canım yaşın 25, 3 senedir birliktesin ve sağlam bir i,lişkin olduğunu söylüyorsun sonu evlilik olmasa bile sevdiğin adamla çok özel bişiy yaşadın bunun pişmanlığını duymak yerine onunla bu özel anı paylaştığın için sevinmelisin elbetteki evlilikle gelişmesi daha hoş ama kötü bişiy yaptığını düşünülemez bence :)
ağzına sağlık valla ben de bunları dicektimyerimsenibenbence bu çok güzel bir yorum. bir anlık zevk için yapmışsın etmişsin diyenlere kulak verme. tecavüzede uğramadığına göre sorun yok. ben istedim ki yaptım ve sevdiğim insanla yaptım diye düşün. senin kararın ve ne olursa olsun arkasında dur, gerisini boşver. yaşın müsait, konumun müsait.
eğerki evlenmezseniz bile dert etme, başka erkeği severimde o da beni sırf bu yüzden bırakır falan diye düşünüyorsan, seni sevmesine rağmen bu sebepten bırakan erkeklehiç beraber olma zaten. seni seven sen olduğu için sevsin. kimse açıp oranı kontl edipte sevmesin.
rahat ol arkadaşım sen. :içelim:
ben de inşallah evlenmeleni dilerim..
ama şimdi bu ilişkide sevgilin sana üstünlük kurmaya,bana mecbursun gibi triplere girmeye başlarsa,,kısacası şöyle diyeyim binbir türlü sebepten onunla geçinemessen sakın kendini sırf birlikte oldun diye devam etmeye mecbur hissetme.
yanlış yapmadın bence..sevdiğinle yaptın,zevk için değil aşk için yaptın
ben de inşallah evlenmeleni dilerim..
ama şimdi bu ilişkide sevgilin sana üstünlük kurmaya,bana mecbursun gibi triplere girmeye başlarsa,,kısacası şöyle diyeyim binbir türlü sebepten onunla geçinemessen sakın kendini sırf birlikte oldun diye devam etmeye mecbur hissetme.
yanlış yapmadın bence..sevdiğinle yaptın,zevk için değil aşk için yaptın
ya tamam üstüme gelmeyin..belki benim düşünce tarzım böyle ...
neyse peki benim o yazdıgıma o kadar cevap veren çıktı.şimdide bişi sormak istiyorum size..burdaki birçok evli insanın kız çocuğu var.bu dediklerinizi çocugunuz cinselliği yaşabilecek yaşa geldiğinde ona uyguluyacakmısınız ?
yani , kızınız bigün gelip size bekaretini kaybettiğini ama çocugu cok sevdiği için böle bişi yaptıgını anlattıgında sizde çok normal bir şekilde dinliyecekmisiniz? :) ardından o çocukdan ayrıldıgını ve başkası ile beraber oldugunu ve başkaları ? :S
en azından yaşı büyük olan siz yetişkinlerin düşüncelerini öğrenir ve kararlarımı değiştirmemde bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum :)
ya tamam üstüme gelmeyin..belki benim düşünce tarzım böyle ...
neyse peki benim o yazdıgıma o kadar cevap veren çıktı.şimdide bişi sormak istiyorum size..burdaki birçok evli insanın kız çocuğu var.bu dediklerinizi çocugunuz cinselliği yaşabilecek yaşa geldiğinde ona uyguluyacakmısınız ?
yani , kızınız bigün gelip size bekaretini kaybettiğini ama çocugu cok sevdiği için böle bişi yaptıgını anlattıgında sizde çok normal bir şekilde dinliyecekmisiniz? :) ardından o çocukdan ayrıldıgını ve başkası ile beraber oldugunu ve başkaları ? :S
en azından yaşı büyük olan siz yetişkinlerin düşüncelerini öğrenir ve kararlarımı değiştirmemde bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum :)
sizin aklen ve matıken
nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu bu cümleler ortaya koyuyor ve bende susarak
sizi yanıtlıyorum
hala herkesin altına yatmak ile sevdiğin insanla beraber olmak kavramının farkına varamadınız mı ki siz böyle şeyler soruyorsunuz
kızınız değil ebeniz olsa bile
cinselliği onu ilgilendirir
kendie zarar verdiği noktada bilgilendiriri yaşaması gereken zamanı ona anlatırsınız
hatta anlatmanıza bile gerek yoktur
ona öyle resimler çizersiniz ki
o alması gerekeni alır
lütfen böyle konuşmayın
lütfen...
kadını kanayan ince bir zar haline koyarsanız
patlatıp kadığınlığınızı söndürende çok olur!
benim anlayamadığım ben kimseye bir laf atmamışken ve kendi şahsi fikrimi söylerken ; siz benim düşünceme çok sinirli bi şekilde cevap veriyorsunuz.bana "halbuki yanlış düşünüyorsun bak şöle düşünmelisin" diye cümlenize başlayıp devam etseniz inanın benim kalbimi kırmadan cevap vermiş olursunuz ki banada yardımcı olursunuz bu fikrimin değişmesinde.ama nedense sadece siz değil diğer ablalarımda bana kızarak sizin yazınız gibi cevaplar verdi..bence çok çabuk sinirleniyoruz...
maşallah kızlar konuyu nerdeen nereye getirmişssiniz tebrik ediyorum sizlerii...
aynen katiliyorum..
konu sahibi konuyu takip etmiyor artik tartisma bambaska bir yerlere kaydi gitti..
hepiniz biliyorsunuz bu konularin sonunun olmadigini..mirmirmirmir
canlarım benim..mesajları sadece okuyorum..ve takip ediyorum..ama cevap vermek istemedim..çünkü çoğu kişi kendi fikrini söylemiş..ben olsam yapmazdım..yapmamda gibii..evet şimdiki aklım olsa bende yapmazdım..ama artık (bazı burdki arkadaşlarım tavsiye ettiği gibi) yaptığım hataya takılıp kalmak istemiyorum..ben daha çok bundan nasıl sıyrılabilirm diye konu başlığını açmıştım..yani pişmanlığımın üstesinden nasıl gelebilirim anlamında..hepinizin mesajlarına ayrı ayrı çok teşekkür ederim..en azından yine kendime olan güvenim yerine geldi..peki sizce bundan sonra ne yapmalıyım..?bu arada bazı arkadaşlarm erkek arkdaşın üzerinde baskı uygulamaya çalışır yani sen bana mecbursun gibi tavırlara girebilir demişler..bilyormusunuz..bizim ilişkimizde bayanın kim olduğu belli değil..yani sevgilimn söylediğine kontrol benim elimdeymiş:) öyle diyor oysa bence öyle değil..bunu söylediğine göre belki gerçektende öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?