Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

eve inci seni gördüm çok güzelsin

esraanne ortaya attım bir face sayende herkes tanıştı
işler gudurdu burda

ve ara öğün

1 elma
yeşil çay

Aydan dımı canım kroki olan foton var:))) o dımı doğru gördüm seni maşallah çok guzeliz:)))

geldiiiimmmm ))

anam anam hava ne kadar sıcak yahuuu, piştim vallaaa
görüşme iyi geçti sayılır, tanışma görüşmesi oldu, bir daha çağıracaklarmış, bakalım hayırlısı diyorum ))

çıktıktan sonra 1 km yol yürüdüm, hava sıcak resmen piştim şu anda kendimi lop yumurta gibi hissediyorum
eve girdim hemen üstümü değiştim laptopu açtım karşısına oturdum valla ))

inci, sana davet gönderdim face'ten )) Maşallah sende pek bir güzelsin yawww, valla seçmece burdaki her hatun ))))))))

nativ, boya badana güzel spordur, kol kaslarını ve belini çalıştırır bol bol)) ayrıca daha seni gören çok kişi soracak ne yaptında zayıfladın diye ))
nazi kampına gittim de onlara )))))))))))))))))))))) metabolizma çayımın tadını beğenmene sevindim, ben tadını çok seviyorum valla ))

esracım, önce göbiş gitti demişsin, kilo verirken en yağlı bölge en çabuk yağ yakan bölgedir )) Bir süre sonra diğer bölgelerde erimeye başlayacak ))
benim üst bölgem çok genişti, karnım küçüldü ama omuzlarım duruyordu şimdi onlarda küçüldü, biraz daha küçülürlerse süper olacak

face' e eklemediğim kaldı mı bu arada? kaldıysa haber verin mesaj atayım adımı ))

nativ özelden pasla şekerim ekleyim seni kim kaldı kızlarrrrrr ekleyim

aydan senmisin canım ekledim sanırım
soya 4 dk önce eklemişin o aydan bu aydan mı

Son düzenleme:
Kızlar hepinizi buldum gördüm sanırım eksik kisi varsa söleyinnnnn :))))

Kahvaltı yapmadım anca uyudu oglus:)))
Çorba yaptım git gel nohutu pismismi?? Fasulyesi pismismi? Derken tadına bakarken icmisimdir 4 kasık filan:))) 1 tanede galeta yedim tamamdir:))))

Birazdanda yeşil çay yeşil elma yiycem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…