Söylemeli miyim?

benbilmembeyimbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
4
0
36
Adana
merhaba arkadaşlar, 5 yıldır çok güzel giden bir ilişkim var. onu çok ama çok sevviyorum. ama 3 yıl önce büyük bir gerizekalılık yaparak daha önce sevdiğim biri vardı çok yakın arkadaşımdı aynı zamanda sevdiğim kişi de bunu biliyordu ve bizim arkadaşlığımızın devam etmesi onu çok üzüyordu. görüşmeme dostluğumuzu bitirme kararı verdik. ama bi gün tekrar görüştük. sadece yarım saat bi kafede oturduk bir daha hiçbir zaman görüşmedik. o gün de zaten iş hayatlarımızdan bahsettik. ama yıllardır bunu ona söylemidiğğim için kendimi yiyorum. ne yapmalıyım sizce????:18:

bence söyleme..şu an vicdan yapmıssın saklıyo gibi geliyodur sana:1:
ama sakın söyleme sonra büyütür de büyütür..
pişman olursun 3 yılönce olan bişey sonuçda..

Ne gerek var ki?
3 yıldır neden hâlâ vicdan azabı çekiyorsunuz ki.
3 yıl bu görüşmeyi unutamamak için çok uzun bir süre

ondan bir şey saklıyorum hissi felaket suçlu hissettiriyor bana. dürüst davranmıyormuşum gibi. her şeyi berbat etmekten de o kadar korkuyorum ki. sevgimle ilgili küçücük bir tereddütüm bile yok o açıdan kafam rahat. çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. insan dışardan bakmayı beceremiyor kendine. yani bunu söylememekle ona kötülük yapmış olmuyorum değil mi?

merhaba arkadaşlar, 5 yıldır çok güzel giden bir ilişkim var. onu çok ama çok sevviyorum. ama 3 yıl önce büyük bir gerizekalılık yaparak daha önce sevdiğim biri vardı çok yakın arkadaşımdı aynı zamanda sevdiğim kişi de bunu biliyordu ve bizim arkadaşlığımızın devam etmesi onu çok üzüyordu. görüşmeme dostluğumuzu bitirme kararı verdik. ama bi gün tekrar görüştük. sadece yarım saat bi kafede oturduk bir daha hiçbir zaman görüşmedik. o gün de zaten iş hayatlarımızdan bahsettik. ama yıllardır bunu ona söylemidiğğim için kendimi yiyorum. ne yapmalıyım sizce????:18:

dert ettigin şeye bak,neler oluyor hayatta insanlar cinayet işleyipte yıllarca saklıyor.sen merhametli ve vicdanlı birisin belli.için rahat edecekse söyle!

her insan hata yapabilir, boşuna beşer şaşar dememişler. önemli olan tekrarlamamak, eğer tekrarlamayacağına eminsen hiç söyleyip de huzurunuzu bozma.

söylesen vicdanın rahatlıcak ama onunla aran bozulacak...söylemesen vicdanın rahatsız olucak aranız güzel devam edecek ...ama nereye kadar ki bu vicdan azabınıda 3 yıl cekmenız biraz garip yani ölçün biçin siz karar verin artık

ondan bir şey saklıyorum hissi felaket suçlu hissettiriyor bana. dürüst davranmıyormuşum gibi. her şeyi berbat etmekten de o kadar korkuyorum ki. sevgimle ilgili küçücük bir tereddütüm bile yok o açıdan kafam rahat. çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. insan dışardan bakmayı beceremiyor kendine. yani bunu söylememekle ona kötülük yapmış olmuyorum değil mi?

ona söylesen tamam birdaha yapma diyceni bilsen olay kapansa tamam da bi erkeğin bunu uzatcana eminim yani..
ki için rahat değil pişman olmuşsun..
söyleme söyleme..
o neler gizlemiştir senden kim bilir zamanında:24:

Cübbeli ahmetin bir sözü kendisi doğruları söyledim diye 2 yıl hapiste yatmış sözüde"her doğru söylenmez"erkek kısmı her haltı yiyor gelip kadına,kıza anlatmıyor!

bence bu saatten sonra sebepsiz yere bozulur aranız, size güvenmemeye başlar ve sallanır ilişkiniz. siz zaten bir daha yapmazısnız böyle bir şey ve üzerinden seneler geçmiş, bence yok yere tadınızı kaçırmayın.

olmuyorsun cnmm.. ne gerek var söyleyip suyu bulandırmaya

Amaaaaan ne lüzumu var.

Hakikaten çok gereksiz bir endişe ve dert ediş.

O yarım saat oturduğun kişinin yumurtlamasından korkuyor ve ondan önce ben söyleyeyim diyorsan o başka olabilir.

keşke başka derdim olmasa;((( var elbette olmaz mı ama dur şimdi aa bak ne dedi diye sana dertlenmeye başlamayayım;))

benden başka kimseden öğrenme ihtimali yok. teşekkür ederim arkaşlar, işteyim o yüzden kopuk kopuk dönüyorum.

Bunu dert etmeniz hoş... Demek hala "Amaan, herkes neler yapıyor" demeyenler varmış, sevindim...Bunu dedikten sonra sevdiklerinden koşulsuz sadakat bekleyenleri, bir kıza "gözlerinin ucu kaysa" sevdiklerinin başının etini yiyenleri daima dengesiz bulmuşumdur... :51:

Bunu dert etmenizin sebeplerinden biri de aynı şeyi erkek arkadaşınız yapsa; özel biriyle yarım saat, iş hakkında da konuşsalar hazmedemeyecek olmanız sanırım...Doğal olan da bu... Güzel bir şey "kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmama gayreti"... Hadi yaptınız, en azından pişman olmuşsunuz ve bunca yıl sonra bile bunu dert etmeniz aynı hatayı tekrarlamayacağınızı hissettirdi bana...

Durum hoş değil, farkındasınız, umarım "Ne ekersen onu biçersin" tarzı bir durum olmaz çünkü bu kadar adaletsizliğin olduğu bir dünyada vicdanı yıllar sonra bile kişiyi yargılıyorsa o, mutluluğu diğerlerinden daha fazla hak ediyordur... :68:

söylemeyin bence de kafaya takmışsınız vicdanınız rahat değil ama böyle düşünmeyin derim 3 yılolmuş unutun hem yani sadece işten konuşmuşsunuz ne var bunda bu kadar takıntı yapıp ilişkinizi mahfettmeyin derim ben

Back
X