selam kızlar
soyacım tatlım sakin ol, celallenme bukadar :) kotu gıden bısey yok herkes kılo verıyor. bak karabıber 79 a düştü. asysss nın hedefıne 1-2 kılo kaldı.. ben sızınle 6.5 kılo verdım, hedefıme 5 kılocuk kaldı :) inşirah kılo verıyor..
ohooooo bende ananemler haccdan donene kadar o 5 kıloyu verırım dıye dusunuyorum zaten. oruc borclarım var onlara baslıcam. hatta yarın baslıyım ben evet evet...
ıstedıgın kadar kızıp ceza ver bıze ama tükkanı kapatmayalım soya apla :))
karabiberiiiimmm canım arkadasım tebrik ederim senı... 69.5 ve 59.5 rakamınıda gorucez inşaAllah
yasemıncım acaba aksamları 1kepçe corba ve salata yesen bı faydası olurmu kı? bi dene bence. bırazda egzersız yapsan gunde 15-20 dk zor degıl tatlım ya. nelere vakıt ayırıyoruz.
brcada arkadasım soya gruba kımseyı almıyor, cunku tek tek ılgılenmeyı sevıyor. kalabalık olunca bunu yapamayacagından grubun kalabalıklasmasını ıstemıyor.
ama soya elınden geldıgınce buraya gırıp yazıyor. sende onun yazdıklarını dıkkate alarak, oncekı sayfaları okuyup menulerını uygulayarak, dıger arkadaslarında yazdıkalrını okuyarak kendınce yapabılırsın bu işi (benım gıbı)
mrb bende katılmak istiyorum size kilom 70,4 60 kg olmak istiyoruym ne güzel motive ediyorsunuz birbirinizi
Ay inici ne güzel olmuşsun tatlım benım allah kuca vermeyi nasip etsin
canım arada girde bizi habarder et durumdan
sorma ben 70 kg takıldım şimdi 65 kg takıldım ama ben böylede mutluyum en azında s ve 38 beden giyitorum allahtan da ne isterim tabiki eninde sonuda 60 kg olacağım bu yıl giyemedim bikinimi ama seneye giyecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?