soyacigim senin ismin neydi seni de ekleyeyim
Vallahi de billahi de seçmece almışız bu sayfaya bütün kızları ))
Maşallah çoookkkk güzelsin, Allah nazardan saklasın ))
ben gorebiliyorum resimlerini canim 80kusur tane
yasemin ekleyemedin mi beni ne yaptin, Fulya B.. yazan benim digerlerinin arkadas listesinden gorebilirsin
Hele şükür biri tüm resimlerimi görebiliyor diyeceğim ama o tombik fotoğraflarımı kimsenin görmesini istemezdim aslında ))))))))
Hala gördükçe kendime kızıyorum, bu kadar zaman nasıl böyle yaşadım diye...
Ara ara 74 kiloya düşüyordum ama diyet yapmıyordum, kortizon kullanmadığım dönemlerde vücut kendi kendine atıyor onu...
sonra gene kullanmak zorunda kalınca hop gene kilolar yapışıyordu üzerime ))
Halbuki kortizon kullandığım dönemlerde tuzu kessem, yağlı, şekerli şeyler yemesem o kiloları almayacaktım ama irade sıfırdı o zamanlar ))
Neyse zararın neresinden dönsem kardır ))
Yasemin'i göremedim Yasemin özelden yazsana ben sana yolladım tatlım...
ben gorebiliyorum resimlerini canim 80kusur tane
yasemin ekleyemedin mi beni ne yaptin, Fulya B.. yazan benim digerlerinin arkadas listesinden gorebilirsin
günaydın dün akşam yemeği yemeyi unutmusum sabah tost yedim beyaz ekmekle yaptım en ucuyla küçük bir parca
Esraaaam bakiyorumda artık yemek yemeyi filan unutoyosun o derece yani::)))))günaydın dün akşam yemeği yemeyi unutmusum sabah tost yedim beyaz ekmekle yaptım en ucuyla küçük bir parca
ya sen artık bir tartıl gariiiiiiiiiiii
merak ediyoz
Yasemincim sabah sabah icimi actın Ohhh mis...kızım sen zaten incesin yaa bende hepi nizi kilolu bisey zannediyorum:)))
En siskonuz benim((
Acil sizeyetismem lazım :))))
Soyacim umarım is görüşmen başarılı gecer tatlım iyi düşünelim iyi olsun...
Pozitif ol:)))
Daha kahvaltımı yapamadım benim oğlan is basında babama gidicem diye tutturuyoooo:)))
Offf hiç bas olmuyo bu:)) en iyisi bugün parka bahçeye götüreyim:)))
Nazi kampı sabah istimayi aldinmi soyam:)))
Aman haa unutma bundan sonra daha sikiyiz... Yaza ne kaldı surda... Diğer topikler veremiyoruz diye ağlarken biz veriyozzz valla hemde son hız:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?