Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

seni de burda görmek çok güzel soyamm
kızlar hoşgelmişsiniz
eminim grubumuz sizlerle daha aktif olucak
gerçi öncesinde de hep en üst sıralardaydı ve anladığım kadarıyla burdaki çoğu günlükten daha çok okunuyordu
şimdi hiç inmez birinci sıradan aşağı :)
biz birlikte başarıyoruz bu işi
soya qwerty inci paphia yasemin hep beraber biribirimizden güç alıuyoruz
inci mezun oldu bile soyaya az kaldı qwerty yasemin ben ve paphia kilolar da yakın sayılır bakalım kim önce 60 olucak :)
amam ben 60 olursam 55e çekicem hedefimi
en son ilkokulda görmüştüm 50li rakamları ama nedewn olmasın :)

Evet okunma sayısına baktımmda çokk fazlaa
böyle güzel bir topik okunmazmıııı
benii bir görsenn soyanınn yazılarından okadar etkileniyorummki, gwartbaby arkadaşımıza bir yazı yazmışş gözlerimm dolduu onuu okadar güzel motive etmişkii
sizlerde hepiniz hariakasınızzz

Son düzenleme:
selam kizlar, ev cok kalabalik, teyzemler caya geldi... Sohbet muhabbet ortamlari yani, beni kasiyor bu ortamlar nedense.. Hic bir zaman aile kizi olamadim sanirim, hemen bunaliyorum kacasim geliyor )) daha sakin ortamlar yada daha cilgin ortamlar tercihimdir... Bu arada bahcede koca bir zeytin agacimiz vardi bu sene o kadar cok zeytin vermiski anlatamam.. Simdiye kadar ilk defa zeytin veriyor... Annem diyorki sen klupte kizlara zeytini yasakliyorsun bahcendeki zeytine bak )))))) yiyormuyum anneee dedim bende, sadece bakiyorum, bakmak kilo aldirmaz ya )) bu arada yaklasik 6 ay once cok kotu dusmustum dizlerimin uzerine.. O zamanlar doktora gitmistim doktor mr istemisti ama dedem vefat etti bende malatyaya gittim ve mr cektiremedim.. Uzun lafin kisasi, yazliga geldigimden beri sag dizimde inanilmaz bir agri var, denize girdigim zaman dizime bicak sokuyorlarmis gibi oluyor.. Aksamlari, ozellikle su anda cok kotu bir agri var.. Babam daha once menuskus ameliyati olmustu, belirtilerin menuskus oldugunu soyluyor, zaten dustugumden beri soyluyor bunu... Istanbula donunce bunun icinde bir doktora gitmem gerekecek sanirim... Neyse, smdi su akraba muhabbetinden kacip kendimi cilgin ortamlara atmaliyim )))))

Soya geçmiş olsunnnn
Bu arada mutlaka baktır doktora benim anneannemde zamanında düşmüşş ama fazla birşey olmadı deyip evde geçirmişş doktora gitmemişş seneler sonra ayağı çokk ağrıdıı ve o ağrıı düşmeninn etkisiymişş hiçç farketmemişş

merhaba tekrardan soya sana bir sorum olacak.sarma yiyebiliyor muyuz?1 tabak öğle yemeginde.içini yagsız hazırladım.1 tabak dediysemde dolusu değil.1 kasede yanına yoğurt?yoksa kilo mu yapar:(

acilll cevap istiyorum ama annem gidecek ve gitmeden sarma sarmasını istiyorum.eşim seviyo.ben sadece bakacak mıyım yoksa yeme şansım olacak mı?

ilk sayfalarda her gün yediğini yazıyormuşsun.eskileri okuyorum hergün. takipteyim:)şimdide yaz lütfen bu arada gerçekten hızlı kilo veriyorsun maşallah.herkes verir vs deme.evet verir ama metabolizma etkiliyor bazısı 10 günde 1 kiloyu zor verir bazısı daha az sürede bazısı daha geç..

inşallah ben verecegim ve bekar halimdeki gibi 58-60 kiloya düşecegim.2 yılda 70 kilo oldum ya..hiçbir kotum olmuyor:( çok canım sıkılıyor.inşallah giyinecegim en kısa zamanda.

görüşmek üzere

Leysal canim sarma yasak...
Princle yapildigi icin asla tukermuyoruz..princ hem aciktiran besin grubu hemde kalorisi yuksek...
Dolmalrin icinide princ yerine bulgurla hazirluyoruz ve aadece ufak bir adet yaninda hofurtla tuketiuoruz..biber dolnasindan bahsediyorum...yaprak sarmasinin kalorisiyuksekti..soya gecen sayfalarda belirtmisti..sanirim salamura yaprak oldugu icin olabilir..taze yaprak bulgurlu etli sararsan olabilir.ama princli asla yeme

Leysal canim sarma yasak...
Princle yapildigi icin asla tukermuyoruz..princ hem aciktiran besin grubu hemde kalorisi yuksek...

teşekkür ederim canım sorumu cevapsız bırakmadığın için.o zaman ben sadece akşam cacık + kızarmış 1 dilim ekmek (etimek tuzsuz)yiyeceğim.iyi ki söyledin ama.yoksa zararlı olacagını düşünmemiştim.pirinç yasak ok.
geçmiş yazıları okuyorum ama bebişim olduğu için vakit buldukça girebiliyorum.hem yeniyi hem eskiyi takip ediyorum ama daha pirinç kısmına gelmemiştim:)

bir sorum daha olacak.beyaz leblebi yiyebiliyor muyuz?tadımın arkasında kalorisi yazıyor çok yüksek değil ama yasak mı yenebiliyor mu yeniyorsa ne kadar bilgi verirseniz sevini,rim.pazartesiye kadar inşallah 1 ya da 1,5 kilo vermek istiyorum.bugün lor peyniride aldım:) yeşil çayda soyanın dediği gibi sallamalı olanından değil liptonun çay şeklinde satılan olanından buldum.ve ilk sayfalardaydı soyanın dediği elma sirkesi bal ve bi kaç damla limon ılık suyuda içiyorum:)

hayırlısı ile 70 den 60 a düşerim inşallah.64 olunca kotlarımın içine girecegim.amaolmak istediğim kilo 60 .ama küçük adımlar ilkesi ile pazartesiye kadar 1 ya da 1,5 kilo inşallah :)
ben yemeklerime çarşamba günü başladım.pazartesi 1 hafta olmayacak benim. ama yinede kilomu paylaşacagım sizinle:)çarşambada 1 haftada ne kadar kilo verdiğimi görecegim inşallah.:8:

soyacım dizin geçmiş olsun, ihmale gelmez. annenlerin evlilik yıldönümü de kutlu olsun, sanırım onun için hazırlık yapıyordunuz.

qwerty saçların çok güzel olmuş böyle. geçmiş sayfalarda eski fotoların vardı hatırladığım kadarıyla. son eklediğin fotoda baya bi incelme var bence. kilon oynamıyosa bile kesin çok inceldin ramazanda.

insirah senin de bebeğin düşmüştü galiba, geçmiş olsun miniğe. kıyamam yazık.

annemin yanından geldim ben de şimdi kızlar. içim buruldu. hastaneye refaketçi almıyorlar. onu öyle bırakıp gelmek de üzüyor beni. inşallah bu hafta çıkar hastaneden.

soyacım dizin geçmiş olsun, ihmale gelmez. annenlerin evlilik yıldönümü de kutlu olsun, sanırım onun için hazırlık yapıyordunuz.

qwerty saçların çok güzel olmuş böyle. geçmiş sayfalarda eski fotoların vardı hatırladığım kadarıyla. son eklediğin fotoda baya bi incelme var bence. kilon oynamıyosa bile kesin çok inceldin ramazanda.

insirah senin de bebeğin düşmüştü galiba, geçmiş olsun miniğe. kıyamam yazık.

annemin yanından geldim ben de şimdi kızlar. içim buruldu. hastaneye refaketçi almıyorlar. onu öyle bırakıp gelmek de üzüyor beni. inşallah bu hafta çıkar hastaneden.

geçmiş olsun canım

selam kizlar, su anda gs fb maci izliyorum, beni taniyanlar iyi bilirler ki, koyu bir gs taraftariyimdir, oyle degil mi inci ))))) az evvel bir gol attik bakalim mac sonu nasil olacak, eger maci kaybedersek ceza sistemine doneriz :pP saka saka.. Guzel ve heyecanli bir mac oluyor )) leysal, sorularina biraz gec dondum kusura bakma, tatildeyim )) gerci qwerty cevapvermis onun cevabi aynen gecerlidir... Sarma, salamura yapraktan yapildigi icin cok fazla tuz icerir, ayrica icine princ konulur ki bu da gereksiz seker yuklemesidir.. Ideal kilomuza kadar yasaklilar listemizde simdilik.. Beyaz leblebi ise ara ogunlerde guvenle tuketebilecegin bir yiyecektir, bir cay bardagi kadar hergun yiyebilirsin canim... Bu arada ramazan dolayisi ile menu paylasmiyorum, ramazan sonrasi hergun menu paylasacagim, hatta arkadaslarbilirler yaptigim yemeklerin tarifini bile yaziyorum )) tatil sonrasi 55 kilo olma calismalarim baslayacak, yogun bir tempo icine girecegim... Ve tahminimce umut ettigim gibi tatil donusu 58 kilo olamayacagim, cunku burda aksam yemeklerini en erken saat 8:30 civari yiyebiliyorum.. Bir kac aksam sadece meyve yedim ama annem ve kizkardesimden surekli azar isittim )))))) benim kilo verme takintisi icine girdigimi dusunuyorlar, bir turlu anlatamadim derdimi.. Bende aksamlari onkarla yemek yiyorum, az yiyorum ama alisik oldugum duzen bozulunca midem agriyor )) birde burda inanilmaz tuvalet problemi yasiyorum nedense... Herneyse, en kotu ihtimalle bir iki kilo oynama olur tartida, istanbula doner donmez kendimi kampa alirim, yeni arkadaslarimizda var artik, daha emin adimlarla hep birlikte ilerleriz... Qwerty'nin dedigi gibi: Biz birlikte gucluyuz ;))

herkese merhabaaa :)

öyle bir bakayım diyet topiklerine diye burayla karşılaştım.. cunku hamile olduğum ıcın ben daha cok hamileler topiklerindeyım ama bi kaç ay sonra buraya dadanıcam şmdiden soyleyim dedim :)) soya sosu ilgine hayran kaldım oncelikle onu soyleyeyım. lütfen ben geldiğimdede burda ol tamam mı :) şimdi ben 28. haftama giriyorum. kasımın ilk haftası yada ekimin son haftası doğumum var inşallah bir kızım olucak :) ondan sonra diyete başlayacağım günü iple çekiyorum cünkü gerçekten halim vahim.. zaten ömrünü diyetle geçirmiş biriyim alışkınım yani ... şimdi kilom 86 .. 74 ile hamile kaldım ... idrar enfeksiyonum olduğu ıcın hep yatıyorum. doktor yatarak gecırıceksın hamileliğini dedi. o yuzden cok bişe yemesemde kilo alıyorum kacınılmaz. inşallah doğumdan sonra goruşuruz kızlar optummm

kızlar ben şu an 89 kiloyum.daha önce zayıflama hapları ile istediğim kilolara yani 65 kiloya rahat ulaşmıştım.fakat tekrar geriye aldım.artık çok üzülüyorum durumuma.diyetisyene de gittim.(bu arada bir ara tiroid sorunum vardı,ama şu an yok).diyetisyenin vardiği liste güzel bana uyuyor.fakat dukan diyeti de hoşuma gitti.bir de bu aralar gano diye bir zayıflama hapı kullanıyor komşum.1,5 ayda 7 kilo verdi.ben ne yapacağımı şaşırdım.hatta hapın siparişini verdim ama daha gelmedi.tamm hap gelsin kullanıcam ama,diyet dfe yapmak istiyorum ama hangisini karar veremedim.yürüyüş bandımda da ürüyeceğim,topuğum çatlamıştı,bu kilolarıda 2 senede bu yüzden yürüyüş yapamadığım için aldım zaten.

kızlar ben şu an 89 kiloyum.daha önce zayıflama hapları ile istediğim kilolara yani 65 kiloya rahat ulaşmıştım.fakat tekrar geriye aldım.artık çok üzülüyorum durumuma.diyetisyene de gittim.(bu arada bir ara tiroid sorunum vardı,ama şu an yok).diyetisyenin vardiği liste güzel bana uyuyor.fakat dukan diyeti de hoşuma gitti.bir de bu aralar gano diye bir zayıflama hapı kullanıyor komşum.1,5 ayda 7 kilo verdi.ben ne yapacağımı şaşırdım.hatta hapın siparişini verdim ama daha gelmedi.tamm hap gelsin kullanıcam ama,diyet dfe yapmak istiyorum ama hangisini karar veremedim.yürüyüş bandımda da ürüyeceğim,topuğum çatlamıştı,bu kilolarıda 2 senede bu yüzden yürüyüş yapamadığım için aldım zaten.

hmmm canım baya vukuatlı bi diyet geçmişin varmış
soya bunları dikkate alarak sana gerekli açıklamayı yapacaktır zaten
ama biz burda sağlıklı zayıflıyoruz dukan karatay vs diyet listeleri uygulamıyoruz
belli başlı vücudumuza gereki besinleri alıyoruz kısacası
bence ilaç kullanmamalısın
troit problemin kullandığın ilaç yüzünden olabiliri
sonra çok üzülürsün söyleyim.
ne kadar spor yaparsan yap diyet olmadan gitmiyo kilolar
ben önceki senelerde spor salonu yürüyüş cd hepsini denedim ama hiç diyet yapmamıştım
ee haliyle sadece sıkalaşıyor ama gram kilo veremiyordum
spor hayatımızda olucak ama diyet olmadan bi işe yaramıyo zayıflama açısından

selam kizlar, mac berabere, bir adamimiz kirmizi kart yedi ve benim sinirler had safhada )))))) atesle yaklasmayin, anlayacaginiz barut gibiyim )) hem kalbim kaldirmiyor bu maclari hemde izliyorum bende de var catlaklik biliyorum... Neyse, kurtlukiraz nickli arkadasim, sana tavsiyem bir diyetisyene gitmen.. Ben sana yardimci olamam... Zayiflama ilaclarina kesinlikle karsiyim, kullanan kisileri topigimde istemiyorum... Ayrica dukan, karatay, sok diyet, elma, patates vb tum diyetlere karsiyim... Bu tip diyet yapanlarida istemiyorum.. Topigimdeki insanlar sadece saglikki beslenerek ve spor yaparak, ayrica hayatindan kacamaklari cikararak zayifliyor... Diyet gecmisine baktigimizda vucudunda bir yoyo etkisi olusmus olabilir diye dusunuyorum.. En etkili cozum iyibir diyetisyene gidip tum kan testlerini yaptirip sana uygun diyet listesinin hazirlanmasi... Aksi durumda herhangi bir listeye sadik kalacagini dusunmuyorum, tabi bu benim dusuncem, ama ben biraz icimden geldigi gibi yazan insanimdir... Kendimden biliyorum, eskiden bende diyet yapmak isterdim ama hep bir kacak nokta arardim.. Umarim anlatabilmisimdir.. Bu arada mac su anda 3-2, son bir dakikanin icindeyiz, cimbom gol gol gol )))))))))

kurtlukiraz arkadaşım bence Artık zayıflama haplarından medet ummamalısın bak bizlerde kiloluyuz ama burada mesele nefsine hakim olup irade ile spor ile diyet ile zayıflamak daha önce hapla zzayıflamışsın ama bak tekrar almışsın hapla zayıflasan ble tekrar almayacağının garantisi yok ayrıca her gün haberlerde izliyoruz allah korusun insanlar ölüyor bu haplarla senin kullandığın hpta belki ilerde daha çok problem yaratacak bence sen de spor yap kendini daha zinde hissedersin ben çalışıyorum hafta içi işten gelince akşam yürüyüşe çıkıyor yürüyorum çünkü soya ve diğer arkadaşlar gibi ben de zayıflıcamı biliyorum neyse umarım doğru kararı verirsin.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar
bugun iş başı
nasıl mı berbat
ama ben alışırım bir kaç güne kadar sanrım
işler bir birikmiş anlatamam kızlar

soya dün kılom 65,50kg idi akşam 68 kg idi sabah 66,50 kg idi abow değişip duruyor ama ramazan sonu düzelir sanırım bugun de oruç yok allah izin verirse yarın oruca devam
şimdilik bukadar

Günaydınlar,
yeni bir hafta ve yine yoğun işler..
sabah çocuklar mızırdandığı için evde kahvaltı yapamadım. işyerine yaptım. işyerinde buzdolabımız var ve ben dolabı benim yiyebileceklerimle doldurmuştum zaten. :):)

sabah itibariyle tartıldım ve 87,300 kg. ama akşamları tartılınca 88 oluyorum. :)

herkese mutlu haftalar..

Günaydınlar arkadaşlarr
Yeni bir haftaya girdikk ,bugün diyetimin 5 nci günüüü
Hergünn sayfaları okudukça daha fazla bilgiler edindimm
Elime aldımm kağıdıı notlar tutuyotummm
200ncii sayfada saya neyinn yanına ne yenmelii çokk güzel anlatmışş,201ncii sayfayıı okumaya başlayacağımm
Onotları hemen defterime kaydedeceğimmki,neyi nasıl nezaman hangi ögünlerde yememm lazımm banaa kolaylık sağlayacakkk
Diyete 9.8.2012 de 86.8 ile başladım ve bugün 13.8.2012 sabah aç karana tuvaletten sonra 85.6 geldimm ve çokk mutlu oldummm
Akşam yemeklerinde ekmek değill daha hafif yemeklerle geçiştirmeyii öğrendimm
Günde 2 dilim ekmek tüketilecek ister sabah tost yap ,ister sabah öğlen ye ekmekk ama akşam yemek yokkkkkkkkkkk
Spor olarakta hergünn yürüyorumm akşamm yemeğimden sonraaa
Baskül benii sevindirdiii......
Soyanınn dediği gibi ilk hedef 84.0

Back
X