Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

canım zaten akşamları en geç 19,00 yeme işlemını bitiriyorum ya sebze yoğurt yiyorum veya salata+yoğurt veya tavuk haşlama ağır birşy yemiyorum

herkese merhaba..uzun zamandır takip ediyorum burda yazılanları ve çok beğeniyorum azminizi..benimde biraz fazlam var hamilelik kilolarını veremedim hala ve bu halimden hiç memnun değilim zayıflığa alıştığım için bu halim hiç hoşuma gitmiyor ama malesef hareketsiz bir yaşamım var hiç bilmediğim tanımadığım bi yerdeyim daha 3 ay oldu bitlise tayin olduk ve bi tane bile arkadaşım yok bana yardımcı olursanız aranıza alıranız çok mutlu olurum...

kızlar ben cok fenayım kac gundur. süreklı mıdem bulanıyor. hep kusmak ıstıyorum.
hamıle degılım ama mıdem aynı hamılelıgımdekı gıbı :S
fenalardayım yani.

o yuzden sabah kendıme 2 dilim ekmek ve azcık peynırle tost yaptım. kızarmıs ekmek ıyı gelıyor mıdeme dıye.
bu saat oldu mıdem bulanmadı cok mutlyuum. iyi geldı kızarmıs ekmek yıne herzamankı gıbı..

öğlen yemegımı sımdı yedım.
ızgara tavuk goğsü+sote sebze(kabak ve kırmızıbıber)+yogurt

kızım uyansın sahıle parka gıdıcez, ordan pazara gıdıcez alıs verıs yapıp gezıcez eve gelıcez :)

bu arada kımse menu paylasmıyor yaa farkındasınız mı :) yazın yahu ne yıyosanız. ozellıkle asysss, karabıber ve soya :) ne kacamaklar yapıosun cok merak edıorum soya :))) kızma kızma şaka

Cnm ben sürekli giremiyorum...daha öncede yazmıştım.yazdiklarinizi sürekli okuyorum...kilom ise hala 56.9...inmedi inemiyor..kaçamak yapmıyorum ama sporda yapamadigim için hala aynı yerde sayıyorum...

Selam kızlar
Kusura bakmayın br kaç gündür yazamadım sanırım... Dün yine düştüm... Artık bu ayak beni sinirlendirmeye başladı.. Fizik tedaviye başladım dün ama gittiğim hastane uzak olduğu için işyerime yakın bir hastane arıyorum şimdi.. Bugün başka biryerle görüşmeye gittim belki oraya giderim bundan sonra.. Tabi önce işyerimle konuşmam gerekiyor henüz onların durumdan haberi yok, sağlık durumumla ilgili hiç bir şey söylemedim onlara şu ana kadar.. Hızlı yürümediğim sürece ayağımı farketmeleri mümkün olmuyor zaten.. Bu arada ayağım daha da kötüleşmeye başladı, daha fazla aksamaya başladım, doktor bazı hareketler verdi çünkü bileğimde kısalma başlamış, bunu engellemek gerekiyormuş..
Anlayacağınız hem yoğun iş temposu hemde sağlık problemi aklım başımda değil.. Kaç gündür buraya yazmıyorum emin olun bilmiyorum.. Sanki bir aydır yazmamışım gibi geliyor bana...
Merak etmeyin kaçamak yok, merak edenler için menümü de yazabilirim ))
Sabah, iki dilim etimel üzerine lor peyniri
Öğlen etiform müsli ve yarım yağlı süt
Ara öğün yeşil elma
Akşam çorba ve sebze yemeği
Menüm bu şekilde, bazen arada badem ve kurukayısı da yiyorum, eğer enerjimin düştüğünü hissedersem ))
Bu yeterli olmuştur sanırım
Sizi seviyorum
Muckss

günaydın arkadaşlar

soyam canım kendine çok dikkat et biz senin öğrettiklerini uyguluyoruz sadece spor yok bende ona da inan vakit kalmıyor en kısa zamanda onu yoluna koyacağım senı çok seviyoruz

gwerty ne oldu hani hergün giriyordun bacım hadi beni yakala 65kg seni bekliyom 60kg beraber düşeceğiz

inci bebiş nasıl sesin soluğun çıkmıyor kilon ne durumda

ben maşallah insan aylardır aynı yerinde sayar mı yaw tabi tembelik yaparsan sayarsın

kahvaltı
2 çeri domates
2 dilim tam buğday ekmek arası 1 tk lor tost
biber
çay

ha birde tartılma günüm pazartesileri tartılıyorum

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

kahvaltımı ettım. gene bu sapıtık gunlerden bırındeyım yıne herseyı yıyesım var
9lu cayla kendımı durdurmaya calışıorum
bıde temızlık yapıcam sımdı
camasır as
bulasıkları makıneye dız
supur sıl tozal
pıtırcıgın ortalıga sactıgı oyuncakları kıyafetlerı topla derkeeeenn vakıt gecer benımde yeme hevesım gecer

kahvaltım:
  • domates
  • roka
  • dereotu
  • yarım kib.kut. peynır
  • 1 dilim ekmek
  • 9lu cay (suan 2. yi içiorum)
  • 1 bardak su

herkese günaydın.. daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım dün gece sizin yaptığınız diyet listelerini yazdım bende bugün başladım diyete + sporda yapıcam ewde zaten geçen ay sizin yazdığınız listelerle 5 kilo wermiştim memlekete gidince 2 kilosunu aldım şimdi kendimi düzene sokup wericem bu kiloları..cewap yazarsanız çok sewinirim çünkü yazıyorum buraya aranıza alınıp alınmadığımı bilmem gerekio yazmamam için

brcada arkadasım soya gruba kımseyı almıyor, cunku tek tek ılgılenmeyı sevıyor. kalabalık olunca bunu yapamayacagından grubun kalabalıklasmasını ıstemıyor.
ama soya elınden geldıgınce buraya gırıp yazıyor. sende onun yazdıklarını dıkkate alarak, oncekı sayfaları okuyup menulerını uygulayarak, dıger arkadaslarında yazdıkalrını okuyarak kendınce yapabılırsın bu işi (benım gıbı)

kızlar naber bakalım nasılsınız.soyam ne oldu bacağına takip etmiyordum burayı epeydir çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir canım. ben iyiyim habire genişliyorum resim koyacağım görün göbeğimi kocaman oldu yasemin kız bir veremedin şu kiloları olmadın mı daha 60 kg olsun sen başarırsın bence. spor niye yapmıyorsun bakıyım evde bari yap şu leslie yi doğurayım bende tekrar diyete başlıcam inşallah iştah atışım var 2 saatte bir acıkıyorum çokta yemiyorum ama kilo alıyorum yanımda meyve falan taşımaya devam ediyorum bebişte iyiydi en son 1 ay önce falan gördüm doktor kız olabilir dedi bakalım pazartesi bir daha gidicem cinsiyetini çok merak ediyorum alışveriş yapçam ona çok hevesliyim bir belli olsa minicik kıyafetler alcam inşallah
bu fotoyuda facede grubumuz var nisan 2013 anneleri diye onlar için çekmiştim sizde görün

teşekkürler minnakk...

Ay inici ne güzel olmuşsun tatlım benım allah kuca vermeyi nasip etsin
canım arada girde bizi habarder et durumdan

sorma ben 70 kg takıldım şimdi 65 kg takıldım ama ben böylede mutluyum en azında s ve 38 beden giyitorum allahtan da ne isterim tabiki eninde sonuda 60 kg olacağım bu yıl giyemedim bikinimi ama seneye giyecem inşallah

[QUOTE=brcada CANIM HOŞGELDİN DİYELİM SANA BURDA UYGULANLARI YAPARSAN EĞER GERÇEKTEN KILO VERİRSİN SEN YEDİKLERİNİ YAZ ELİMİZDEN GELDİKÇE YORUM YAPARIZ AMA SOYAM DAHA İYİSİNİ BİLİR

mrb bende katılmak istiyorum size kilom 70,4 60 kg olmak istiyoruym ne güzel motive ediyorsunuz birbirinizi

mrb bende katılmak istiyorum size kilom 70,4 60 kg olmak istiyoruym ne güzel motive ediyorsunuz birbirinizi

canım merhaba

bu topiğin başı soya o bilir
ama burda yapılanları uyugularsan verirsin kilocuklarını ve yağ kütlelerini desem
inşallah tez zaman da düşersin 60 kg ben hala düşemedim de

teşekkürler canım inşallah alırım bebeşi kucağıma gider gider bak 38 olmuşsun ne güzel bir 5 kiloda daha verirsen 36 beden olursun herhalde

Selam kızlar
Biraz önce patronumla konuştum durumumu.. Şu ana kadar hiç bir şey söylememiştim sğlık durumumla ilgili oda hiç farketmemiş.. Hatta düştüğümü de anlattım gayet olumlu yaklaştı.. Sabahları fizik tedaviye gidceğim öyle anlaştık, sonrada işe geleceğim..
İş konusunda manyak bir yapım olduğu için ne kendim ne çalışanlarımın hasta olmsına tahammülüm yok ))))))

İncicim çok tatlı görünüyor göbeğin... Şimdi orda bizim minik yeğenimiz mi var ? Yerim ben onu ))
Kilo almış gibi durmuyorsun merak etme )) iştahının açık olduğuna eminim yalancı aşermeler bunlar ama emin ol ki son iki ay çok kilo alacaksın istemesende... O yüzden mümkün olduğunca kilo almamaya gayret et tatlım, seni özlüyoruz bize ara sıra yaz

Yeni katılmak isteyen arkadaşlar, topikteki arkadaşlarım size cevap yazmışlar aynı şeyleri tekrar yazmayacağım... Dilerseniz listelerimizi takip edin...
Kızlar gözüm üzerinizde
Öptüm çok

günaydınkızlar

soyam kısa zaman da sağlığına eski sağlığına kavuşurusun canım

kahvaltı
tost(2 dilim t.b ekmeği tost)
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…