- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Arkadaşlar beni korkutuyorsunuz.
Kafada kurup kendi kendine kavga etmek,
ona onu demeseydim,böyle söyleseydim diye durmadan düşünmek ne kadar yıpratıcı.
Meşgul edin kendinizi,
boş kalmaktan hep bunlar.
Arada aklından geçer insanın böyle düşünceler, üzerinde fazla durmamak lazım.
Ben pek kapılmıyorum böyle düşüncelere.
Bunda,yakın çevremde,sorunlu insan olmamasının da etkisi var elbette.
İş ortamındaki sorunlara da alıştım,
çok takılmıyorum.
Yaşarım,biter.
Hatalıysam özür diler,hatamdan ders almaya bakarım.
Hatasız yere kırılıp,üzüldüysem,
o insandan uzak dururum
Yo şu an tercüman arıyor beni anlamak içinE böyle olunca da duyarsız diyorlar yahu. Kimseyi önemsemiyorsun diyorlar hatta. Gerçi benim özür dileme konusunda sıkıntım var ondan oluyor hep :)
İdrakcim senin olayları algılama ve tepki verme kapasiten,yakın çevrene göre fazla gelişmiş,E böyle olunca da duyarsız diyorlar yahu. Kimseyi önemsemiyorsun diyorlar hatta. Gerçi benim özür dileme konusunda sıkıntım var ondan oluyor hep :)
OfffBenimde bir yerden bir yere yürürken kafam dalgınsa geçmişte tüm yaptığım saçmalıklar film şeridi gibi geçiyor.Senin dediğin gibi söylediğim veya söyledikleri tüm sözler ya da en saçmaları beynimi susturmaya çalıştıkça daha çok aklıma giriyolar
Bekarlığıma nazaran şuan orta derecede sosyalim diyebilirim.Dediğiniz çok mantıklı geldi bana bir süreden sonra yaş aldıkça ve evlilik yaşayınca eskiye nazaran yaşadıklarımız çok azalıyor.Beynimiz arada sırada şey diyo bize herhalde bak bunu sen yaptın bunu da sen yaptın gibisindenNiye oluyor ki bunlar? Mesela siz çok sosyal biri misiniz yoksa o aklımıza gelen olaylardan sonra çok fazla şey yaşamadık da o yüzden mi onlar aklımıza geliyor?
Bekarlığıma nazaran şuan orta derecede sosyalim diyebilirim.Dediğiniz çok mantıklı geldi bana bir süreden sonra yaş aldıkça ve evlilik yaşayınca eskiye nazaran yaşadıklarımız çok azalıyor.Beynimiz arada sırada şey diyo bize herhalde bak bunu sen yaptın bunu da sen yaptın gibisindenseni gidi seni az şapşal değilsin diyen bir beyne sahipsek demek ki
SüpersinTürk'ün aklı diyorum
Bende dediğini denedim canım müzik açıyorum ya da kendime iş çıkarıyorum ama sonrasında bir başka birşeyi hatırlayıveriyorum.18/19 yaşımdan beri çok sık bu hatırlama işleriBen de sürekli bu sözler olaylar aklıma gelince farklı şeylerle uğraşırsam beyinin farklı yerleri de çalışır aklıma gelmesi azalır belki diye dünden beri daha önce dinlemediğim müzikleri dinliyorum. Bu gün, o aklıma gelen olaylardan birinde daha önceden farkında olduğum bir detayı hatırladım.. Aklıma gelen olayın daha önemli bir nedeni yani.. Müzik işe yarayabilir ya da farklı bişeylerle uğraşmak..
Oo hergün, özellikle sabahları o onu niye dedi, ben bunu niye demedim der dururum kendi kendimeMerhaba arkadaşlar, sorunum gerek benim daha önceden söylediğim, gerekse başkalarının söylediği sözler aklıma geliyor. Lavaboda elimi yıkıoyorum mesela, aklıma geliyor. Belli başlı sözler. Belli bir düzeni yok, o anda öyle gelip duruyor. Benim söylediğim aklıma gelen sözler mesela iyi ki şunu söylemişim dediğim türde sözler, başlakalarının sözleri de saçma sapan olaylar, saçma bulduğum şeyler. Bunlara örnek göstermeye kalksam, anlatması çok uzun sürer. Merak ettiğim şey, siz de böyle bişey yaşıyor musunuz?
Mesela ders çalışırken bilgisayar başındayken aklıma gelmiyor, elimi yıkarken, koridorda yürürken mesela aklıma geliyor.. Siz öyle normal bir zamanda neler aklınıza geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?