Kendinizi çok dinlemeyin insan kendini çok dinlerse oluyor böyle şeyler
Ben sürekli düşünüyorum..gün içinde kafamda dönüp duruyor neden bana myle demişti ben neden cvp veremedim kocam neden suratını öyle yapmıştı acaba falan diye saçma sapan herşeyi düşünüyorumMerhaba arkadaşlar, sorunum gerek benim daha önceden söylediğim, gerekse başkalarının söylediği sözler aklıma geliyor. Lavaboda elimi yıkıoyorum mesela, aklıma geliyor. Belli başlı sözler. Belli bir düzeni yok, o anda öyle gelip duruyor. Benim söylediğim aklıma gelen sözler mesela iyi ki şunu söylemişim dediğim türde sözler, başlakalarının sözleri de saçma sapan olaylar, saçma bulduğum şeyler. Bunlara örnek göstermeye kalksam, anlatması çok uzun sürer. Merak ettiğim şey, siz de böyle bişey yaşıyor musunuz?
Mesela ders çalışırken bilgisayar başındayken aklıma gelmiyor, elimi yıkarken, koridorda yürürken mesela aklıma geliyor.. Siz öyle normal bir zamanda neler aklınıza geliyor?
Ben sürekli düşünüyorum..gün içinde kafamda dönüp duruyor neden bana myle demişti ben neden cvp veremedim kocam neden suratını öyle yapmıştı acaba falan diye saçma sapan herşeyi düşünüyorum
Ben kendi yaptığım vasat esprileri hatırlayıp kendi kendime gülüyorumgenelde de alakasız yerlerde oluyor bu.
Normalsiniz merak etmeyin.
Zaten boşta kaldığın zaman aklına gelmesi normal.Merhaba arkadaşlar, sorunum gerek benim daha önceden söylediğim, gerekse başkalarının söylediği sözler aklıma geliyor. Lavaboda elimi yıkıoyorum mesela, aklıma geliyor. Belli başlı sözler. Belli bir düzeni yok, o anda öyle gelip duruyor. Benim söylediğim aklıma gelen sözler mesela iyi ki şunu söylemişim dediğim türde sözler, başlakalarının sözleri de saçma sapan olaylar, saçma bulduğum şeyler. Bunlara örnek göstermeye kalksam, anlatması çok uzun sürer. Merak ettiğim şey, siz de böyle bişey yaşıyor musunuz?
Mesela ders çalışırken bilgisayar başındayken aklıma gelmiyor, elimi yıkarken, koridorda yürürken mesela aklıma geliyor.. Siz öyle normal bir zamanda neler aklınıza geliyor?
Ben de aynı dolmuşta bile giderken aklıma geliyor “çık aklımdan çık” diye kendimle konuşuyorum o olayı yaşadığım insanların ismini söylüyorum falan çok tuhaf bi duygu sizi anlıyorummarkette de oluyor mu? Bana orda da çok oluyor
Hmm 3 harfliler olabilirMerhaba arkadaşlar, sorunum gerek benim daha önceden söylediğim, gerekse başkalarının söylediği sözler aklıma geliyor. Lavaboda elimi yıkıoyorum mesela, aklıma geliyor. Belli başlı sözler. Belli bir düzeni yok, o anda öyle gelip duruyor. Benim söylediğim aklıma gelen sözler mesela iyi ki şunu söylemişim dediğim türde sözler, başlakalarının sözleri de saçma sapan olaylar, saçma bulduğum şeyler. Bunlara örnek göstermeye kalksam, anlatması çok uzun sürer. Merak ettiğim şey, siz de böyle bişey yaşıyor musunuz?
Senin yine iyiymiş.
Ben kafamda sinir olduğum insanlarla kavga ediyorum.
Bir de "humffffffff" diye burnumdan soluyorum.
Bugün market poşetleri elimde humflaya humflaya döndüm eximi düşünerek, söverek.
Dışarıdan bakanlar ne diyordur kim bilir
Ay ben insanlarla konuşmaya üşeniyorum zaten anlamıyolar da..Kafamdan onlarla konuşacağımı hiç sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?