü insanlar degiller ama fazlasiyla yoruluyorum bu tarz durumlarda. Evliligim süresince de savasmaktan yoruldum. Cocugunuz simarik olur kisir olur Allah korusun gibi yorumlar olmus. Iyi niyetle de olsa yapmayin bu yorumlari lütfen. Kötüyü cagirmayalim. Ben evladimi evlatlarimi ömrüm yettigince güzel yetistirmeye calisacagim. Zor bir durumun icindeyim ve cogunuzun dedigi gibi düzeltemeyecegim de durumu sanirim. Yeri geliyor cok saygisiz da olabiliyorum malesef. Umarim hersey istedigim gibi olur ne diyeyim. Davranis degil düsünce yapisi bu. Yani evet erkegi ileri üstün görme ve cahillikten geliyor bu ama iğrenç denilmesi de ağir olur sanki biraz. Bu insanlar bu durumun icinde büyümüsler malesef. Umarim bir orta yol bulunur ve bir sonraki nesile aktarilmaz bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…