Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ben gorebiliyorum resimlerini canim 80kusur tane

yasemin ekleyemedin mi beni ne yaptin, Fulya B.. yazan benim digerlerinin arkadas listesinden gorebilirsin

Hele şükür biri tüm resimlerimi görebiliyor diyeceğim ama o tombik fotoğraflarımı kimsenin görmesini istemezdim aslında ))))))))
Hala gördükçe kendime kızıyorum, bu kadar zaman nasıl böyle yaşadım diye...
Ara ara 74 kiloya düşüyordum ama diyet yapmıyordum, kortizon kullanmadığım dönemlerde vücut kendi kendine atıyor onu...
sonra gene kullanmak zorunda kalınca hop gene kilolar yapışıyordu üzerime ))
Halbuki kortizon kullandığım dönemlerde tuzu kessem, yağlı, şekerli şeyler yemesem o kiloları almayacaktım ama irade sıfırdı o zamanlar ))
Neyse zararın neresinden dönsem kardır ))

Sevgili kızlar,

Benim için artık uyku vakti gelmiştir ))
Dün çok geç uyudum, bugünde erken kalktım...
Ve yarın bir iş görüşmem var sabahtan, dinleneyim biraz...
Sabah arkadaşım alacak beni, onun işyerine çok yakın görüşmeye gideceğim yer
erken kalkıp duş alacağım, şimdi uyumam lazım o yüzden
hepinizi öpüyorum kocaman, fıstık gibisiniz, üzerimize yapışan kilolarımızı verince mankenler gibi geçişler yapacağız kadınlar kulübünde ))
Hep birlikte başarı sayfamızı açacağız inşallah ))

Hepinize iyi uykular, uykunuzda zayıflamaya devam edin ))

Sevgilerimle

aynen oyle canim, neresinden doksek kar dedik ve de donduk onemli olan bundan sonrasi. artik gecmisteki hatalari tekrarlamiyoruz nasil olsa :)
70 kg halini de bir ara ekle de ben de bakip motive olayim soyacigim 70 kilo olmak nasil bir his onu bile unuttum adeta

yaz sonu ben de 70e insem harika olacak

Yasemin'i göremedim Yasemin özelden yazsana ben sana yolladım tatlım...

canım ekledim seni

benim fazla foto yok genelde oğlum ve yeğenim var

bak orda eşofmanlı(mavi) olarak fotom var aha orda 69 kg

benim kemikler kalın olduğu için vucut hep aynı olup göbek küçülüyor

GÜNAYDIN

SABAH SİRKELI BALLI SUYUMU İÇİTİM

10 DK SONRA LAHANA SUYUMU İÇTİM

AZ ÖNCEDE KAHVALTIMI YAPTIM

1 YK LOR
DOMATES
SALATALIK
MARUL(İÇİNE LORU KOYUP YEMEK PEK HOŞUMA GİTTİ)
1 FİNCAN YEŞİL ÇAY

AZ SONRA BİR SÜTLÜ NESCAFE İÇİP AZCIK KENDİME GELİCE UYUKLUYOM DA

SOYACIM BEN ÇİKOLATA ŞANSIMI BU HAFTA KULLANMIYORUM HAFTAYA KULLANICAM

RESİMLERDE PEK HAYAT DOLUSUNUN CANIM

qwertybaby seni zaten ekranlardan tanıyoruz güzelim çok güzelsin

TrulyScrumptious sende beni bi eklersen canım seni de görücem

esraanne seni gördüm

anam ne güzel bir sayfa bulmuşum

nazi kampı falan ya olsun seviyorum ben bu nazi kampını

gunaydiiiin)) is gorusmesi yapacagim firmanin hemen altinda hos bir kafede oturdum kepekli beyaz peynirli yagsiz tostum ve sade nescafemi iciyorum... Bir bakayim sizlere dedim masallah erkencisiniz gene )) gorusmem 10.30 da, biraz erken geldim hava cok guzel... Bu sabah itibari ile 70.500 oldum, kendimle birkez daha gurur duyuyorum.. Nazi kampimiz gayet basarili bir sekilde ilerliyor ))))))))))))) sayfanin ismini soyanin nazi kampi olarak degistirsem mi kizlar ))))))) giris sifremizde sol el havada bagirarak, kacamak yapani ayaklarindan tavana asariz totosunada koyunlar gibi karanfil takariz olsun ahaahahaaaaha cok sacmaladim sabah sabah.. Cok neseliyim bugun Allah bozmasin )) dunyanin en guzel hatunlari bu topikte toplanmis nasil neseli olmayayim ki ))

günaydın dün akşam yemeği yemeyi unutmusum sabah tost yedim beyaz ekmekle yaptım en ucuyla küçük bir parca

Yasemincim sabah sabah icimi actın Ohhh mis...kızım sen zaten incesin yaa bende hepi nizi kilolu bisey zannediyorum:)))
En siskonuz benim((
Acil sizeyetismem lazım :))))

Soyacim umarım is görüşmen başarılı gecer tatlım iyi düşünelim iyi olsun...
Pozitif ol:)))
Daha kahvaltımı yapamadım benim oğlan is basında babama gidicem diye tutturuyoooo:)))
Offf hiç bas olmuyo bu:)) en iyisi bugün parka bahçeye götüreyim:)))

Nazi kampı sabah istimayi aldinmi soyam:)))
Aman haa unutma bundan sonra daha sikiyiz... Yaza ne kaldı surda... Diğer topikler veremiyoruz diye ağlarken biz veriyozzz valla hemde son hız:))))

günaydın dün akşam yemeği yemeyi unutmusum sabah tost yedim beyaz ekmekle yaptım en ucuyla küçük bir parca
Esraaaam bakiyorumda artık yemek yemeyi filan unutoyosun o derece yani::)))))
Açlık bile hissetmiyosun bu hızla gidersen kimse sana yetişemiyecek az biraz dur da yakalıyim seni lutfeeeeeeeen:))))

teşekkürler canım valla sende benım içimi açtın

ha incelikten kimse göremiyor benı

akşam yeni resimler vardı onu yukleyeyim dedim f.makınanın ara kablosunu bulamdım bilgisayırın da hafıza kartı takılan yer bozulmuş

senin oğlan hiç sektirmiyor saatını senın çalar saat

kafede oturmus cayimi yudumlarken yoldan gecen arabalari seyrediyordum... Cocuklugum geldi aklima... Annem henuz kuaforu acmamisti, babamda hem okuyor hem calisiyordu... Mali durumumuz cok kotuydu o zamanlar, oyuncagimiz yoktu... Annem bizi oyalamak icin pencerenin onune oturtur sagdan gelen arabalari bana, soldan gelen arabalari abime saydirirdi... Tabi o zamanlar bu kadar arabada yoktu piyasada )) bir tane araba gorsek deli gibi sevinirdik... Ben kazandim diye bagirirdik, araba gorecegiz diye saatlerce pencere onundenoturdugumuzu haturladim birden, hayat ne garip ))

soya heryıl 75 kg çıkıyorum sonra 69 -68 kg iniyorum
aman yeter zayıfladığım diyorum bırakıyorum

yine aynı kg düştüm hatta geçen hafta azcık bunalım takılmıştım bu hafta topladım kendimi ama bundan sonra sanki veremiyecek gibi geliyorum kendime belkı yanlış düşünüyorum işte ben maymun iştahlıyım biraz olsun bitsin istiyorum olmuyor biliyom amma bu sefer olacak sizlerin sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…