Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

akşam yemeğim,

2 avuç haşlanmış nohut
1 light ton balığı
2 yk mısır
1 salatalık
limon, karabiber
karıştır mis gibi salata ohhh sefam olsun ))

gitsin kilolar
gelsin S beden kıyafetler ))

noktasız mı böle
ayrıca profilde ne var

noktalı da deneyebilirsin
her iki şekilde de çıkıyor ))
profilimde resmim var
sarışın, elimde sigaram var ))
saçlarım omuzlarımın hizasında
üzerimde siyah bir tişört var

Son düzenleme:
sen beni ekle canım kadir çelik yaz kafasında makarna süzgeci olan bebe var onu ekle öptüm

Esracım,

Kabul ettin mi daveti mi ))
Hayal ettiğin gibi biri çıktım mı, yoksa hayallerini yıktım mı ))))))
Bak orda 90 kiloya çıktığım fotoğraflarımda var, 74 kilo olduğum fotoğraflarım da...
Bol bol bak artık ))
Yorumlarını bekliyorum ))

Soyaaaaa banada bi el at bi program çıkar banada ne yiyeyim ne içeyim beni geçeceksin yeter gerilerde kaldığım:-D bize acıyan kişiler varmış okudumda az önce hergün girip okuyormuş asıl ona yazık. Bende acıdım şimdi okumakla yetinebiliyorlar:-D

ben geldim

klubumun güzel çıtırları

yürüşümü yaptım sporumu yaptım duşumu da aldım şimdi geziniyorum orda burda

soya protein olarak beslenicemde

kahvaltıda ve meyve ler aynı değil mi canım

bilgi verirsen sevinirim

face nı bana mesaj at ya bende merak ediyom

esraanne sende at lütfen

Bize acıyan kişilermi varmış )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
akşam akşam beni güldürdün Allahta seni güldürsün ne diyim ))
bize acıyan o arkadaşlar kimler gerçekten merak ettim ya ))
Canlarım benim, yaptıkları diyeti ve 5-10 sene sonraki sağlık durumlarını gerçekten merak ediyorum ))
O zaman ben karşılarına geçip gülmeyeceğim, düşene gülmek gibi bir tarzım yok benim ))
Neyse,
Takma kafana böyle şeyleri, ne güzel işte,
Buraya gelip okuyorlarsa boşuna değil emin ol...
Burdan gördüklerini uyguluyor çoğu kimse, o gelen arkadaşlarda bizim menülerimizi çalıp uyguluyor merak etme ))
Eskiden 1 kk kutusu peynir yazanlar artık lor peyniri yemeğe başladı deli gibi, kahvaltılarının vazgeçilmezi dereotu oldu sayemizde )))
Ve daha birsürü şey öğrettik onlara, o yüzden "acıyoruz" yazmaları sadece bizim kaçamak yapmamamızdandır başka şeyden değil ))

Sen bu hafta yürüyüşlerine devam et, kilo kaybına bakalım buna göre listeni değiştirebilirim
ama şu an için erken... İlk takılmada listeyi değiştirmek doğru bir davranış değil...
Vücudun direnişe geçebilir normaldir ama zamanla tekrar kilo verme sürecine girer ve hızlanır
Şimdiden sistemi değiştirirsek bünyeni sarsar
Bu haftayı gözlemleyelim, haftaya bir daha konuşalım olur mu?

Evet canım,
kahvaltı, ara öğünler aynı
öğlen sebze ağırlıklı besleniyorsun
sadece akşamları protein ve salata olacak
spor hergün yapacaksın, yürüyüş ada uygun gördüğün herhangi bir spor 1 saat boyunca
face adresimi mesaj atıyorum ))
sevgilerimle ))

Evet ya yeni topik açan arkadaşimızin sayfasında yazmış. Bana göre ağır şeyler yazmış oku bak aslında cevap yazacaktim sonra herkesin kendi düşüncesi diye vazgeçtim.

Evet ya yeni topik açan arkadaşimızin sayfasında yazmış. Bana göre ağır şeyler yazmış oku bak aslında cevap yazacaktim sonra herkesin kendi düşüncesi diye vazgeçtim.

Boşveeeerrr ))
Canımı sıkmaya değmez ))
Yazanı da merak etmiyorum, yazdığı şeyi de...
Sağlık kontrollerim düzenli olarak yapılıyor, doktorlarım eğer aksi bir durum söz konusu olsa direkt uyarırlardı beni...
Sağlık çalışanı bir çok akrabam/tanıdığım var, zaten rahatsızlığım dolayısı ile her 2 ayda bir nöroloğa, her 3 ayda bir kan testlerim vs için ramotoloğa gidiyorum
Yaptığım programı doktorlarımda biliyor, aç kalmıyorum, tek tip beslenmiyorum, her ürün gurubundan yiyorum, cildim parlak, her yanımdan sağlık fışkırıyor ))
Diyet yapan insanlar gibi tırnaklarım kırılmıyor, saçlarım dökülmüyor, ömrü hayatımda olmadığım kadar sağlıklıyım ))

Şimdiye kadar bu kadar düzenli yemek yediğimi, bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum...
O yüzden girip onun bunun yazdıklarını okuyup birde onlara cevap yazmaya enerji harcamam
o enerjiyi sizlere harcarım hiç değilse size faydam olur ))

Bu konudaki son sözüm,

Meyve veren ağaç taşlanır ))))))))))))))))))

Şu ata sözlerine bayılıyorum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…