herkese günaydın.. daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım dün gece sizin yaptığınız diyet listelerini yazdım bende bugün başladım diyete + sporda yapıcam ewde zaten geçen ay sizin yazdığınız listelerle 5 kilo wermiştim memlekete gidince 2 kilosunu aldım şimdi kendimi düzene sokup wericem bu kiloları..cewap yazarsanız çok sewinirim çünkü yazıyorum buraya aranıza alınıp alınmadığımı bilmem gerekio yazmamam için
Selam canlarim bende temizlige kaljtim bide 2 gundur misafirim var..bir taraftan temizluyom bir taraftan mahvaliyor:)))
Pazar gunude kadin gelecek..o gelene kadar bende dolap iclerini duzeltiyorum...allahim bir kiyafetler cikarttim xxl anlatamam:)))
Kilo vermek icin inanin gayret ediyom ama regl donemim su sira..yine artilari gorup tartilara kiziyorum...bayramda burda degilim afyonda termale gidicem..her sene oyle yapuyoruz:)ikinci adresim oldu..bol bol kese masaj sauna buhar banyosuna girip kendimi simartcam:)))
karabiberim hamaratligin üstünde masallah.... bende mutfak dolaplarini temizlicem ama ne zaman bakalim. Hic sevmiorum dolap temizlemeyi.
Inci seninle taNIsmiyoruz ama kilon cok iyi masallah. Ayrica gobusunde cok tatliiii... :)))
Soyacim patronun ariza cikarmamasina sevindim cnm.
Gelelim kahvaltima
Domates
roka
Dereotu
Miniminnacik peynir
Ayh canim hic bisey yemek istemio. Kendimi de cok sis hissediorum
Puffff
Cnm ikbale gelicem her sene kurbandada ramazandada yaz kis oraya gidiyoruz:))ikinci evim oldu ikbal:))arkadaşım ben afyondayım hangi termale gelecenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?