Şunu deme işte ya. Kabul etmek ne demek. Kendine mal muamelesi yapma. Sen kabul edicen mi bakalım sözlendiğini söylediğinde mırın kırın yapan adamı. İçin alabilecek mi öyle birini. Hayır. Söz möz deme şuna da. Ailenden haberli bir şekilde görücü usuluyle bir adamla birkaç kez görüşmüşsün anladığım kadarıyla nişan bile olmamış. Erkek arkadaşın olup ayrılsan sorun yok bu olunca olay çıkıyor. Sinir oluyorum.
Hatta diyeceksin ben bir kere ayrıldım artık erkeklere kolay güvenemiyorum. Sen ağırdan alıcan kendini zor kabul edicen artık daha zor beğenicen. Şimdi onlar uğraşsın bakalım. Saçmalama..
3 senelik geçmişim olan nişanlımdan ayrıldım, 7 ay sonra şuanki nişanlımla yüzükleri taktık..
Vereceği tepki tamamen kültürü, yetişme şekli, insanlığı, mantığı ve sevgisinin büyüklüğüyle doğru orantılı..
Umarım karşına doğru düzgün bir insan çıkar. Çok da büyük bir mesele değil söz atmak, herkes böyle talihsizlikler yaşayabilir.. Kavun değil ki koklayasın.
Arkadaşın da pek bi cahilmiş.. Kusura bakma.
söyleme cesareti bulur muyum acaba..hoş karsılamayn cok erkek var ne yazık ki..çok kafaya takılacak bir mevzu olduğunu düşünmüyorum
yeni erkek arkadaşınızla sohbetiniz biraz ilerlediğinde söylersiniz açık açık kendi bilir
zaten kabul etmezse baştan bitirirsiniz.
evet ya aynen öyle cahil bi çevrede yetiştiği için kendide cahilce düşünüyor.ya bana görede cok büyük bi mesele deil ama işte milletin lafı sözü yıpratıor beni.umarım dediği gibi olur ve ben tüm karamsarlıklarımı korkularımı yenerim..
Herkesin kendi hayatı, kendi kararı.. Dışardan ahkam kesmek kolaydır her zaman.
Zaten ayrılık süreci ve sonrasında duygusal sıkıntıların vardır mutlaka, bi de millet ne der diye kafa yorma.
Atalarımız şu çok konuşan millet için güzel bi söz etmiş ama burada paylaşmam doğru olmaz
Çok mutlu ol şekerim..
ne demişler
Herkesin kendi hayatı, kendi kararı.. Dışardan ahkam kesmek kolaydır her zaman.
Zaten ayrılık süreci ve sonrasında duygusal sıkıntıların vardır mutlaka, bi de millet ne der diye kafa yorma.
Atalarımız şu çok konuşan millet için güzel bi söz etmiş ama burada paylaşmam doğru olmaz
Çok mutlu ol şekerim..
Şimdi düşündüm de bunu atamız değil eminim bi mahalle ablası söylemiş..
Eccik ayıpAmaaan diyen desin lokum yesin deyip konuyu kapatıyorum..
hoş karşılanırmısın bilemem kişiden kişiye değişir göreceler
ancak çok takacaklarını sanmam bi çoğunun
cesaret bulmayacak bişi yapmamışsınız ki
söylemelisiniz ki sonradan iş ciddiye binince üzülmeyesiniz
sevgiliniz elbette ilk sizden duymak ister bu tarz şeyleri
çok teşekkür ederim...evet gerçekden dısarıdan konusması o kadar kolay ki..millet bilse o laflarıyla dahada cöküyorum ama nerdeeee onlarda anlayacak kafa...ama öle şansızımki kesin kabul etmeyen biri girer hayatıma
özelden yazar msınızı ya merak ettim googleda bulamadım
Ben hepsine kulak tıkadım.. Sen de öyle yap. Kime ne bizim hayatımızdan? Şans ve mutluluklar dilerim canım..
Yapma Allah aşkına utandım şimdiYa bilirsin işte.. :78:
bende merak ettim
aman ayıp kaçmaz millet neler paylaştı dün burda seninki hiç ayıp kaçmaz emin ol
ben söz atmadım ama uzun süreli bi ilişkim olmuştu doğal olarak bütün akrabalarım biliyordu.benim korkum akrabalarımın ilerde evleneceğim kişiye şahısla ilgili pot kırmaları.milletin ağzı torba değil büzesin.kuzenim de aynı durumu yaşadı o yüzden ben de korkuyorum çok.
ben söz atmadım ama uzun süreli bi ilişkim olmuştu doğal olarak bütün akrabalarım biliyordu.benim korkum akrabalarımın ilerde evleneceğim kişiye şahısla ilgili pot kırmaları.milletin ağzı torba değil büzesin.kuzenim de aynı durumu yaşadı o yüzden ben de korkuyorum çok.
korkulacak bişi yok işte en baştan siz söyleyeceksiniz ki akrabalara kadar gitmeyeck konu
illa bi densiz çıkar söyler siz baştan konuşun o yüzden korkmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?