Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Esraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Net al kendineeeee
Çok özledim seni çookkkkk (((((((

Selam kızlar,
Herkes gezmede tozmada anlaşılan )) ben bir tek anneme gittim, birde kayınbabamla kuzenimin mezarını ziyaret ettim.. Geri kalan zamanımı hep yatarak gecirdim.. Şu gripten kurtulmak için bol bol dinlenmeye çalıştım ama nafile hala devam ediyor )) hatta bir şişe öksürük şurubu alıp kafama dikip içtim gene de düzelemedim ama iyi uyuttu )))))) en azından uyumuş oldum öksürmekten uyuyamıyordum...
Yarın çalışmaya başlıyorum tatil bitti... Patronum sadece 2 gün izin yapıcaz dedi.. Hiç işe gidesim yok ama el macbur gidicem... Sanırım evde oturmaya çok alışmışım, iki gün evde olunca eski günlerimi özledim )))))
Şu anda bile yatıp uyumak istiyorum, ama uyusam en fazla yarım saat uyuyabiliyorum ondan sonra da bir miskinlik çöküyor üstüme.. Bari komşulara gideyim bayramlaşmaya, sonra saçımı boyayayım.. Bakır renge boyayacağım bakalım nasıl olacak
Hadi öptüm sizi muccuksss

bayramınız mübarek olsun kızlar
biz gezme işini dün yaptık
şimdi misafir ağırlıyoruz
akşama kardeşim gelicek
hepinizi öpüyorum

soyam geçmiş olsun iyi bak kendine
ay nazara mı geldin ne bu hastalıklar peşpeşe
sadaka ver belayı hastalığı savsın
ömrünü uzatsın canım

qwerty gez anam gez bizim yerimize de
her gün bi yerdesin
allah nazardan saklasın
en kötü günlerin böyle olsun canım

Selam kızlar kız Esra hosgeldin canım benim nasılsın iyimizin bakem inceldinmi
Kızlar size müjdem var ne mı arife gün 64kg iken bugün itibariyle 66kg olmusum yaw Hal bole olunca bugun hic istahim kalmadi
Evde durmak bana yaramadi neyse yarinda dinlenemde sali gun normale donerim insallah

Selam kızlar
Ben burayı boş bırakınca siz hiç gelmez oldunuz bakıyorum da ))
Neyse ben tekrar diyetime döneyim, böyle ayda 1 kilo ver işi beni sarmıyor... Ben 55 kiloya düşeyim kurtulayım bu eziyetten en iyisi... Bu şekilde ne yiyip ne yemeyeceğimi ayarlıyamıyorum, bir kilo alıyorum bir veriyorum.. Gecen hafta 57 kiloya düşmüştüm bu hafta 60 kiloya çıkmışım.. Ben kendi yeme düzenime dönüyorum, diyetime ve sporuma başlıyorum..
Yeter hastalıktı oydu buydu çok ihmal ettim kendimi...
Bekle beni 55 geliyorum!!!
Yoluma çıkmasın kimse rüzgarımla çarparım p
Mucksss

Bacim sen 50kg bile olursun masallah sendeki azim bende de olsa simdiye 60kg olurdum AMA burda eski cekisme kalmadi haliyle motovisyonumuz dusuyo AMA iyiki sen varsin

İyi ki diyete geri dönmeye karar vermişim, ne kadar zor geldi anlatamam ))))) hele bir ara açlıktan gözüm döndü nerdeyse hemen bir yeşilçay yeşil elma ikilisi tükettim.. Herhalde diyet süresince ilk defa bu kadar iştahla elma yemişimdir ))))))
Ve şunu da farkettim, su içmez olmuşum ben... İnanırmısınız bilmem masamda su şişesi tüm gün durdu ve ben içmedim... Akşama doğru farkettim su içmediğimi... İnsan çok çabuk değiştirebiliyor alışkanlıklarını demekki..
Yani kaç kilo verirsen ver, yeme içme düzenini ne kadar değiştirirsen değiştir eğer dikkat etmezsen herşey bir anda tepetaklak gidebilir...
Yani bende azim olması birşeye yaramıyor gördüğünüz gibi )) dikkatli olmam lazım yoksa verdiklerimi son hızla geri alırım
Öptüm sizi

Soyacım çok geçmiş olsun bayramı hasta olarak geçirmişsinnn
Bende artık döndüm evime 1 haftadır evde yoktukk köye kayınvalideye gittik eşim izne ayrılınca
onun taraf benim tarafı gez derken güzel bir bayram geçirmiş oldukk
kilom kaç bilmiyorum çünkü pilii bitmişti daha almadık alınca bakacağımm çok heyacanlı olacak

günaydın kızlar diyorum da kımsecıkler yok

sabah 6,30 kalktım uykumu almışım demek kı sonra 20 dak spor yaptım ama vucut hamlaşmış desem inanırmısınız soluk soluğa kaldım önce 30-40 dk yaptığımda hiç yorulmazdım bende 20 dk başladım günlük 3-5 dk olarak artıracağım artık hakıkaten sıkıldım bu kılodan hemide çok önce 64-65kg arası idi şimdi 65-66 kg gidip geliyo gıcık oluyorum ama ne yalan söyleyem bayramda kaçırdım

kalkınca bir bardak su

sabah kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
domates salatalık
2 çay bar. çay

şimdide nescafemi yudumluyorum

Ister gelin bura ister gelmeyin 60 kg oluncaya kadar yazıcam herkes zayıfladı ben zayıflayacağım 2013 bu iş bitecek sonra soyam bana koruma programı hazırlayacak
hazırlarsın demı soya

ara öğün
1 elma
2 kuru kaysı
2 fincan yeşilçay

karnım okadar aç ki gur gur ötüyor ama aç olan karnım değil bence gözüm öğleye ne kaldı yemicem yemicem öğlen yiyecem

bekle 2013 benı 60 kg olarak

öğle menü
250 gr yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
domates ve salatalık

bayramda aldığım 2 kg vermem lazım
ne varda yediysem aha böle uğraşırrım demı kızlar
haftaya 64 kg aranızda olucam bekle benı 64kg

Mesaj tekrarıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Selam kızlar

Yasemincim merak etme yalnız değilsin )) en azından ben 55 kiloyu görene kadar burdayım, sonra zaten bana ulaşmak isteyen nasıl ulaşacağını biliyor ))
Bugün yazamadım size çünkü yine doktora gittim )) evden çok doktora gidiyorum artık hastanede yatıp kalkıcam bu gidişle ))
Fizik tedavime bu akşam hayırlısı ile başlıyoruz, birazdan ilk seansıma gideceğim. 21 gün boyunca her akşam fizik tedavideyim artık.. Güzel gelişmeler var, ayak parmaklarımı oynatabiliyorum artık ve bacağıma arasıra korkunç sancılar giriyor.. Doktora göre bu iyiye işaretmiş, hasar gören sinirlerin düzelmeye başladığını gösteriyormuş.. B12 takviyesi verdi buda sinir sistemine iyi geliyor ve düzelmesini hızlandırıyormuş... His kaybı ve güçsüzlük aynı şekilde devam ediyor ama doktora göre ameliyata gerek kalmadan halledebiliriz dedi... Sevindirici haberler işte, yada ben sevindim ne bileyim ))
Şimdi ufaktan hazırlanıp çıkayım yürüyeceğim yol uzun, hem sporda yapmış olacağım yürüyerek... Bir taşla iki kuş yani

günaydın

soyam geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

dün öğleden sonra bir mide ağrısı anlatamam akşam eve gittim bir üşüme bir titreme anlatamam zorlada olsa 1 kepçe çorba içtim 2 yk kadat fasulye ydim ilaça attım ondan sonra bir istirifa ay ama sonra az da olsa rahatladım ama hala bütün vucudum ağrıyor dayak yemişgibi işte burda havalar bir soğuk bir sıcak tam da hastalık havası bakalım geçmezse gider bir iğne vurdururum doktora gitmekten nefret ediyorum son haddine gelinceye kadar gitmiyorum benımde öle bir huyum var

kahvalt
1 dilim çavdar ekmeği
20 gr kadar köy peyniri
1 bardak adaçayı
domates

zorla yedim ilaç atmak için

çok pis hırslandım burda bi arkadaş sen 60 kg düşemezsin dedi çünkü 10 kilonu bile 5-6 ay verdin 5 kiloyu veremezsin dedi yaw bizda iddaya girdik
Bakalım kım kazanacak ben mı yoksa o

öğlen
250 gr yoğurt
1,5 dilim çavdar ekmek
domates ve biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…