Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canımm soyacım kilosunu verdi ve burda arada bizleri daha da çok istelendirmek için yazıyor ,şuan biraz müsahit değil belkii sana cevap veremeyebilirr ama sen yinede yadiklerinii yazabilirisnn

evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş

Son düzenleme:
karabiberim hamaratligin üstünde masallah.... bende mutfak dolaplarini temizlicem ama ne zaman bakalim. Hic sevmiorum dolap temizlemeyi.

Inci seninle taNIsmiyoruz ama kilon cok iyi masallah. Ayrica gobusunde cok tatliiii... :)))

Soyacim patronun ariza cikarmamasina sevindim cnm.

Gelelim kahvaltima
Domates
roka
Dereotu
Miniminnacik peynir

Ayh canim hic bisey yemek istemio. Kendimi de cok sis hissediorum
Puffff

Selam canlarim bende temizlige kaljtim bide 2 gundur misafirim var..bir taraftan temizluyom bir taraftan mahvaliyor:)))
Pazar gunude kadin gelecek..o gelene kadar bende dolap iclerini duzeltiyorum...allahim bir kiyafetler cikarttim xxl anlatamam:)))
Kilo vermek icin inanin gayret ediyom ama regl donemim su sira..yine artilari gorup tartilara kiziyorum...bayramda burda degilim afyonda termale gidicem..her sene oyle yapuyoruz:)ikinci adresim oldu..bol bol kese masaj sauna buhar banyosuna girip kendimi simartcam:)))

arkadaşım ben afyondayım hangi termale gelecenn

teşekkürler canım beğendiğin için bizi ben soyanın ilk mezunlarındanım tam kilomu verdim çok geçmeden hamile kaldım kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorum bazen bazende çok güzel ve seksi Hamilelikten olsa gerek duygu değişimi oluyor durmadan

Dolaplar bitti..ama bende bittim anam agladi valla:)))
Kocamada gelme bgn dedim..ben is yapcam dedim..simdide anneme.gidicem oglan ordaydi..
Biran bile ayrilmak istemuyo benden bana cok dustu..
Oglen azicik yesil mercimek salatasi corba ictim..sabah lorla kahvalti yaptim..aksam saatini gecirdim heralde meyve yerim ise dalmisim coxuk olmayinca..basim cok agriyo birde...offff ne sorunluyum ben yaa..

Gunaydin kizlar.bugunde bir suru utu var allahim biri bana yardin etsin:)))
Kizlar ogleden sonra disarda kahve icelim dediler...daha is yap dusa gir sac yap makyaj yap oje sur..ne giycem diye dusun:))
Cok isim var cok:)))
Kahvaltida lor la ekmegimi yedim yaninda sekersiz nescafemi ictim...
Dun aksam gec oldu diye biseyyememistim azicik uzumle kavrulmamis badem iciyedim...

Bende de bayram temizliğine devamm,dün buzdolabınınn bütün malemelerini balkonda yıkadım onlar kururkende koltukları sildimm ,sonra dolabıöı yerleştirdimm akşama kadar ancak yaptımm
bugün eşim izne ayrıldığı için pek birşey yapamadım sadece düzenleyip süpürdüm sildim yemek hazırladım birazdan görümcemler gelecekmiş bize
bayramdan sonra son gaz burdayımmm

Selam kızlar
Sanırım grip oluyorum, boğazım acıyor hapşurup duruyorum... Bütün lanet hastalıklar beni buluyor bu ara sanırım )))) bir diğer hastalığımdan da bahsedeyim size, benim ateşim yükselmiyor yani içten yükseliyor ama dışardan ölçtüğünde maks. 37.2
Ve ilaç kullanmam yasak ))))) yani yapacağım tek şey bol bol sıvı alıp geçmesini beklemek ne hoş değil mi?

Bugün iş günü, işyerimdeyim ama gözlerim yanıyor... Aksam olsada eve gitsem yatsam offf offf..
Masallah sizde ki enerjiyi görünce ayrı bir yoruluyorum, o ne öyle ya evde silinmedik köşe bırakmamışsınız helal olsun valla ))

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar bol bol zayıf günler
ay kızlar dün burası berbat bır hava yağmur mahvetti her yeri hatta bugun de kapalı heran yağmur başlayacak gibi

SOYAM KENDİNE DİKKAT ET CANIM

Evet kızlar bu haftaya 64,40 kg ile başladım geçen hafta 65 kg giden 600 gr tabi geri dönmezse çünkü artık haftalık tartılıyorum hoş gerç bu topiğe eskı hareketlılıği yok ama olsun
HA BİRDE BEN MEZUN OLAMIYACAM ARTIK GİT GİDE ÜMİDİM KAYIP OLUYOR

tabi şimdi millet harıl harıl bayram temizliği yapmkata ben bu bayram temizlik falan yapmıyorum çünü okulların açıldığı hatfa dip köşe perde dolap vs her biri yeri temizlemiştim yapan arkadaşlara da allah kolay versin

kahvaltı
yarım simit
üçgen peynir

kızlar nasılsınız bakalım ben bebeşi öğrendim kızmış büyümüş kuzum 4 boyutlu ultrasında gördüm çok güzeldi soyacım canım bal limon iyi geliyor boğaz ağrısına birde ıhlamur bol bol iç bende öyle yapıyorum ilaç alamadığım için bal limon iyi geliyor.bu arada herekese iyi bayramlar.

merhaba kızlaarrr
bende temızlıge giriştim bugun.
kurbanı bızım bahcede kesıceklermıs. 7 ortak, anacım herkes burda olur coluk cocuk dolusurlar öffff...

kahvaltım:
  • dokuzlu çayım
  • domates
  • salatalık
  • roka, dereotu,maydonoz
  • 1 çorba kasıgı menemen
öğle yemeğim:
  • 2 kepce corba
  • roka,dereotu, salatalık, maydonoz
  • 9lu çayım

yağışlı kapalı sıkıcı bir antalya dan merhaba arkadaşlar

inci canım bir tane prenses geliyor artık başlarsın pembeleri almaya
:)

Selam kızlarrrr
Size grip bulaştırmamak için yazmıyorum ))))) elimde mendille dolaşıyorum işyerimde, burnum yara oldu resmen berbat haldeyim... İçtiğim limonlu çayların ıhlamurların haddi hesabı belli değil, yemek yemeğe zorluyorum kendimi çünkü birşey yiyince midem bulanıyor.. Neyseki 3 gün tatil yapıcam dinlenirim geçer diye düşünüyorum.. Bayramın son iki günü çalışacağım yine mlesef (( offf offf nasıl bir işe girdim ben ya.. Neyse işsiz oturmaktan iyidir yine de..
Bu ara hiç tartılmıyorum, tartı beni korkutuyor.. Yemekler midemi bulandırdığı için düZensiz yiyorum o yüzden kilo vermişte olabilirim almışta.. Her iki durumda korkutuyor beni )) vermişsem hiç sağlıklı değil çünkü, ki kilo vermişim gibi hissediyorum.. Almışsam da kötü düzensiz beslenmeyle alınan kiloları vermek çok zor oluyor..
Bu sene sağlık problemleri beni bayaa bir zorlayacak gibi görünüyor hadi hayırlısı..

İnci, minik bir kızımız olacakmış demek çok sevindim tatlım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Yasemin, tartılara takılma yüreğinin götürdüğü yere git ))
Sevgiler

şimdiden herkese iyi bayramlar...

1. sınıf okutuyorum sanırım onlarla içli dışlı olmaktan bitlendim bir saattir kaşınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…