Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bu topikteki tüm kızlar zayıflayacak hepsi manken olacak,
diğer topiktekilerde kıskançlıktan çatlayacak p
acıyorlarmış ya bize ))))))))))))))))))))))))))
hala gülüyorum ya

kız neye acıolarmış bize kaçırdım ben onu

bilmiyorum,
bihterin topiğinde biri yazmış sanırım, girip okumadım ))
bize acıdıklarını bilmek bile gülmeme yetti,
büyük ihtimalle kaçamak yapmadan duramayan biridir bize acıdığını söyleyen )))))))

gordummmmm soyammm seni yurt dısında olan fıstık senide gordum Supersiniz vallahi hicte şişman durmuyosunuz valla....
Allah hepinizi nazarlardan saklasın:)))
Ben okudum diğer topukta yazılanları.....
Bu satirlarida okuyacağını biliyorum sevgili arkadasım iyi dinle.....
Sen bu kafayla gidersen değil kilo vermek ancak karakterden verirsin....
Müritleri olarak ben konuşuyorum hiç kilo veremeyen ben 1 ayda 5.5 kilo verdim b u nazi kampında...
Nzi dedgin yer benim cennetimoldu...
Mutluyum.... Çünkü kilo veriyorum... Sende demişsin ya orayı takip ediyorum diye ...
Bak sende takip edemeden yapamiyosun... Yerinde olsam uygulamayada gecerdim...

leeeyyynnnn
benim qwerty ile benzer hiç bir tarafım yokkk
resimleri gördüm dibim düştü valla )))
qwerty maşallah taş bebek gibi
ben onun yanında eciş bücüş safiye ayla gibi dururum ancak ))))))))))))))))

kabul etmem daş gibi hatunuz hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzz amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yasemini diosan o türkiyede yasıo

leeeyyynnnn
benim qwerty ile benzer hiç bir tarafım yokkk
resimleri gördüm dibim düştü valla )))
qwerty maşallah taş bebek gibi
ben onun yanında eciş bücüş safiye ayla gibi dururum ancak ))))))))))))))))

O senin yüreğinin güzelliği ... Canım benim senin gerçi çok foton yok ben 4 tane filan görebiliyorum doğru dımı ???onlarda da masallahin var supersin
Şimdi daha çok gaza geldim diğer topiklere inat vercez canım bu kiloları sonra oturup aynada kendi hallerine gülsünler:)))

teşekkürler bebeeem
o senin güzelliğin ))

bu arada sen yazdıktan sonra gittim baktım, yazan kişi elfidaymış ya ))))))))))))
Allah aşkına kaale almam bile ))))))
sürekli kendi diyetini bozan bir insan, tabi ki bizim diyetimiz ona nazi kampı gibi gelir...
Beni reis ilan etmiş sağolsun, bu kadar zamandır burdayız bu kadar kişisiniz beni reis ilan etmek aklınıza gelmedi hiç ))))))))))))))))))))))))))
O sürekli gelir okur gider, boşverin yazsın dursun, ben onu her haliyle seviyorum ))
Burda gelip okuyanlar arasında bir kaç tane sevdiğim var, onlardan biridir elfida, canı sıkılmış bir şeylere bize saydırmış işte boşverin ))
Biz yolumuza bakalım, neticede biz zayıflıyoruz başkaları 2 ileri 1 geri yerinde sayıyor ))

yooo,
bir sürü fotoğrafım var
düğün fotoğraflarım bile var ))
fotoğraflara git,bir sürü albüm var orda ))
en şişman halimden şu anki halime en yakın fotoğraflarıma kadar var (şu an daha zayıfım ehehehehe)

Sanırım bazı albumlerin kapalı canım yok düğün filan cikmiyoki bende((

Kızlar aksam menümü yazmadım ben ya

Tavuklu sehrine çorbası
Yarım kepçe..

Kabak yemeğine 1 tane yumurta kırdım yedim süper oldu:)))

Şimdi esimle köfte ekmek yemeğe çıktık o yiyo ben cd dinliyorum yeşil elma var çantamda onuda yemicem bu saatten sonra:)))
Yani yemeyincede oluyomus inanın kızlar:)))

resimlerimin hepsi arkadaşlarıma açık, baktım şimdi tek tek
81 tane resmim var, nasıl 4 tanesini görüyorsunuz yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…